Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość aleksandra

spodobał mi się starszy facet

Polecane posty

Gość gość aleksandra

Nie sądziłam, że mi się to zdarzy, ale jednak - spodobał mi się starszy ode mnie mężczyzna. Starszy, mam tu na myśli 15 lat różnicy. Nigdy nawet nie patrzyłam na ludzi w takim wieku ale tu jest inaczej. Ma taki świetny charakter, zupełnie w moim typie. Na pewno nie jest to super dojrzały i poważny człowiek, tylko ma coś takiego uwodzicielskiego. Pozostajemy na stopie zawodowej i raczej tak zostanie chociaż nasze rozmowy zazwyczaj są z podtekstami. Pytam Was, drogie Panie, czy to normalne? Czy podobał się Wam starszy od siebie facet?

Gość gość
trafil ci sie biurowy uwodziciel, oj tacy lubia kobiety mlodsze od siebie o tyle lat, lepiej uwazaj bo cie rozkocha, uwiedzie, zaliczy i tyle

Gość gość
Jeśli znasz go tylko z biura, to tak naprawdę nie wiesz jaki ma charakter. No i druga ważna sprawa: ma żonę ? :D Co do pytania: to jest normalne, w końcu ty jesteś kobietą, on mężczyzną :P tyle, że lepiej wziąć to na rozsądek, wiadomo, nie ma co psuć sobie relacji zawodowych albo być zranioną.

Gość gość
albo zrobi ci opinie w calym biurze, zes latwa itd lepiej nie lacz pracy z flirtem czy seksem czy nie wiadomo co jeszcze sie tam wydarzy

Gość gość
Jeśli ma żonę - uciekaj! Jeśli ma dzieci - uciekaj! Jeśli ma długoletnią narzeczoną -uciekaj! Jeśli potrafi działać równolegle tzn.oprócz Ciebie, upatrzył sobie jeszcze inne ofiary - uciekaj ! Jeśli jest po prostu starym kawalerem, z którym nadajesz na tych samych falach, ale nie występuje nic z w/w czynników to nie skreślaj go od razu.

Gość gość
gość dziś ...ale nie występuje nic z w/w czynników to nie skreślaj go od razu. Możesz uciekać dopiero po porannej kawie.