Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

wiecie co stronie od dziewczyn ktore maja mokro gdy mnie widza a wiecie czemu?

Polecane posty

Gość gość
albo przekonywał wszystkich, że wielkie wymierania gatunkó to były zbiorowe samobójstwa bo im sie nie chciało przystosować do nowych warunków. ale to też przewidzieli więc wymyslili, że co jakiś czas na ziemie spadają ogromne kamienie, wybuchaja wulkany i wszystko to sa katastrofy globalne które eksterminują całe gatunki. nie wiem jak ma sie do tego ekosystem który jest integralną częścią dowodową teorii ewolucji ale najwidoczniej ekosystem piertoli swoje włąsne zagłady i globalne katastrofy w których wymiera do 70 % gatunków i se działa dalej po tejmałej amputacji

Gość gość
dobra informacja jst taka, że dzieki tym ustaleniom możemy spokojnie wypiąć sie na komuchów od globalnego ocieplenia i innych katastrof, które "sami" sobie gotujemy a na których remedium są opłaty i koncesje na dokonywanie zbiorowegosamobójstwa..bo jak dowodzi ewolucja żadnego samobójstwanie będzie a w ostateczności dzieki epigenetyce przystosujemy sie do każdych warunków:) żegnajcie spekulacje pozwoleniami na emisje co2 żegnajcie kary za opalanie węglem. zappraszam ewolucjonistów do publicznej debaty:D

Gość gość
zaleje nas woda? wyrosną nam skrzela jak kevinowi kostnerowi w wodnym świecie. tak sie kooorfa kończy kłamstwo. tak sie już w tym wszystkim zaplątali że nie pozostaje im nic innego niż zlikwidować 9/10 ludzkości a potem pipertolić że spadł odbił sie i ponownie spadł na ziemie ogromny meteoryt a może nawe był to ziejącym ogniem smok?!?!?! tacy geniusze nami rządzą. biorąc pod uwagę ich beztroske należy założyć ze robią to już nie pierwszy raz i będą robii jeszcze wielokrotnie. ale tylko im sie tak wydaje.

Gość gość
bo kooorfa mieli pecha i odwiedził ich ojciec czterech jeźdźców apokalipsy ich koni i całej wsi z której żrą obrok czyli ja. a ja mam dosyć hautury i nieskutecznych dezyderacji i tym razem wykończe skooorfysynow w ich gnieździe razem z małymi i każe to stratować tak żeby już nigdy więcej nie miało prawa tu przeżyć

Gość gość
no dobra może z jednego oszczędze. bede go woził po jarmarkach pluł mu w gębę i jak nie przekona publiki że to deszcz pada to z drugiej strony kurtyny odbędzie pokaz dla znudzonych mieszkanek czyli wydymanie delikwenta w dooopala przez osła:D

Gość gość
niezły biznes. jak mimo sytuacji i braku środków będzie dobry o może zaczniemy organizować ściepy za ywoływanie deszczu:) żartuje. tak jak mówie. to wasz koniec. zresztą od dawna wam to mówie nawet zachęcam żebyście mnie sprzątneli ale chyba nie dociera do was powaga sytuacji. no nic. w końcu dotrze