Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salsita

Jaka golarka na prezent dla męża?

Polecane posty

Gość salsita

Szukam czegoś droższego, w granicach 400-500 PLN. Bo z jego drwalskim zarostem to marketówki można sobie... No, nie nadają się ;) Widziałem, że na tlenie polecali na forum kiedyś remingtona - mnie się to ze strzelbami skojarzyło w pierwszej chwili ;) Kupował ktoś coś takiego?

Gość gość
remington to dobra firma

Gość ajmem
Remington powinien być odpowiedni, sam z resztą używam golarki tej marki, z tym że rotacyjną do twardego zarostu, z którym bardzo dobrze sobie radzi. Po goleniu gdy przejadę dłonią po twarzy to nie czuć pojedynczych włosków.

Gość Natka1987
Też myślę nad takim prezentem, zresztą mąż sobie taki zażyczył. Czy te golarki są dobre pod prysznic? Bo mój facet takie golenie lubi.

Gość ajmem
Wiesz co, bardzo ciężkie pytanie mi zadałaś ponieważ ja nie "testowałem" jej w takich warunkach. Niemniej jednak uważam i zapewniam cię, że kupno Remingtona nie jest w zaden sposób wyrzuceniem pieniędzy bo jest to świetna golarka. Wystarczy na lata, bo niektóre inne mają taką dziwną przypadłość, że po kilku użyciach są już totalnie zużyte.

Gość Natka1987
A który model, bo jest spory wybór?

Gość ajmem
Jak już to na twoim miejscu kupiłbym HyperFlex Aqua XR1430, bardzo dobrze sprawdza się do zarostu twardego.

Gość Natka1987
I ta golarka jest dobra do twardego zarostu? Bo mój facet potrzebuje porządnej i wytrzymałej "kosiarki"

Gość robi41
Ja dostałem od żony golarkę Braun Series 9. To sprzęt najwyższej klasy. Nigdy nie byłem ogolony tak dokładnie jak teraz. Fajnie też, że ma stację ładująco-czyszczącą. Ja bardzo się ucieszyłem z takiego prezentu.

Gość gość
ja kupiłam mężowi panasonica i jest zadowolony. :) Używa tej golarki od jakiegoś czasu i mówi, że dobra. także wydaje mi się, że to niezły pomysł na prezent.

Gość gość
Ja kupilem w Kaufland golarke za 50,- zl, bardzo dobra.

Gość gość
Widziałam bardzo fajne męskie golarki w sklepie wasserman.eu zobacz sobie tam, bo były niedrogie. Warto też zaglądać u nich na aukcje, bo można często wylicytować coś nawet za połowę ceny.

Gość gość
Aż specjalnie w internecie sprawdziłem nazwę mojego modelu, bo mój zarost też jest niemiłosiernie okrutny do golenia :D ES-RW30CM503 od Panasonica, używam od roku i jak dotąd nie mogę się na nic skarżyć.