Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbliża się wybór Hilary Clinton czyli III Wojna Światowa i Donald Trump pokój!

Polecane posty

Gość gość

niedługo rozstrzygnięcie, czy Polska pogrąży się w chaosie amerykańskiego ataku na Europę i Rosję, dzięki Clinton, czy odrodzeniu dzięki Trumpowi.

Gość gość
ja tez licze na Trumpa, Clinton to zwykły pionek, ona kłamie, jest niepoważna, ale przede wszystkim kłamie i się śmieje z tego co mówi, dzięki niej isis którą sami storzyli zrobili w EU prawdziwy burdel, wystarczy sygnał z góry, Clinton oznacza kontynuuacje polityki Obamy czyli rozdupcanie krajów w imie ''demokracji'' a dla Amerykanow coraz wiecej problemow, juz teraz tam nie ma wolnosci słowa, za nazwanie kogos murzynem idziesz do pierdla, skrytykujesz murzyna to atak jak na tego policjanta ktory zastrzelil bandyte murzyna albo była parada gejów i wskoczyla tam grupa murzynów i murzynek którzy krzyczeli BLACK POWER i domagali sie przywilejów, mniejszosci zwalczają mniejszosc****atologia kompletna, wystarczy poczytac amerykanskie strony

Gość gość
chyba sie zaprzyjaźnie z hilary i trumpem:)

Gość gość
tylko czy przyjaźń bez facebooka jest możliwa?

Gość gość
trum ma sporo hoteli może jak zostanie prezydentem to se sam zapłaciz podattków za lokowanie tam uchodźców z krajów nękanych przez isis:D a idźta w c***j mówie wamże tym wszystkim kręci walt disney

Gość gość
a co ma hilary? uraz do męża? nie wiem czy na tym można zrobić jakiś biznes ale pewnie można. może wyśle marines żeby nękało islamskich posiadaczy czterech żon? nie wiadomo trump chce żeby ludzie mieszkali sobie w odpowiednim standardzie hilary sie indentyfikuje z z poligamicznymi żonami. kto by nie wygrał to z pewnością uczynii wiele dobrego:D

Gość gość
moim zdaniem prezydenta powinno sie wybierać dożywotnio. wtedy każda kadencja kończyłaby sie egzekucją. a tak? jeden nabałagani drugi posprząta bo mu sie w trakcie przyklei pare cennych rzeczy do łapek. i tak kółko

Gość gość
to jest kura znosząca złote jajka i wybór i bez względu na to kto wygra nie zrobi z niej rosołu. tyle w temacie wyborów. ekscytowanie sie tym jest niepoważne i szkodliwe dla swiata

Gość gość
wojna będzie tak czy inaczej bo wojny to jeden z etapów współczesnej polityki ekonomicznej. są bańki spekulacyjne, kryzysy i bail outy czyli premie za udany przewał, rosnące niezadowolenie iswiadmość społeczna. potem sie robi burdel narasta zagrożenie zycia ludzie zapominaja o głodzie giną milionami a po wojnie bulą bankierom odszkodowania wojenne.. piertoli mnie hilary i trump. jego moge wydymać w pysk a ja w dooope

Gość gość
obudźcie sie wreszcie bo inaczej to sie nigdy nie skończy. mnie osobiście mocno doskwiera świadomość, ze banda jednostek gorszych ode mnie pod każdym wzgledem ma decydujący wpływ na mój los. może wam to nie przeszkadza albo macie jakieś kompleksy? nie wiem i mnie to nie interesuje. tak samo jak to co do powiedzenia i zrobienia ma hilary i trump. wyjepane mam na frajerów

Gość gość
...ekscytowanie sie tym jest niepoważne i szkodliwe dla swiata..... x chiba dla ciebie Emski :-P

Gość gość
twierdze że moge to wszystko zrobić lepiej wydajniej zyskowniej i z korzyścią dla każdego. a jak ktoś twierdzi że to niemożliwe to jest albo nieudacznikiiem albo czerpie radość z cierpienia innych. w obydwu przypadkach jest do odstrzału

Gość gość
nie zgadzam sie na tysiącletni nepotyzm i tyranie przychlastów tłamszenie możliwości i rzucanie kłód pod nogi każdemu kto rzuci im uczciwe wyzwanie.. piertole taką horde. wypisuje sie. założe se włąsna

Gość gość
nie będę ginał i poświecał sie dla tchórzy, zboczeńsców, pomyleńców i rozpieszczonych pierników sram na nich

Gość gość
jeden za wszystkich wszysce za jednego a nie kooorfa tylko wszyscy za jednego? wyłaź nedzo ze swojej nory i zrób coś sama bo cie kooorfa stamtąd wykurze i pokaże wszystkim jaka z ciebie zapchlona bida

Gość gość
daj ludziom prawdziwego człowieka poczuciem odpowiedzialności i wyobraźnia ykraczającą poza rejon swojej pachwiny potem daj mu drugiego takiego człowieka to niebawem cała reszta zrobi dla nich wszystko a ci nie będą wymagali niczego czego sami by nie zrobili. a wy kooorfa? banda jepanych tchórzy piertolonych straganowych cwaniaczków zajepanych mułem degeneratów bez poczucia humoru

Gość gość
c****j am wy kooorfa jepane kołki w dooopy. wypiertalać z tego śwaita, który nękacie od początku jego istnienia

Gość gość
na c***j wam to życie w ogóle? weźta sie wpiertolta w łeb jakimś polującym z zaskoczenia pająkom czy innym scolopendrom. tam wam będzie lepiej

Gość gość
ta suka to będzie dramat. okaże się, że jednak ktoś może być gorszym prezydentem od tego czarnucha. po prawdzie nigdy potem amerykanie już nie wybiorą baby - ale czy ameryka będzie jeszcze wtedy istnieć??? bo wojna z iwanami i chinolami wcale nie musi się rozegrać tylko w europie i azji ...

Gość gość
rza koorfa wyplenic te zaraze kastrować, likwodować a na koniec potraktować promieniowaniem gamma żeby przypadkiem nie wylezła z jakiegos gooofna po raz kolejny

Gość gość
jeteście historią, przeżytkiem. nie wiem kto was wybrał i dlaczego ale mam nadzieje, żemiał dobry powód bo inaczej jego też piertole w dooope. nachapalista sie? won kooorfa. ja wiem, ze na koniec jeszcze narobita burdelu, najszczata na wycieraczke i zadzonita na policje że was pobili ale c***j mnie to obchodzi. wracajcie skąd was przywiało inaczej zamieszkacie w muzeum jak dinozaury