Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam kasy żeby ubrać sie jak człowiek ,bo mąż oszczędza

Polecane posty

Gość chommik
16.15 zamiast inwestować w związek lepiej iść do pracy x i tu się zgadzam tylko do dobrej pracy na poziomie ale niektóre nic nie potrafią i tu jest problem tylko tematy na forum zakładać i zalic sie

Gość gość
Idzie sie do takiej pracy , jaka jest dostepna .

Gość gość
kolejna "na utrzymaniu męża"... pewnie zaczęło się od tego że płacił za ciebie na randkach i tak już zostało. Tak jak zaczął tak będzie sponsorował do us... śmierci

Gość gość
Mimo wszystko trochę nie fair z jego strony skoro Ty zajmujesz się domem to powinien się liczyć tez z Twoimi potrzebami.. ja rozumiem jakby Ci ograniczał kasę kiedy byś popadła w zakupoholizm i kupowała masę drogich i niepotrzebnych ciuchów, ale od czasu do czasu powinnaś miec prawo sobie coś kupić skoro stać was na wakacje... Z drugiej strony skoro on taki jest to dlaczego nie pojdziesz do pracy? Może on jest nie fair, ale weź poprawkę, ze on sie nie zmieni i zawsze tak będzie o ile nie zaczniesz zarabiac

Gość gość
23:23- Akurat płacenie na randkach to co innego.. nie uważam tego za nic złego, a wrecz bym sie zdziwila jakby facet na pierwszej randce mi kazał za siebie zapłacic (zaplcilabym, ale wiecej bym sie z nim nie umowiła), ale jednak uwazam, ze kobieta powinna zarabiac, nawet mniej ale powinna

Gość gość
Nie wiem w ogole po co gdzies jezdzic na wakacje Ja nienawidze

Gość je je je
Gdzie ty byś poszła kobieto w sukience za 200zł i w szpilkach i w fajnej fryzurze bo chyba nie do warzywniaka. Nie inwestuje w twoje stroje bo tylko będą leżeć w szafie a moda błyskawicznie się zmienia, rozumiesz. Trzeba ci tłumaczyć "z polskiego na nasze". Teraz jest jesień i inne trendy niż w zeszłym sezonie. Przecież głupi nie jest żeby kupować co 3-4 miesiące ubrania które raz czy dwa razy założysz a potem będą leżały i tak ciągle co sezon. Za parę lat to być mogła prestiżowy lumpeks otworzyc. Czy ty wogole myślisz choć trochę. Facet się stara żeby po pracy choć raz w roku gdzieś wyjechać, coś zobaczyć, zmienić klimat, poznać nowych ludzi a ty narzekasz. Narzekaj, narzekaj to pozna kogoś i wtedy rzeczywiście będziesz miała powód do narzekania bo jeść nie będziesz miała co a on na urlop z inną pojedzie. Ale pustak mu się trafił.

Gość gość
Akurat "poznaja nowych ludzi " :D:D Jak sie chodzi w stalych lachach to ludzie z automatu nie maja do ciebie szacunku. Polacy nie sa szanowani zagranica. Jedynie polskie plastiki maja taryfe ulgowa.

Gość gość
Jak sie chodzi w stalych lachach to ludzie z automatu nie maja do ciebie szacunku. Gdzie tak jest ???

Gość gość
Ja nigdy nie oceniam nikogo po ubiorze.

Gość gość
Nie pracujesz to Łaz W lachach

Gość gość
Akurat zagranicą to własnie chodzą w łachach, tam nikt nie przywiązuje uwagi do wyglądu.

Gość gość
15:44 Wyjdz poza zmywak i hotel pracowniczy

Gość gość
gość dziś Wyjdz poza zmywak i hotel pracowniczy 0000000000000000 dziecko kochane, to ze sobie kupisz ciuchy znanej marki nie robi z ciebie lepszego czlowieka od pracownika zmywaka, ktory sie z marka nie obnosi a moze miec znacznie drozsze ciuchy od twoich, bo ty po prostu pojecia nie masz o istnieniu takich marek

Współczuję autorko. Miałam do czynienia z facetem tego pokroju. Kiedyś odnalazł w koszu pudelko po zupie z Lidla za 4,99 i krzyczal na mnie ze zjadlam sama a jemu nie kupiłam. Znęcał się nade mną plujac mi jadem prosto w twarz. Wiem jak jest w piekle.

Gość gość
dobrze ci leniu, powinien jeszcze ciebie z rana w łeb walić abyś przestała głupoty wypisywać

Gość gość
Produkujecie się a autorka czyta i się śmieje z udanego prova ;-)

Gość gość
O kuria do roboty a nie na garnuszku siedzisz,masz gowno w glowie???

to zarob na SIEBIE, to sa JEGO pieniadze, chce odkladac to niech odklada. to TY chcesz ubrania, dla SIEBIEto oszczesc SWOJE pieniadze zeby kupic SOBIE

Gość gość
Nie macie kasy, Biedacy nie jezdza na wakacje

Gość gość
Prosta rada-zmień męża.

Gość gość
Olej dziada. Dorob sobie, chocby sprzataniem u kogos, pieczeniem ciast jesli umiesz, itd.. Bedziesz miala nawet kilkaset zl miesiecznie na swoje potrzeby.

Gość gość
Ja mialam takiego faceta i sobie dorobilam praca w burdelu. Please jakims czasie uzbieralam na wynajem mieszkania i sie wyprowadzilam.

Gość gość
Może to i akurat provo ale popatrzcie jaka jest prawda. Te kobiety które nie pracują ogólnie są gorzej ubrane od tych które dysponują własną gotówką bo z własnych pieniędzy nie musisz się tłumaczyć co kupiłaś a z jego kasy musisz się wyliczyć i tak jest ze kolejna sukienka niepotrzebna i kolejne buty i torebka tez nie potrzebna.

Gość gość
No to tak jest... Moj probowal mi wyliczac kosmetyki kupione za moja ! kase Teraz juz nie mieszkamy razem , wiec jest luzniej, nie planuje z tym biedny dziadem przyszlosci a inny mi sie nie trafia.

Gość gość
Idz do pracy a obowiazki domowe podziel po polowie.zapewniam cie,ze lepiej na tym wyjdziesz.