Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sympatia to najgorszy portal randkowy, same księżniczki i samotne matki

Polecane posty

Gość gość

nie mam nic do samotnych matek, nie o to chodzi... ale o poziom tych dziewczyn, przekonane o swojej wyjątkowosci, czekają jak te krowy na polu az facet zrobi pierwszy krok, ja wiem ze dostają setki wiadomosci, propozycje glupie..ale bez przesady... z łaski ci odpisze jedno zdanie i wez człowieku mysl co jej odpisac, zeby bylo ''dowcipnie''

Gość gość
Masz rację, to najgorszy portal, też tam miałam konto. Sami ru/cha/cze i pasztety... zlikwidowałam konto po 3 tygodniach i 3 randkach. Albo pisali pasztety-z brakiem w uzębieniu, bardzo otyli, albo z takimi błędami, że oczy bolały... I taki napisze-"czejść kohanie, spodkamy się?" hahhaa i jeszcze pretensje, że mu nie odpiszę :P A jak facet sensowny z wyglądu i wysłowić się potrafi, to od razu seks proponuje, albo niby szuka związku, a po pierwszej randce obmacuje, albo chce się do mnie wprosić... masakra.

Gość gość
21:04 zgadzam się i dodam, że żonatych tam nie brakuje.

Gość gość
bzdury. moja znajoma poznała ram męża a koleżanka faceta

Gość gość
Ja też skasowałam. Albo pisali zonaci Albo rozwodnicy z dziećmi zastrzegający że żenić się już nie chcą i dzieci więcej też nie chcą Albo *****cze Albo jakieś sieroty którzy po tym jak się im odpisalo już się prawie oświadcżali Albo panowie z wymaganiami z kosmosu.

Gość gość
wy za to macie wymagania z kosmosu wymagacie modela z wyglądu

Gość bzykam wsystko
jak dają dooppy to mogą być i zezate ;)

23:13 taa wymagania z kosmosu... dziewica, chcaca slubu i zalozenia rodziny, nie pijaca, nie palaca, nie cpajaca, gotujaca... rzeczywiscie wymagania w chuj... :O

Gość gość
randki org polecam, sama polska prasna rzeczywistosc :) poznalam tam trzech cudnych mlodzianow, z zadnym z nich dzieki bogu nie jestem :) ;)

Gość gość
bo nie byli milionerami?

Gość gość
No widzisz, znowu ci sie nie udało wyłudzić kasy od jakiejś naiwniary.

Gość gość
polecam portal przenaczeni. pl , tam moja kolezanka poznala porzadnego katolickiego faceta bez zobowiazan w stylu eks zona i dzieci, po roku czasu byli juz po slubie, obecnie sa juz malzenstwem ponad 4 lata, oboje byli juz po 30stce jak sie poznali :)

Gość gość
Miałam. Skasowałam. Masa psychicznych i nieudaczników życiowych. Wole być juz sama niż z byle kim.

Gość gość
14:32 to badz sama. :)

Gość gość
Tez poznalam swojego partnera przez net ale nie na zadnym portalu randkowym tylko na takim dla milosnikow swojego hobby. A wczesniej umawialam sie z facetami z sympatii i sami dziwo- maminsynki mi sie trafiali i skasowalam konto po 3 miesiacach.

Gość gość
16:28 ty swojego syna (o ile bedziesz go miala) tez wychowasz na mamin synka. :)

Gość gość
Oszuści tam siedzą.

Gość gość
Duzo seskoholikow i innych dziwakow, strach sie umawiac.

Gość gość
tam mają zbyt wygórowane wymagania oczekują modela z wyglądu cytat użytkownika z sympatii "Przeczytałem cały jego wywiad no i co dalej,.... dalej na portalach randkowych liczy się kasa (ma zarabiać miliony) oraz wygląd (wysportowany, umięśniony model z TV). Kobiety nie czytają bzdurnych opisów więc nie ma co się produkować wystarczy zdjęcie przy BMW z gołą umięśnioną klatą i same ." Tylko takich kobiety lecą i takich oczekują

Gość gość
" wystarczy zdjęcie przy BMW z gołą umięśnioną klatą i same ." Do mnie taki kiedys napisal, ladne auto i swiecaca glowa. Nie, dzieki :) Mialam profil na probe na kilka dni, jeden facet sie odezwal ciekawy, choc brzydal, pasjonowal sie sportem, ale nic z tego, bo nie chcialam placic za wyslanie wiadomosci, wiec zamknelam konto.

Gość gość
Ja poznalem swoja dziewczyne przez fejsa, a raczej przez fejsa kolezanki. Nie mialem nikogo do pary na wesele i moje kolezanka dala na swojej tablicy, ze szuka dla mnie kobiety do pary na wesele. I dala moja fote, jedna z najgorszych ;) I odzew byl napawde duzy i w ten sposob poznalem moja A. I dzis jestesmy 3 lata razem a za rok nasze wesele. A bylem tak wsciekly na ta kolezanke, ze mialem ochote zerwac znajomosc a dzis moge jej tylko dziekowac :)

Gość martysiakot
znalazłam na http://czops.pl/sympatia takie opinie o tym serwisie randkowym możecie mi powiedzieć czy to się zgadza co tutaj piszą?

Gość gość
Bardzo dobrze niektórzy koledzy napisali. Panie, które mają konta na Sympatii, tak naprawdę chyba same nie wiedzą po co je założyły i utrzymują. Wymagania z kosmosu (ten "wysoki" powtarza się do znudzenia). Same czasem niewiele sobą reprezentują - ot zwykła szare myszki, pracujące "w handlu" (jak się można domyślić na kasie w hipermarkecie). Jeśli już jakaś kobieta odpisze, to wystarczy jedno słowo nie tak, aby otrzymać odpowiedź "co za chamstwo", albo "obrażasz mnie" i w konsekwencji rozmówczyni dodaje Cię do czarnej listy. Człowiek boi się czasem cokolwiek napisać, aby jaśnie pani nie urazić. Chyba większość kobiet na tym portalu ma poważne zaburzenia osobowości. A osobna sprawa to tzw. stare panny, bez dzieci. Jak rozmawiam ze znajomymi płci obojga to opinia jest jednoznaczna. takie osoby po 40-ce są już niereformowalne i nie nadają się do stworzenia i utrzymania związku. Co do seksu...są panie poszukujące przypadkowych partnerów jak im się "zachce" - czy na tym portalu, czy w knajpach. A są i takie, które "tego" nie potrzebują. Smutne to wszystko i tyle...

Gość gość
Czy można być zwykłym śmieciem, który nigdy nie wychodzi z domu, brak kolegów, koleżanek, dziewczyny, itp?.

Gość FACET NIEZBYT PRZYSTOJNY
Najlepsze są wymagania kobiet w profilach typu: łysi i niscy nie pisać bo szkoda naszego czasu albo panom bez wykształcenia wyższego nie odpisuję lub nonsensowne teksty jak "wygląd jest nieważny ale preferuję brunetów o ciemnej karnacji " lub "panom bez zdjęć nie odpisuję a jak ma zdjęcie i nie odpisuje to znaczy że nie jestem zainteresowana" Wybrzydzają jak księżniczki z bajek.