Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wytrysk 5 godzin przed owulacja.

Polecane posty

Gość gość

Nie pytajcie. Nie doszukujcie. Powiedzcie mi jakie mam szanse na zajscie w ciaze przy wytrysku w pochwie na pare godzin przed owulacja...??? Jest 5 dzien po owu a mnie od wczoraj rwie i kluje w jajniku albo e pachwinie czasem promieniuje na krzyz. Nie jestem bardzo wyczekujaca mamuska po prostu chce wiedziec bo na testy na wczesnie. Miala ktoras tak? Wytrysk pare godzin przed owulacja? ?

Gość gość
A skąd wiesz o której godzinie miałaś owulację? Bo to mnie ciekawi.

Gość gość
No właśnie, skąd wiesz? A po drugie poczytaj jaka drogę musi przebyć plemnik do komórki jajowej i będziesz miała odpowiedź

Gość gość
Mam regularne cycle 28 dni prowadze kalendarz, wiem jak boli bo moj bol owulacyjny jest bardzo silny. Uprawiales seks na pare godzin przed owulacja wiec pytam. Jakie sa szanse

Gość gość
Hahah, dobre, chodziłam na monitoring i nawet na podstawie usg ginekolog nie jest w stanie określić dokładnej godziny owulacji, a jak jesteście zdrowi to macie 25% szans na ciążę

Gość gość
Kazdy jest w stanie obliczyc dzien owulacji nie trzeba ginekologa. To ze masz problem z zajsciem to co innego. Mozna dodac bol owulacyjny do dnia w ktorym ma sie dostac i to nic trudnego. Mowilam tylko o szansa ch na ciaze przy seksie w dniu owulacji. Tyle

Gość gość
Ból owulacjny niekoniecznie oznacza, ze do niej doszło

Gość gość
To przecież napisałam, ze jak zdrowi jesteście, to macie 25%

Gość gość
Hehe, nie jestem wyczekującą mamuśką... Nie? To po co ta spina?

Gość gość
Mamy juz jedno dziecko. Corke, ma 6 lat. Nie plakalibysmy z powodu drugiej ciazy ale tez nie staramy sie jakos specjalnie. Po seksie mialam owulacje a raw mnie jajniki juz drugi dzien wiec zaczelam zastanawiac sie czy nie jestem przypadkiem w ciazy