Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie jest niesprawiedliwe...proszę wejdz....

Polecane posty

Gość gość
Nie ma to jak znalezc sobie powod do zezarcia kolejnego snickersa :D :D powod pierwszy :poronilam ,powod drugi : nie moge cwiczyc bo mam malego psaozyta w sobie :D

Gość gość
Przyjaciółka pomogala, by wyciągnąć Cię z bagna, A Ty się z niej śmiałas za plecami, jakieś świństwa odstawilas, już nie pisze o tym blokowaniu, bo to zupełna dziecinada:O i się'dziwisz i jeszcze masz czelność wypominać, że ona pomaga potrzebującym, a Tobie nie chce dac? I dobrze robi! W życiu bym nie pomogla takiej rozczeniowej babie, a ta dziewczyna, niestety,'ale nie jesteś Już'dla niej jak przyjaciółka i zawsze już będzie miała dystans. mówisz jej tak wprost, że ma Tobie dac? Ja bym nigdy nie pożyczyla pieniędzy osobie, która nnie'miałaby z czego oddac, a już na pewno nie dalabym ich tak po prostu.

Gość gość
jak można pisać, że się poroniło, bo się mniej jadło?. Jesteś zawistna autorko. Jakbyś bardzo chciała to byś pracę miała. Ja ciężko chorowałam 6 lat, ale jakoś sobie radziłam.

Gość gość
Właśnie jak napisałaś w któryms poscie - traktowac innych jak sobie zasłużyli... A Ty nie zasłużyłas. I tak sie dziwię, że ona w ogóle z Tobą rozmawia.

Gość gość
Proszę Cię, przestań... Ja teź jestem przeciw pasozytom obcych nacji, bo to państwo czyli my mielibyśmy ich utrzymywać z naszych podatków. Pomijając fakt, ze muzulmanie podrzynają gardla chrześcijanom...Przyjaciółka nie pracuje bo ma dobrze zarabiającego męża. Są małżeństwem, i to ICH małżeńska sprawa, że żona nie pracuje. Co Tobie do tego? Strasznie Cię to kłuje w tyłek, że ktoś ma lepiej. Jestes zbyt zawistna, by być czyjąś przyjaciółką.

Gość gość
Juz niedlugo autorka nie bedzie miec czasu na zawisc bo wydali z siebie malego potwora ,ktory pochlonie jej czas .

Gość gość
o jakich snikersach czy innym gownie wy p*********e?! ograniczylam mieso do 1 dnia w tygodniu i nie jadlam wcale zadnych slodyczy czy fast fudow. mialam niedobory kwasu foliowego !!! jak mozna p******ic takie rzeczy nie znajac drugiego czlowieka. ja slodyczy nie jem prawie wcale a miesa nie bede juz ograniczac bo nie chce zeby znowu stalo sie to co sie stalo. wysilek fizyczny tez nie jest dobry w ciazy wiec wsadzcie sobie te rady w buty to wyzsze bedziecie. nasza przyjazn byla burzliwa bo raz ona mi dowalila bo nie spodobalo jej sie moje zachowanie a raz ja zachowalam sie jak swinia i ja raz czy dwa obgadalam do swoich obecnie ex i powtorzylam jej co na nia gadali typu ze ma suczy pysk i sie nie podoba a ona mi wtedy odpalila co jej brat na mnie mowil ze jestem brzydkim trolem albo przyjaciel jej meza z ktorym chciala mnie zwiazac i ze ona mnie bronila przed nimi a ja ze niby jej nawet nie obronilam jak na nia ktos cos mowil tylko szydzilam a jej nawet bylo glupio niby powtarzac mi to co oni na mnie gadali bo wiedziala ze bedzie mi przykro a mi takie gadanie na nia tak latwo przyszlo. sami widzicie ze to byly p*****ly. znamy sie 7lat i taka dziecinada zdarzyla sie raz czy dwa.

Gość gość
15:41 odp*****l sie krowo od mojego dziecka i zajmij sie swoja brudna dupa

Gość gość
Ty jesteś taka jak te rodziny od szlachetnej paczki, kilkanaścioro dzieci, w tym dorosłe, żadne nie pracuje, życzenia z kosmosu, najlepiej iphony.3 tablety itp wszystko z górnej półki i jeszcze rozczarowani jeśli nie poszło po ich myśli:O

Gość gość
15:33 nie mowilam wprost tylko zaczynalam temat typu ze nam ciezko, ze zostalo 500zl do konca miesiaca a dopiero poczatek a trzeba kupic jeszcze rzeczy dla dziecka itd a ta zaraz zmieniala temat o p*****lach typu wideoprezentacje i jakies jazdy tego goscia na uchodzcow i ze ona popiera czy inne malo istotne sprawy.

Gość brzydki troll
Witaj w klubie autorko ,tez jestem w ciazy mozemy razem wychodzic na spacery z naszymi potworkami :)

Gość gość
Jakiego dziecka? Juz ustalilismy ze bedziesz miec trola bachora :D

Gość gość
Sprawy które opisałas w poscie 15:42 to'wcale nie są p*****ly... Ty jesteś strasznie zatruta negatywnym emocjami i życzeniami nieszczęścia. Nie wiesz na czym polega przyjazn, Twoja przyjaciółka tak, nieraz pewnie Cię ratowała, ale zrozumiala z kim ma do czynienia i się do Ciebie zdystansowala. dobrze'zrobiła i kiedyś całkiem Cię oleje i dobrze zrobi.

Gość gość
nie jestem taka jak rozszczeniowa patologia ze szlachetnych paczek bo ja ciesze sie z byle czego i nie chce iphonow czy innych cudow ale zycie na normalnym poziomie zeby starczalo na podstawowe artykuly. dla przyjaciolki pomoca bylo danie nam pomidorkow koktajlowych na droge czy kanapek jak bylismy u nich a ja tylko chcialam pozyczyc aby miec na podstawowa wyprawke dla dziecka. nie jestem jakas chytra czy cos, zwykle pampersy czy ubranko nawet uzywane. nie chce kosmicznych rzeczy jak ta patologia.

Gość gość
sprawdź sobie w jakich produktach znajduje się kwas foliowy, bo pieprzysz jak potłuczona. Nie wierzę w to, że jadasz zdrowo, byłabyś szczupła, gdyby tak było. Może też byłabyś po prostu dobrym, niezawistnym człowiekiem.

Gość gość
15:50 ja od zawsze wazylam wiecej wiec nie gadaj bzdur ze to od jedzenia, mam taka przemiane materii a na zdrowe eko jedzenie nas nie stac. jemy to na co stac np parowki i bulki rano, jakas herbata i pomidorek, na obiad pyzy z miesem i surowka, kolacja kanapki a w miedzy czasie jakis banan czy jablko i bardzo rzadko baton czy ciastko. ale tu kazdy wie najlepiej

Gość gość
Też bym zmieniala temat, bo nie ma obowiązku pomocy nikomu, od tego są -instytucje, jeśli masz za niski dochód to złóż podania o jakieś dopłaty, są różne zasilki itp. Czego się spodziewasz, gdy mówisz jak wam ciężko i nie macie pieniędzy? Że ona wyjmie z portfela kilka tysięcy i powie "masz, oddawać nie musiz i tak kilka razy w roku?:O

Gość gość
poza tym kwas foliowy jest w miesie i jajkach, wlasnie to ograniczalam 2 lata wstecz i skonczylo sie jak skonczylo

Gość gość
A przyjmujesz jakieś suplementy z kwasem foliowym? Powinnaś,

Gość gość
15:54 dlatego m.in. nie chce pracowac bo zalapiemy sie na 500+ i jakies zasilki czyli z 800zl z tego bedzie a jakbym pracowala to bylby za duzy pieniadz na osobe a opieke nad dzieckiem tez trzeba skombinowac a zlobki czy nianki kosztuja i jakbym pracowala to z mojej pracy by nic nie zostalo bo wszystko na zlobki czy nianke wiec i tak wyjdzie lepiej jakbym byla w domu. maz wezmie dodatkowo prace weekendowa, kazal mi sie nie przejmowac.

Gość gość
biore, od samego poczatku ciazy biore

Gość gość
Z samego jedzenia nie przyswoisz potrzebnej dawki kwasu, musisz przyjmowac cała ciążę tabletki, kwas foliowy to jest koszt gora kilkunastu złotych, choć najlepiej gdybyś też kompleksowy miała jakiś typu falvit mama czy feminovit. Czytaj jakąś literaturę lub rozmawiaj więcej z lekarzem,'bo mam wrażenie, że mało wiesz'o ciąży

Gość gość
napisalam przeciez ze biore!

Gość gość
To bierz i jedź więcej pelnoziarnistego jedzenia, pieczywo, kasze, makarony te ciemne pełnoziarniste, nawet same sobie gotuj i jedz, wiecej owoców, warzyw zielonych, lekkie ćwiczenia nie zaszkodza, ale'jeśli nie chcesz to spaceruj dużo. Jeśli chodzi o wyprawkę to poszukaj na olx ze swojej'okolicy, na pewno ktoś chce sprzedac albo pochodz po second hand, może się nawet ogłoś, że kupisz używane rzeczy, wózek, łóżeczko itp

Gość gość
Jejku, to'dobrze, że bierzesz, pisze Ci z dobrego serca, a Ty się wydzierasz, teraz widzisz jaka jesteś?:O

Gość gość
Ale nie oczekuj, że obce osoby Ci dadza. Ja bym tak nie chciała nawet, a jeśli by się zdarzyło to bym dążyła, żeby się jak najlepiej odwdzieczyc.

Gość gość
Panie doktorze co robic jestem taka gruba ,a tak malo jem :( Na sniadanko litr mleka z platkami , na obiad pomidorka dwa kartofelki I pol gesi , na podwieczorek wp*****lam dwa torty ,a na kolacje juz nic jem tylko litr maslanki wypijam .. -Co ja moge Pani przepisac? Chhyba tylko druga dope do srania :D

Gość gość
jestes okropna!!!!! jak mozna zyczyc zle przyjaciole i wlasnej siostrze??? jak nie zdalas matury to trzeba bylo isc z********ac w mc donals, ale tlustej krolewnie z podstawowym taka praca nie odpowiada... szkoda mi twojego meza, bo sie zacharuje na smierc... mam nadzieje ze przyjaciolka kopnie cie w d**e, ty wredy zazdrosny pustaku bez przyszlosci

Gość gość
nie ma sprawiedliwosci.

Gość gość
Autorka to gruba ,malo inteligentna brzydka trolica ,ktora wysra na swiat kolejnego oblesniego paszteta :(