Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MirkaBelka

Jagody acai?

Polecane posty

Gość MirkaBelka

Słyszał ktoś z was o jagodach acai? Czytam sobie właśnie w necie jakie to mają cudowne właściwości prozdrowotne i odchudzające (a nie oszukujmy się, że to jednak ważne!;-)) Macie z nimi jakieś doświadczenia, jak to się sprawuje przy codziennym stosowaniu?

Gość gość
ja słyszałam i przez work and travel używałam w stanach acai berry, mają bardzo dużo witamin i błonnika, usuwają toksyny z organizmu i daje uczucie sytości, na Polska The Times jest fajny artykuł o nich, wiem, że onet też dużo pisał bo szukłam ich do kupienia w polsce ale jakoś tak odkładam temat jak najdalej od siebie.. wydaje mi się, że to całkiem fajna sprawa :) wzięłam tylko kilka tabletek i rzeczywiście z całego talerza jedzenie zjadałam pół, więc wpisują się w dietę Mniej Żryj :D

Gość gość
ja mam znajomą która sprowadzała je w postaci tabletek skadś z zagranicy, nawet chciałam żeby i mi zamówiła, bo całkiem fajnie po nich zaczęła wyglądać, ale skończyło się na niczym, nie ma czasu żeby się spotkać i pogadać

Gość MirkaBelka
czyli to jest niedostępne w polsce? aż mi się wierzyc nie chce.. bo rozumiem, że same owoce są nie do zdobycia? tylko wyciągi są dostępne?

Gość helka1
nie może byc, jak się wpisze w google to wyskakuje tego na pęczki, jakie chcesz ile chcesz i rózne pułki cenowe, po co to sprowadzac? ale co do działań to rzeczywiście czytałam ostatnio gdzieś o nich i o tej palemce "Euterpa warzywna" się zowie, to kupa zdrowia w małej kuleczce jednej.

Gość gość
no i ja się dołączam do grona opiniotwórczego, i jestem pełna podziwu dla tych jagódek, chociaż moja przygoda z nimi nie zaczęła się od wlaściwości odchuzających tylko jak byłam w niemczech to żarłam je jako coś co oczyszcza organizm, ja byłam bardzo zadowolona i troche kg mi spadło rzeczywiście, ale nie łączyłam tego z tymi tabletkami, dopiero póxniej zaczełam czytać że one też mają działanie ochudzające

Gość MirkaBelka
hm a jak się nazywają te które brałaś, może można je gdzieś tu kupić? albo na ebayu na przykład?

Gość gość
to był coś z iq.. iq acai? jakoś tak, musiałabym sprawdzić na opakowaniu, bo mam je w domu, ale chyba to taka prosta nazwa

Gość MirkaBelka
wklepywałam w google i ich nie ma, szkoda... ale jak coś jest z zagranicy to na pewno niebawem się pojawi w polsce, bo mu lubimy zagraniczne rzeczy!

Gość gość
wymyślacie cuda a nasza poczciwa żurawina ma podobne właściwości.

Gość gość
Ja się też oczytałam teraz przez ten tydzień, bo nudy w pracy były ;) Ale w sumie oprócz właściwości odchudzających mają też inne przeróżne, bo poprawiają też ogólną kondycję organizmu bo mają te przeciwutleniacze, a nawet hamują procesy starzenia, coś co mnie bardzo zainteresowało :D

Gość gość
no i chyba wszystko dziewczyny już powiedziały na temat jagódek :) ja bym chętnie spróbowała ich jako suplementu wspomagającego odchudzanie. Bardzo chętnie jestem ciekawa jakby to działało

Gość gość
a jakie diety stosujecie dziewczyny, bo suplementacja jest wazna na poczatku ale potem trzeba to utrzymac cholercia

Gość gość
czesc! ja uzywałam jagód acai podczas odchudzania, przez pierwsze 2 miesiace odchudzania, potem bylo tak bardzo mega z górki :) Także, jęzlei chcecie to jak najbardziej używajcie, bo mega wspierają spalanie no i wypełniają żołądek bardzo dobrze, tak, ze zjadasz połowę tego, co jadłaś do tej pory

Gość majaz891
Ja pomogę polecić African Mango http://szczupla-kobieta.pl przyjmowałam je przez 4 miesiące i efekt rewelacyjny no wiecie na pewno same tabletki nic nie zdziałają ale przyśpieszają metabolizm i hamują wilczy apetyt;) jak dla mnie rewelacja;)

Gość gość
byla kiedys na jakims filmie taka dieta, ze babka facetowi oczy wiazala przed posilkiem, tak ze nie widzial ile jest na talerzu - dziwne ze nie byl brudny po takim jedzeniu, ale to sa amerykanskie filmy, tam jest wszystko mozliwe xD ale potem poczytalam ze to dziala, tak samo jak nakladanie sobie posilku na mniejszy talerz, no ale jak mozna wziac kapsułkę i taki sam efekt ze zjesz mniej bo masz wypelniony żołądek to tabletka wygodniejsza, bo przyjajmniej nie bedziesz sprzatac 4h po kazdym posilku :D

Gość gość
nie no zdecyowanie sie z toba zgadzam, to co? korzystamy z tego acai rankingu? ja bym była bardzo za..

Gość gość
raz sie zyje :D