Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aghnieszka

zaczynam od dziś 12.10.2016

Polecane posty

Odpowiedziałam na temat i dopiero zobaczylam co jest napisane drobnym druczkiem pod moim komentarzem.. Dramat.. Od 2012 minelo juz 4 lata a ja wciaz ponad 70kg.. Nie chcialabym wejsc tu w 2020 i zobaczyc dzisiejszy komentarz...

Gość Aghnieszka
Fajnie, że jesteście dziewczyny :-) alfahelisa6 witamy i zapraszamy. Nie poddawaj się, pomyśl, że w 2020 napiszesz waga np 65 co Ty na to? Albo i 60 jak dobrze pójdzie :-) U mnie dobrze, wczoraj zjadłam trochę więcej niż zwykle, ale myślę, że 1600 kal nie przekroczyłam. Dziś znacznie mniej :-) Trzymajcie się, buziaki. I nadal proszę o wasze rady co do preparatu na wypadanie włosów. Help!

Gość Kalinka81
Niestety nie pomogę w kwestii włosów. Odkąd zaczęły sie moje problemy z tarczycą, włosy stały sie cieńsze i wychodzą powoli ale systematycznie. Na przestrzeni kilku lat pozbyłam się ich połowy. Mogę polecić wcierkę z Jantara ( bursztynową)- super przyśpiesza porost, niekoniecznie wpływa na objętość. Może ktoś wypowie się o skuteczności sławnego Biotebalu? Sama jestem zainteresowana.

Gość Kalinka81
Do Alfahelisa6 Kiedy byłam młodsza powtarzałam sobie że młodość to jest czas na to by wyglądać super i trzeba się zmobilizować do odchudzania. Długo udawało mi sie utrzymać fajną wagę mimo iz mam tendencję do tycia. Bo potem, jak się ma pod 40 to można być chudszą lub grubszą ale zawsze cos przeszkadza by wyglądać super: to zmarszczki, to włosy, inna budowa ciała. W Twoim wieku to parę miesieczy wyrzeczeń i pewnie bedziesz wyglądać jak milion dolarów, więc do dzieła ;)

Czy temat umarl? Jak sie trzymacie dziewczyny?? :) u mnie dzis nowy pomiar, od zeszlej soboty -1,1 w sumie -4,5kg (2 tyg) co u Was? Jak dieta? Cwiczycie cos?? :)

Gość aisab44
Alfa super !!! Tak trzymaj i nie zniechecaj sie. Zagladam tu czesto i jak na razie , to tylko czytam . Chcialabym cos ze soba zrobic , ale jakos brak mi motywacji .

Gość Kainka81
U mnie waga się zatrzymała tzn nic schudłam przez ten tydzień ze względu na wyjazdy i jedzenie "w gościcach". Ale kilo na minusie mam wiec walcze dalej. Pozdrawiam, piszcie!

Gość Kalinka81
do aisab44 odezwałaś się - wywołujemy Cie do tablicy! Przemyśl sprawę i podaj nam termin kiedy zaczynasz :)

Gość karcia819
Hej dziewczyny! Ja swoje odchudzanie zaczęłam dokładnie miesiąc temu i powiem Wam,że to było nie lada wyzwanie bo jednak z wagi 116,8kg 168cm to jest niezły wyczyn by schudnąć. Ja postawiłam na suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl spytacie się pewnie dlaczego? a ja Wam powiem, dlatego że mając tak rozwalony żołądek ciągle bym coś jadła a tak się nie schudnie i dlatego suplement bo on zahamował moje łaknienie, a to było dla mnie bardzo istotne. Mój jadłospis dzisiejszy; śniadanie: 2 kromki razowego chleba z serem pomidorem,ogórkiem plus 1 jajko sadzone z przyprawami II śniadanie: 2 mandarynki plus jabłko Obiad: schab gotowany plus 2 łyżki kaszy orkiszowej i sałatka z mix sałat pomidora, pomidorów suszony i mozzareli podwieczorek: jogurt naturalny z błonikiem kolacja: 1/2 obiadu bez kaszy lub po prostu jakaś sałatka

Gość gość
up

Gość gość
karcia, schudłaś coś?

Gość kaarcia819
Hej tak schudłam 8kg w przeciągu miesiąca ;) dzisiaj się ważyłam bo to kolejny tydzień i spadek wagi 2,5kg! Ale ja trzymam się diety nawet nie ustępuje na krok;) byliśmy w sobotę u znajomych taka tam imprezka mała i jak to na imprezie alkohol,różne potrawy;) a ja woda;) i przyniosłam ze sobą sałatkę z tuńczykiem i mięsko faszerowane szpinakiem;) jak dla mnie bomba i znajomi również byli zachwyceni;) ale oprócz diety to również suplement tak jak pisałam i ćwiczenia ja może nie ćwiczę jakoś ekstremalnie bo duża waga i stawy mogą pójść ale szybkie spacery z kijkami czy nawet w domu brzuszki i kupiłam sobie takie kółko do ćwiczeń( ciężko się ćwiczy ale efekty widzę już po sobie), nie powiem bo czasami aż płaczę bo ćwiczenia sprawiają mi nie lada ból ale sama się doprowadziłam do takiego stanu; Mój jadłospis na dziś: owsianka na mleko 2% z owocami ja Kiwi bo dobrze wpływa na przyśpieszenie metabolizmu;) II śniadanie:jogurt naturalny plus ananasa kawałek obiad: filet z piersi z mozarella i pomiodrami zapiekany w piekarniku mniam plus surówka z pora i 2 łyżki kaszy jaglanej podwieczorek: marchewka i jabłko( ja miksuje to) kolacja: sałatka z mix sałat pomidor ogórek ser feta i przyprawy do smaku. Pozdrawiam Karcia

Gość karafkakarafkamalakawkakarafka
Do aghnieszka: jesz za mało!!! W ten sposób szybko nabawisz się efektu jo-jo. Jedz tłuszcz, ale np. w postaci gęsiny albo morskich ryb. Jedz cukier, ale w postaci bakalii albo owoców. Jedz kalorie, ale niech to będzie makaron pełnoziarnisty, a nie wuzetka :-) Pięć posiłków dziennie powinno być ok. Nie zapominaj, żeby mieć pod ręką ZDROWE przekąski na wypadek napadu wilczego głodu. Ja mam zwykle własnoręcznie wypiekane ciasteczka muesli, suszone śliwki, suszone banany, orzeszki (niesolone, bez tłuszczu) albo batoniki typu Oho (bez cukru, bez żadnych emulgatorów), ewentualnie jogurt (jak Ci przeszkadza, że naturalny, dodaj sama do niego kakao :) ). Pozdrawiam i trzymam kciuki!

Gość pałka009
Aga, pij więcej wody w ciągu dnia to Twój organizm nie będzie musiał jej magazynować. 4 litry wody spadło mi jak zaczęłam pić te 4 litry dziennie no i wspomagałam się też tymi jagodami acai po miesiącu miałam już efekt. Niestety picie dużej ilości wody trzeba utrzymać cały czas, ale problem już nie wraca.

Gość gościówa222
Potwierdzam to co mówią dziewczyny. Dla mnie są dwa sekrety powodzenia diety i wcale nie trzeba się "katować" 1. picie wody jest bardzo ważne, każda osoba, która zdrowo schudła to potwierdza. a drugą najważniejszą rzeczą jest unikanie cukru w produktach i nie chodzi tu tylko o czekoladę czy cukierki, bo cukier jest też w sklepowych sokach i keczupach. jeśli chodzi o słodycze to ja też ostatnio podgryzam, jak mam "smaka" na słodkie tylko batoniki oho. bardzo słodkie są, więc zaspokajają mój głód i co najważniejsze mają w sobie tylko naturalne cukry. pamiętajmy żeby podczas diety czytać etykiety i nie łapać się na produkty "fit".