Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

Przyznaje się do moich projektów !!!

Polecane posty

Gość gość
Srom – zewnętrzna część żeńskiego układu płciowego. Srom składa się z dwóch warg sromowych większych i dwóch mniejszych, spoidła przedniego i tylnego warg, wędzidełka warg sromowych, wzgórka łonowego, łechtaczki, napletka łechtaczki, wędzidełka łechtaczki oraz przedsionka pochwy.Srom człowieka – widok z tyłu. Srom – zewnętrzna część żeńskiego układu płciowego. Srom składa się z dwóch warg sromowych większych i dwóch mniejszych, spoidła przedniego i tylnego warg, wędzidełka warg sromowych, wzgórka łonowego, łechtaczki, napletka łechtaczki, wędzidełka łechtaczki oraz przedsionka pochwy. Osobny artykuł: Żeński układ płciowy. Srom składa się z większych i mniejszych struktur anatomicznych. Ich rozwój następuje w kilku fazach, przede wszystkim w okresie płodowym oraz w okresie dojrzewania. Wejście do macicy jest chronione przez: wargi sromowe większe, wargi sromowe mniejsze, przedsionek pochwy, a także naturalną florę bakteryjną. Normalne zewnętrzne mycie zazwyczaj wystarczy do zapewnienia dobrego zdrowia sromu, bez potrzeby uciekania się do mycia wewnętrznego. Jednakże srom jest znacznie bardziej narażony na infekcje niż prącie. Srom pełni także funkcję seksualną – jest mocno unerwiony, a odpowiednia stymulacja podczas stosunku seksualnego zapewnia przyjemność. Srom składa się z większych i mniejszych struktur anatomicznych. Ich rozwój następuje w kilku fazach, przede wszystkim w okresie płodowym oraz w okresie dojrzewania. Wejście do macicy jest chronione przez: wargi sromowe większe, wargi sromowe mniejsze, przedsionek pochwy, a także naturalną florę bakteryjną. Normalne zewnętrzne mycie zazwyczaj wystarczy do zapewnienia dobrego zdrowia sromu, bez potrzeby uciekania się do mycia wewnętrznego. Jednakże srom jest znacznie bardziej narażony na infekcje niż prącie. Srom pełni także funkcję seksualną – jest mocno unerwiony, a odpowiednia stymulacja podczas stosunku seksualnego zapewnia przyjemność.

Gość gość
Namysłowska, Wrocław Namysłowska (ul), 50-304 Wrocław (Śródmieście) - Mapa Targeo mapa.targeo.pl › Ulice Wrocław Mapa miasta Wrocław, 50-304, ulica Namysłowska wraz ze spisem ulic i punktów użyteczności publicznej (POI). Strona zawiera również listę ulic znajdujących ...

Gość gość
https://zapodaj.net/8da351a13cfb9.jpg.html Srom składa się z większych i mniejszych struktur anatomicznych. Ich rozwój następuje w kilku fazach, przede wszystkim w okresie płodowym oraz w okresie dojrzewania. Wejście do macicy jest chronione przez: wargi sromowe większe, wargi sromowe mniejsze, przedsionek pochwy, a także naturalną florę bakteryjną. Normalne zewnętrzne mycie zazwyczaj wystarczy do zapewnienia dobrego zdrowia sromu, bez potrzeby uciekania się do mycia wewnętrznego. Jednakże srom jest znacznie bardziej narażony na infekcje niż prącie.

Gość gość
• Bazar Namysłowska Warszawa Namysłowska 8 Mapa Dojazd reporter.pl/bazar-namyslowska-7010 Bazar Namysłowska adres ulica Namysłowska 8 Warszawa Praga Północ. Mapa, kontakt, dojazd, przystanki...

Gość gość
Poznań, ulica Namysłowska - mapa ul. Namysłowska w Poznaniu ... mapy.eholiday.pl › Mapy › Mapa Poznań Mapa: ul. Namysłowska, Poznań. Przydatne noclegi, atrakcje i zdjęcia. Obszar Poznań, Poznań, wielkopolskie. Eholiday.pl. Ul. Namysłowska - Mapa Warszawa, plan miasta, ulice w Warszawie ... mapy.e-turysta.net › mapa Mazowieckie › mapa Warszawa Ul. Namysłowska - Mapa Warszawa, plan miasta, ulice w Warszawie - E-turysta. Internetowa mapa miast i województw w całej Polsce. Szukasz planu miasta ... Oddziały TAX CARE SPÓŁKA AKCYJNA

A) Nie chce wam wyjawić bo nic dla mnie nie znaczycie :D ;) b) po odejściu sami zobaczycie jakie projekty zniknęły

Gość gość
https://zapodaj.net/8da351a13cfb9.jpg.html Srom składa się z większych i mniejszych struktur anatomicznych. Ich rozwój następuje w kilku fazach, przede wszystkim w okresie płodowym oraz w okresie dojrzewania. Wejście do macicy jest chronione przez: wargi sromowe większe, wargi sromowe mniejsze, przedsionek pochwy, a także naturalną florę bakteryjną. Normalne zewnętrzne mycie zazwyczaj wystarczy do zapewnienia dobrego zdrowia sromu, bez potrzeby uciekania się do mycia wewnętrznego. Jednakże srom jest znacznie bardziej narażony na infekcje niż prącie.

Gość gość
Namysłowska, Poznań Poznań, ulica Namysłowska - mapa ul. Namysłowska w Poznaniu ... mapy.eholiday.pl › Mapy › Mapa Poznań Mapa: ul. Namysłowska, Poznań. Przydatne noclegi, atrakcje i zdjęcia. Obszar Poznań, Poznań, wielkopolskie. Eholiday.pl.

Gość gość
Namysłowska, Poznań Poznań, ulica Namysłowska - mapa ul. Namysłowska w Poznaniu ... mapy.eholiday.pl › Mapy › Mapa Poznań Mapa: ul. Namysłowska, Poznań. Przydatne noclegi, atrakcje i zdjęcia. Obszar Poznań, Poznań, wielkopolskie. Eholiday.pl.

Widzę ze masz ból dupki ;) :D może wytłumacz mi czemu tak mnie przeżywasz, czemu wzbudzam u Ciebie takie silne emocje

No tak ;) niby jestem dla ciebie przypadkowym kolesiem z forum a przyżywasz mnie jak zdradę w małżeństwie :D

Dobrze przegrywko :) dam ci szanse udowodnienia ze nie mam racji :D jeśli chcesz żebym uwierzył ze jestem ci obojętny to od teraz nie założysz ani jednego tematu o mnie i nie napiszesz ani jednego posta o mnie. I dasz mi spokój wreszcie :D to takie proste. Powodzenia ! :D ja też oczywiście będę tego przestrzegał przez te 2 dni które tu będę. x o ponieważ temat się zaciał.. wiem że się nie zakochałaś helloł :D, nie raz mówiłem że wiem żę robisz sobie jaja (dzięki bogu) a twój projekt mnie naprawdę bawił, twój humor mnie bawił tyle. Nie rozumiem dalej czemu tak to przezywasz, wyluzuj ;)

przegrywka z takimi osobami jak ty to w realu sie nie zadaje uwierz :D tu mam okazje poznac takie osoby i spróbowac ich zrozumieć :D A co do lepszego sortu to ty przegrywka masz za to niską samoocene i duże kompleksy skoro za "chwalenie" sie czymś masz taki ból d**y :/ widze wręcz że potrafisz zgnoić i jesteś wręcz toksyczna dla kogoś jeśli czymś sie pochwali, cieszą cie porażli innych ? ;/ nadal dziwisz sie że nie masz koleżanek :D

Gość gość
Prącie (łac. penis a. membrum virile) jest narządem homologicznym żeńskiej łechtaczki. U mężczyzn przez prącie przebiega ostatni odcinek cewki moczowej, której ujście znajduje się na szczycie żołędzi prącia. Składa się z dwóch równoległych ciał jamistych oraz ciała gąbczastego tworzącego żołądź prącia (glans penis) oraz tzw. opuszkę. Ciało gąbczaste (corpus spongiosum penis) osłania również biegnącą przez prącie cewkę moczową. Prącie charakteryzuje się zdolnością do erekcji. Wyróżniamy nasadę oraz część ruchomą. Nasada przytwierdzona jest odnogami ciał jamistych do kości łonowych i kulszowych. Część ruchoma prącia zakończona jest żołędzią. Skóra prącia leży na luźnej tkance podskórnej i dlatego łatwo zsuwa się w trakcie erekcji. Ponad żołędzią skóra tworzy zdwojony fałd – napletek. Prącie unaczyniają: tętnica grzbietowa prącia i tętnica głęboka. Z żył powierzchniowych krew odpływa do żyły grzbietowej prącia, z żył głębokich zaś do splotu sromowego. Rozmiary penisa Osobny artykuł: Rozmiary prącia człowieka. Istnieje szeroko rozpowszechnione przekonanie, że długość penisa u mężczyzny ma bezpośredni związek z jego sprawnością seksualną oraz satysfakcją partnerki podczas stosunku płciowego. Seksuolodzy zaprzeczają temu i podają, że długość normalnego penisa w czasie spoczynku wynosi 6–10 cm, a podczas wzwodu (erekcji) 11–16 cm, podczas gdy głębokość pochwy to średnio 10 cm. Notuje się również długość nieprzekraczającą 7 cm (mikropenis), jak i przekraczającą 30 cm, aczkolwiek są to bardzo rzadkie przypadki

Gość GGGB
22lataprzegrywu dziś ale mu sie tłumaczysz.:P

nie przegrywka, nigdy nie napisałem że jestem lepszy, pisał tak rychu a do niego sie nie przyczepiłaś. Sama uważasz sie za gorszą i sprowadzasz innych do swojego poziomu

Nie masz argumentów nie zostało ci nic innego jak wyzwiska. Nie krępuje się :D rozłożyłem cie na czynniki pierwsze jak to powiedziałaś.

No to właśnie próbuje coś zmienić w swoim życiu przenieść się z wiochy do miasta abym miał większe możliwość a ty nazywasz mnie za to właśnie lepszym sortem bo chwaliłem się tylko tym, tylko tym ze się przeprowadzam i za to masz ból d**y pojmujesz ?

Widzę ze wasza dwójka to stara gwardia pod nowymi nikami udająca ze są na forum od niedawna skoro pamiętacie czasy sysi. Z kim ja gadam :/