Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co przygoto

Polecane posty

Gość gość

Co przygotowujecie do jedzenia gdy przychodzi kolega/kolezanka do Waszych dzieci? Ja staram sie zazwyczaj zrobic cos chyba wiekszosc dzieci lubi, czyli pizza (domowa), spaghetti, czy salatka i jakis kurczak. Nie podaje kupnych slodyczy, chipsow, paluszkow, czy syfnych napojow , ale tez staram sie nei robic na sile zdrowych dan. Ostatnio przyszla kolezanka do corki (10 lat) i stwierdzila, ze spaghetii jest pikantne, dla niej chyba za pikantne i mialam stres troche. Moje dzieci i my zawsze takie jemy, moze sie wydaje pikantne poniewaz dodaje do niego pesto, ale dla nas jest ok. Mam nauczke na przyszly raz chyba...Czy Wy tez tak sie przejmujecie co przygotowac do jedzenia?

Gość gość
Nie, my jesteśmy normalne i podchodzimy do zycia ze zdrowym rozsądkiem. Na zwykle przyjście koleżanek/kolegów szykuje jakies owoce, jogurty czy tosty. Bez przesadyzmu z tym gotowaniem i robieniem pizzy...

Gość gość
Rozni ludzie maja rozne gusta i tylko idiota bedzie sie spodziewal, ze wszystko przypasuje wszystkim. Nie rozumiem tez jak pesto moze sprawic, ze cos jest pikantne. Chyba nie klasyczne pesto typu bazylia, orzechy piniowe, ser i olej, co?