Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Iść z tym do lekarza? PILNE

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj miałem miałem mały wypadek w pracy... Boli jak diabli i nie mogę praktycznie chodzić a o siedzeniu mogę zapomnieć... zostałem przygnieciony do metalowego profilu prawie 300kg... Ogólnie nic mi nie jest tylko ten obrzęk... Wygląda to tak i z każdą chwilą wydaje mi się że jest gorzej... Iść do lekarza czy do apteki po jakieś maści? http://images82.fotosik.pl/79/c9c27458cb22dc40med.jpg

Gość gość
zgłosić wypadek w pracy i iść do lekarza. Nie wiesz, co z kościami, ściębnami, mięśniami. Może wdać się martwica. Nie czekałabym.

Gość gość
Debil zamiast iść na ostry dyżur pyta na forum..

Gość gość
Właśnie wysłałem fotkę znajomemu lekarzowi... Powiedział w tym miejscu nic nie powinno mi być i że przebiega tylko tam nerw kulszowy i obrzęk może powodować u mnie ból... Dzisiaj do przychodni u mnie nie ma szans na dostanie się... :/

Gość gość
Co do pracy niestety jednoosobowa działalność i jeżeli nie będę pracował to nie będzie $$$.... Tym bardziej że miesiąc cienko się zaczął...

Gość gość
do lekarza ,jak ci sie pogorszy ze zdrowiem to i tak nic nie zarobisz,pare dni cie nie zbawi mysl przyszlosciowo