Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słowa Kaczyńskiego,że każde dziecko ma się urodzić..

Polecane posty

Gość gość

Przecież ten facet,i jak zresztą cała ta banda, to kompletny p***b. Powiedział,że będą dążyli do tego,żeby każde dziecko,nawet z bardzo trudnych ciąż,skazane na śmierć czy mocno zdeformowane mogło się urodzić i być ochrzczone ,pochowane. Przecież ten facet jest psycholem i sadystą! Jak,jak QRWA można coś takiego powiedzieć??? I to jeszcze bezdzietny fiut!!!!! Ja nie wiem co oni mają w tych głowach, w końcu ktoś nie wytrzyma i zacznie do tych pajaców strzelać, podkładać bomby i inne przeboje,bo przecież inaczej się nie da. Pomijając potężne pieniądze,które sobie kradną,rozdają, wydają na prawo i lewo i cynicznie twierdzą,że za 6 tys zł,to pracuje chyba tylko złodziej albo idiota (a może to ktoś z PO był? Nie pamiętam.).. Dochodzę do smutnego wniosku,że ŻADNE protesty,wiece, marsze nic nie dadzą,i nie tylko w sprawie ustawy antyaborcyjnej. Oni i tak zrobią co będą chcieli. A wiecie dlaczego? BO MOGĄ. Nikt,kompletnie nikt im nie może nic zabronić i jeśli sobie wymyślą,że od stycznia jest zakaz ubierania czerwonych koszulek, bo tak,bo będzie kara grzywny albo więzienie, to to wprowadzą i nie będą się nikim przejmowali. BO S*******NY MOGĄ!!!!!!!!

Gość gość
Sprzedaliście kraj za 500+. Zarówno wybór i Pis jak i ci co na wybory nie poszli.

Gość gość
8:18 Dokładnie. Przecież, ze to sa psychole to jest wiadome od dawna. Z resztą ja nie wiem jak można było dopuścić do władzy rząd, który sam się rozwiązał wcześniej... :o

Gość gość
Jak wale konia i nie zapładniam kobiety to ginie miliony pół-ludzi jakim ja to jestem mordercą.. Logika debili antyaborcyjnych

Gość gość
Autorko nie boisz sie ze mozesz miec problemy przez to co piszesz?

Gość gość
Fiut dlaczego wyzywasz ludzi ?

Gość gość
Dobrze ze ja nie lubie czerwonych ubrań ;)

Gość gość
Weźcie dajcie już spokój. Miałyście srake z ustawa antyaborcyjna pomimo że ludzie zdrowo myślący pisali że to nie przejdzie. Teraz też macie srake. On niech sobie gada. A skąd wiesz co miał na myśli. Ustawę nakazująca rodzić czy wsparcie psychologiczne i ew. materialne dla kobiet w trudnych ciazach? Przestańcie się podniecać, bo nie ma czym.

Gość gość
Dlaczego wyzywasz kobiety? Co ci zrobily?

Gość gość
A czego mam się bać??? I jakie problemy? Miliony ludzi codziennie pisze wyzwiska na ich temat,to żadna nowość. A czemu wyzywam ludzi? Bo inaczej się nie da, nie ma normalnych słów na określenie tej bandy debili. Gwoli ścisłości ,nie głosowałam na PIS, mam 2 dzieci,ale mój status finansowy jest dobry i nie potrzebuję jałmużny w wysokości 500 zł,które de facto nie są żadnym prezentem, bo musieli komuś zabrać,żeby innym dać. Jednym słowem: nie wyczarowali tej kasy,a i tak,jak było do przewidzenia, już im się skończyła i teraz są kombinacje alpejskie. A wyzywam od fiutów, bo niepojęte jest jak można wygłaszać takie brednie ,nie mając dzieci,nie będąc ojcem,nawet nie mając żony... To trzeba być hipokrytą i sadystą do potęgi.

Gość gość
O jacie... Kolejne wypociny bezmozgich lemingow

Gość gość
Pewna aktorka po wpisie na fb posadzila forumowicza.

Gość gość
Serio skończyły sie pieniadze na 500 plus? I co teraz? Zabiorą mi wyplate ? Niedoczekanie k***a

Gość gość
Przecież to jest temat zastępczy, żeby przepchnąć umowę CETA tak by nikt nie wrzeszczał. Oni to robią specjalnie, żeby się Polacy rzucili sobie do gardeł i wtedy mogą robić co chcą. Po cichu.

Gość gość
8:48 dobrze napisane, ale tym srajacym nie przetlumaczysz. Mówi się o nepotyzmie w ssp? Nie. Mówi się o ceta? Nie. Więc cel osiągnięty.

Gość gość
Chodzi o to żeby urodzić, ochrzcić, pożegnać, pochować. Jednym słowem potraktować jak człowieka. To nie jest wadliwy produkt, to dziecko. Sama bym urodziła, aby ochrzcić i pożegnać. Przynajmniej taką mam nadzieję. Szczerze powiedziawszy trudniej byłoby mi urodzić zdrowe dziecko z gwałtu, niż takie, które jest zdeformowane i zaraz umrze.

Gość gość
Fiucie debilu spier/da/laj z powrotem na ogólny. xxx gość dziś Weźcie dajcie już spokój. Miałyście srake z ustawa antyaborcyjna pomimo że ludzie zdrowo myślący pisali że to nie przejdzie. Teraz też macie srake. On niech sobie gada. A skąd wiesz co miał na myśli. Ustawę nakazująca rodzić czy wsparcie psychologiczne i ew. materialne dla kobiet w trudnych ciazach? Przestańcie się podniecać, bo nie ma czym. x Miał na myśli dokładnie to co powiedział. Masz donosić i urodzić. Chodzi o to, że akurat on nie może tak gadać. xxx gość dziś Przecież to jest temat zastępczy, żeby przepchnąć umowę CETA tak by nikt nie wrzeszczał. Oni to robią specjalnie, żeby się Polacy rzucili sobie do gardeł i wtedy mogą robić co chcą. Po cichu. x Im nie potrzeba żadnego tematu zastępczego. Robią co chcą od samego początku. Jak myślisz dlaczego paraliżują TK, dlaczego chcą zrobić ogólne czystki w sądownictwie? Pomyśl, pomyśl. Krzyczą, że PO sprzedawała Polskę, a oni doprowadzą nas do kompletnej ruiny i 4 rozbioru.

Gość gość
Polecam przeczytac w internecie komentarz pani ktora urodzila dziecko bez mozgu. Czlowieka wedlug was. Dziecko to gnilo kilka dni i bylo na morfinie zanim umarlo. Bardziej ludzkim wyjsciem bylaby aborcja.

Gość gość
gość dziś Chodzi o to żeby urodzić, ochrzcić, pożegnać, pochować. Jednym słowem potraktować jak człowieka. To nie jest wadliwy produkt, to dziecko. Sama bym urodziła, aby ochrzcić i pożegnać. Przynajmniej taką mam nadzieję. Szczerze powiedziawszy trudniej byłoby mi urodzić zdrowe dziecko z gwałtu, niż takie, które jest zdeformowane i zaraz umrze. x A nie przyszło ci do głowy, że takie zdeformowane bardzo dziecko może cierpieć już w łonie? Nie wyobrażam sobie nosić przez tyle miesięcy dziecko, które wiem, że umrze po porodzie w męczarniach, a możliwe, że przez pół roku cierpiało mi w macicy. I jeszcze na to patrzeć. Nie wiem jakbym się zachowała, ale chciałabym mieć wybór. Tak, urodziłabyś, a za chwilę modliłabyś się o bardzo szybką śmierć dla tego dziecka.

Gość gość
Chca stwarzyc druga Rumunie, jak za czasow Ceaucescu, tez byl zakaz.... Do czego to doprowadzilo wszyscy widza i widzieli....

Gość gość
Dlatego uwazam, ze niestety jedynym wyjsciem sa teraz demonstracje na ulicach, zeby bylo widac ludzi i widac co mysla. Choc panstwowa TVP i gazety nie pokazuja tego, jednak ludzie robia prywatne filmy i zdjecia, wrzucaja w fb, wiec prawdy nie da sie schowac.Zadne pertraktacje, jak to widac nie przynosza skutku, bo zmienia sie sedziow, zmienia prawo...Jeli sktos czerpie wiedze tylko z panstwowej tv i z tego, co ksiadz powie w niedzielę, to trudno sie dziwic, ze jest , jak jest.

Gość gość
Przeciez tych 500 nie wyjęli z wlasnych kieszeni, tylko zabrali calemu spoleczenstwu - dlatego rosna ceny za prąd, za artykuly zywnosciowe. W dodatku gospodarka pada jeszcze bardziej - nie mozna teraz znalezc kogos do pracy w sklepie itd - bo sie nie oplaca, jak to 500 jest. Ludzie sie coraz bardziej przyzwyczajaja do zycia nie z pracy, tylko z zasilkow. A ci, co pracuja, na to sie skladają.

Gość gość
Herrbtusk już niedługo wróci, skończy to wszystkobi wszystkie znów będziecie w pełni szczęśliwe :)

Gość gość
A faceci w tym temacie w ogole nie istnieja. Przewazajaca wiekszosc odchodzi od chorego dziecka, ma to gdzies, bo musi miec przeciez swoje zycie. Jesli wymyslaja kary dla kobiet, niech wynajda kary dla tych zapładniaczy, bo bocian dzieci nie przynosi. Niech szukaja przez DNA, niech wsadzaja do wiezienia. Jakos nikt w rzadzie nie wpadnie na ten oczywisty pomysł. Tak, bo jest dzieworódzwo wg nich...

Gość gość
Herrbtusk już niedługo wróci, skończy to wszystkobi wszystkie znów będziecie w pełni szczęśliwe usmiech.gif x Na pewno za Tuska było normalniej, co by nie powiedziec. Teraz to apogeum bezprawia i bezczelnosci. Jak rano czytam gazete , to oczy przecieram, czy nie Prima Aprilis

Gość gość
Zle sie dzieje naprawde, az strach wyjsc na ulice- jak widze co tu sie wypisuje.... Tragedia po prostu

Gość gość
Wszystkie postradalyscie juz dawno zmysly, wszystko wam sir miesza, woda zamiast mozgu

Gość gość
gość dziś Wszystkie postradalyscie juz dawno zmysly, wszystko wam sir miesza, woda zamiast mozgu x Proponuję urodzić takie dziecko, chociaż pewnie ty to facet!

Gość gość
A ja proponuje w koncu przejrzec na oczy i przestac sie w koncu osmieszac