Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Quagmire

wiecie co stronie od dziewczyn ktore maja mokro gdy mnie widza a wiecie czemu?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
albo przekonywa艂 wszystkich, 偶e wielkie wymierania gatunk贸 to by艂y zbiorowe samob贸jstwa bo im sie nie chcia艂o przystosowa膰 do nowych warunk贸w. ale to te偶 przewidzieli wi臋c wymyslili, 偶e co jaki艣 czas na ziemie spadaj膮 ogromne kamienie, wybuchaja wulkany i wszystko to sa katastrofy globalne kt贸re eksterminuj膮 ca艂e gatunki. nie wiem jak ma sie do tego ekosystem kt贸ry jest integraln膮 cz臋艣ci膮 dowodow膮 teorii ewolucji ale najwidoczniej ekosystem piertoli swoje w艂膮sne zag艂ady i globalne katastrofy w kt贸rych wymiera do 70 % gatunk贸w i se dzia艂a dalej po tejma艂ej amputacji

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
dobra informacja jst taka, 偶e dzieki tym ustaleniom mo偶emy spokojnie wypi膮膰 sie na komuch贸w od globalnego ocieplenia i innych katastrof, kt贸re "sami" sobie gotujemy a na kt贸rych remedium s膮 op艂aty i koncesje na dokonywanie zbiorowegosamob贸jstwa..bo jak dowodzi ewolucja 偶adnego samob贸jstwanie b臋dzie a w ostateczno艣ci dzieki epigenetyce przystosujemy sie do ka偶dych warunk贸w:) 偶egnajcie spekulacje pozwoleniami na emisje co2 偶egnajcie kary za opalanie w臋glem. zappraszam ewolucjonist贸w do publicznej debaty:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zaleje nas woda? wyrosn膮 nam skrzela jak kevinowi kostnerowi w wodnym 艣wiecie. tak sie kooorfa ko艅czy k艂amstwo. tak sie ju偶 w tym wszystkim zapl膮tali 偶e nie pozostaje im nic innego ni偶 zlikwidowa膰 9/10 ludzko艣ci a potem pipertoli膰 偶e spad艂 odbi艂 sie i ponownie spad艂 na ziemie ogromny meteoryt a mo偶e nawe by艂 to ziej膮cym ogniem smok?!?!?! tacy geniusze nami rz膮dz膮. bior膮c pod uwag臋 ich beztroske nale偶y za艂o偶y膰 ze robi膮 to ju偶 nie pierwszy raz i b臋d膮 robii jeszcze wielokrotnie. ale tylko im sie tak wydaje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo kooorfa mieli pecha i odwiedzi艂 ich ojciec czterech je藕d藕c贸w apokalipsy ich koni i ca艂ej wsi z kt贸rej 偶r膮 obrok czyli ja. a ja mam dosy膰 hautury i nieskutecznych dezyderacji i tym razem wyko艅cze skooorfysynow w ich gnie藕dzie razem z ma艂ymi i ka偶e to stratowa膰 tak 偶eby ju偶 nigdy wi臋cej nie mia艂o prawa tu prze偶y膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no dobra mo偶e z jednego oszcz臋dze. bede go wozi艂 po jarmarkach plu艂 mu w g臋b臋 i jak nie przekona publiki 偶e to deszcz pada to z drugiej strony kurtyny odb臋dzie pokaz dla znudzonych mieszkanek czyli wydymanie delikwenta w dooopala przez os艂a:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niez艂y biznes. jak mimo sytuacji i braku 艣rodk贸w b臋dzie dobry o mo偶e zaczniemy organizowa膰 艣ciepy za ywo艂ywanie deszczu:) 偶artuje. tak jak m贸wie. to wasz koniec. zreszt膮 od dawna wam to m贸wie nawet zach臋cam 偶eby艣cie mnie sprz膮tneli ale chyba nie dociera do was powaga sytuacji. no nic. w ko艅cu dotrze

Udost臋pnij ten post