Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Położna goliła mi włosy łonowe przy innych

Polecane posty

Gość gość
w sumie to nawet mi się to podobało, ona tak czule mnie smyrała

Gość lol z ciebie gimbazo
Ty się gimbazo nie tłumacz bo i tak wszyscy wiemy zes przyglupia gimbaza :D

Gość gość
wiecie, każdemu sie fajnie mówi, że to wina tylko ofiary, bo nie potrafiła się odezwać czy upomnieć o swoje, a to niestety tak nie działa. poród to nie tylko stres i ból, ale i strach o dziecko, poza tym udowodnione jest, że nie mysli się wtedy zbyt racjonalnie tylko działa intuicyjnie. Mnie nie spotkało akurat to, co autorkę, ale podejrzewam, że gdybym była w takiej jak ona sytuacji, to też bym robiła co mi każą, tylko po to żeby szło do przodu. Myślę, że założenie jest takie, że jak się już jest w tym szpitalu to po to, żeby personel pomógł szczęśliwie dziecku przyjść na świat. w jakimś stopniu trzeba tym ludziom zaufać, wiec robią z nami co chcą. a o tym, że to nie zawsze takie ślepe ufanie lekarzom i położnym wychodzi na dobre to już inny temat, ale nie o tym teraz.

Gość gość
Same lale malowane.Puszczają się na lewo i prawo wtedy o intymności nie myślą bo ci/pa swędzi,a jak panusie znajdą się w biedzie to wielkie halo ! A co myślałyście że te drugie maja penisy?Najgorsze jak słoma z butów wystaje!

Gość gość
To wina prowadzącego ginekologa bo powinien nauczyć wszystkiego nawet o słuchawki uchem partnera tętna płodu. Zawsze mąż jest przy każdym badaniu krocza i nawet przy CC. To mąż pilnuje mojej intymności i nawet by nie doszło do takiego badania. ..Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl

Gość gość
No jeśli to było cc na cito a nie planowane, to ciesz się, że cię podgoliła szybko, bo jakby cię woziła jeszcze po innych salach, to by było ryzyko dla dziecka.

Gość gość
A gdyby chcieli cię wylizac i wyrooochac to też byś się dala? A no sorry stres i te sprawy, nie myśli się o niczym innym jak o dobru dziecka ha hahaha

Gość gość
Właśnie dlatego baby są uważane za gorszy sort,jedynie muslimy traktują je z godnością,oni potrafią im dogodzić :D Mężczyźni nie mają takich dylematów!

Gość mattka polka
Dala by się :/ . nawet dałaby sobie konto wyczyścić do zera taka to gimbaza jak ktoś rzekł już. naiwna i niemyśląca :/

Gość gość
Ja przy pierwszej cesarce depilowalam sie dwa dni przed cesarka. Gdy przyszlam do szpitala na drugi dzien rano mialam CC. O 7 rano przyszla polozna zabrala mnie na porodowke i tam mnie przygotowywali czyli podloczono mi KTG, kroplowke podano antybiotyki znieczulono cewke, zalozono cewnik no i wydepilowano mi brzuch do polowy chcociaz wloskow nawet nie ma i nie widac i poprawiala mi polozna wzgorek lonowy. Potem poszlam na CC. Po CC wykupilam pojedyncza sale bo u nas nie ma inaczej mozliwosci bycia samej. Przy drugiej CC rowniez mialam tak zaplanowana cesarke ale tutaj bylam juz madrzejsza bo maz dokladnie mi wszystko wydepilowal. Rano podlaczono mi kroplowke cewnik itd i tez wykupowalam same pojedyncza ale rodzilam w innym szpitalu i pierwsza noc spedzilam na sali pooperacyjnej. Do dziewczyn CC ja po pierwszej cc oksytocyne dostalam w kroplowce ktora wolno splywala i jej nie odczulam a przy drugiej cc dostalam odrazu cala dawke dozylnio i odrazu bylam taka oczarowana porodem i dzieckiem emocje opadly przy pierwszej gorzej. Jak bylo u was?:)

Gość gość
Dałam też sobie ogolić pachy :) i wydepilować włosy w odbycie ale to już na czworakach na sali przyjeć przez 18 latka z wybitym zębem bo pielga musiała na chwilę wyjść. Tydzień później się spotkaliśmy i zapial mnie w wc :)

Gość gość
Co za podszyw! Zapial mnie 4 dni później a nie tydzień! A mój chłopak jego żonę :)

Gość fajny25gorzow
Dlatego właśnie kobiety nie powinny pracować na ważnych stanowiskach! - bo nie potrafią mieć własnego zdania O.o

Gość gość
Haha wszyscy mają polewke z tego ze lekarze i piguly robia co chca al niestety taka prawda i wystarczy wejsc do internetu i przeczytac ilu ludzi jwst niezadowolonych z pobytu w szpitalu czy z zabiegow, ile bylo odstepstw od traktowania po ludzku i ile uchybien i ile przykrych uwag czy przytykow. Wiekszosc kuli uszy i nic sie nie odzywa, ewentualnie potem zali sie w internecie, bo jak sie np pół roku czeklo na jakis zabieg czy wizyte to juz sie przymyka oko i liczy na pomoc. Jesli ktos sobie nie pozwla na takie traktowanie to robi awanture po prostu lub wychodzi na wlasne żądanie i tyle.moze sobie szukać lekarza czy kliniki prywatnie. Nie kazdego jednak stac na prywatne leczenie.a tak bardziej w temacie to wydaje mi sie, ze rodzaca kobieta to tak nie bardzo ma czas na zmiane szpitala ani siły na awanturowanie sie.

Gość gość
Obrazacie autorkę a nie znacie reali jakie są w szpitalach. Poza tym ja np. Golilam się w niedzielę wieczorem w poniedziałek do szpitala a w środę cc i też położna w środę rano mnie golila bo musi być świeże. Następna sprawa mnie golil mąż bo przeszkadzał mi brzuch ale gdyby nie chciał tego robić to pewnie też posxlabym nie ogolona bo niby jak mialybym się ogolic. Krytykujecie obtazacie a pewnie sama macie las między nogami.

Gość gość
To co strasznego.Przecież kobiety golą się na wakacje,aby włosów nie widzać było przy bikini.

Gość gość
I aż przysnelam jak pisałam posta. Tak wiec golil mnie maz bo sama przez brzuch nie mogłam, ale golenie przez 68 letniego ordynatora to było moje marzenie. Tylko maz się uparł! Nie znacie realiów, trzeba się seksic na swingersowych zabawach by później pokazywać rozklapioszone c****o obcym ludziom na sali w szpitalu. Jak mnie to kręci! Nic nie mowie bo i po co się odzywać jeszcze czasami będę musiała za moje składki zusowskie inne panie obsłużyć i golic a na to sił nie mam. Chociaż zaraz. Obsłużył by je mój kochanek. Ej!

Gość długi180km
Golcie się dziewczynki nie znacie dnia ani godzinki!!! A później marudzenie muszę czytać. Co za naród!!!

Gość łoniaki w cenie
:D :D kuuuu dobry pomysł sobie poodglądac takie akcje. będzie do konika :D :D :D muszę mojej podstawić kamerke :D :D :D

Gość p Lidia S
ludzie jak to czytam to nasuwa mi się pytanie ... gdzie wasza godność? godność się ma albo nie. nie zdziwie się jeśli ten temat to prowo. albo zapiski fantazyjne prostytutki. lub sytuacja laski która więcej jak 20 miała kut***w w sobie. nie szaanujace się dziewczyny nigdy nie będą Kobietą na poziomie. patologia to ta pielga i ta co by się dała tak urządzić.

Gość gość
A no. Można sobie wejśc na czat i ppuscic streaming z tylnej kamerki. Kaska poleci że hej!!! Która chętna? :D

Gość gość
Hahahaha żalisz się czy chwalisz????? :D :D :D

Gość I prowo się spalilo
ale od kiedy osoby przed i po porodzie są na jednej sali?

Gość gość
U mnie są na jednej sali osoby przed i po porodzie, bez znaczenia jaki rodzaj porodu, a także osoby z patologii ciąży. Mały szpital i wszystko jest razem.

Gość gość
Zapomnialam dodać, że na sali są też żule i jeden pan onanista :)

Gość gość
Dobre prowo. W żadnym szpitalu takich cudów nie ma. Golą na sali porodowej to po pierwsze. Po drugie kobieta po porodzie nie wraca na tą samą salę co przed porodem.

Gość gość
Oczywiście, że wraca na tą samą salę. Jak leżałam na podtrzymaniu i kroplówkach w 30 tygodniu to leżałam z dwiema dziewczynami przed porodem. Obie miały wywoływane porody. U jednej udało się wywołać i urodziła naturalnie. Przebierali ją normalnie na sali przy nas i potem poszła się wykąpać do naszej wspólnej łazienki. Drugiej nie udało się 3 krotnie wywołać porodu i miała cc. Po cc też wróciła do nas na salę. Takie są realia w polskich szpitalach. Mieszkam w mieście wojewódzkim, nie żadnej pipidówie. Może jam jest mało osób na oddziale to przenoszą, ale jak ja leżałam to tak było. Po mojej cc też leżałam na tej samej sali co przed z dziewczyną po naturalnym porodzie.

Gość gość
Moja siostra po stracie ciąży w 28 tc leżała na sali 4 osobowej z dziewczyną po porodzie. Wyobraźcie sobie co musiała przeżywać! Na szczescie były we dwie wtedy, ale i tak miala potem traumę. Nawet wyspać sie nie mogła bo dziecko tamtej darło się całą noc. Niestety takie są szpitale w polsce.

Gość gość
Mnie tam nikt ani nie golił ani nie ubierał po sn. Przewieźli mnie na 2 os salę poporodową i sama poszłam pod prysznic i się przebrać w świeży dresik. Myślę że wiele zależy od szpitala i personelu, to nie jest tak, że w całej Polsce jest źle i niedobrze.

Gość gość
Obrzydliwe macie doświadczenia. Wolę nie mieć dzieci żeby tak nie cierpieć i mieć zawsze ladniejsze ciało od tych co go po ciąży zawsze nie maja :))))