Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To ja od modeli tematów miałem zostać milionerem i co g****o

Polecane posty

Gość gość

To ja od modeli tematów miałem zostać milionerem i co g****o

Gość gość
No widzisz a jestes lamusem ktory notorycznie osmiesza sie na tym forum pieprzac o jakis modelach. Kurwa człowieku weź sie za siebie bo tu przesrasz swoje życie. Serio zamiast wyjść na miasto to wolisz gnic tu k***a i lamentowac ze masz jape jak kapcie starego ktore nosil jeszcze za PRL-u? No stary prosze Cie k******. Zerwij z tym gownem, ogarnij sie i na przód. Tutaj nie ma co wyć tylko trzeba działać. Nie podoba Ci sie twój wygląd to zacznij zdrowiej sie odżywiać, ćwiczyć.

Gość gość
gość dziś Ale ty jesteś k***a tępy przecież o siebie dbam tu chodzi, że z ryja wymagają modela niewiarygodnie pięknego! sylwetka g****o ci da

Gość gość
Tępy synu to możesz być Ty. Po drugie pionku skoro masz tak z******te ciało wedle siebie to czemu jakoś laski Cie olewaja? No przecież six pack i w ogole z******tosc silowni jestes nie mówiąc o zdrowiu. A może masz pod kopułą nierówno? Czekam na dalsze szczekanko misiu :-)

Gość gość
gość dziś bo oczekują znacznie więcej idiotko/idioto niż piękne ciało na które mało która zwraca bo i tak w ubraniu tak nie widać

Gość gość
Aha czyli debil. No i nie można było tak od razu misiu? ;) Weź się za jakieś książki, teatr, kino i zainteresowania. Aha i do hobby nie zalicza sie chlanie piwska pod sklepem czy chuj wie gdzie ;)

Gość gość
gość dziś spadaj nic nie wiesz o mnie pustaki oczekując modela z wyglądu

Gość gość
Hahahaha wiedziałem :D Argumenty trafne jak cholera do tego prawda prosto w ryj i koniec pitolenia. Cienki misiu jestes i to Cie męczy. Ogarnij sie bo niedługo stuknie pewnie 30 a zaloze sie ze nie masz czym zgrzeszyc pod wzgledem urody i intelektu ;) Tak.wiec dupa w troki p**do zyciowa i biegiem sie ogarniac!

Gość gość
gość dziś zaraz i tak mi stuknie 30stka potem 40stka i pewnie nigdy w związku nie będę bo kobiety wolą jakiegoś modela z wyglądu zarabiającego kilka milionów złotych miesięcznie idiotko/hipokrytki

Gość gość
teraz to olewam kobiety i nie mam zamiaru z nimi rozmawiać bo oczekują modela i nie chce mi się słyszeć jakiego w klubie wyrwała przystojniaka bruneta z ciemną karnacją i włoskami do góry.

Gość gość
Jap*****le widze ze twoje iq wielkosci ziarka piasku nie pobudzi tego jedynego elektronu w twojej pustej główce... Rusz tym orzeszkiem baranie. Po pierwsze skończ z tym j*****m mysleniem ze Ty nie masz szans. No jak.mozesz je k***a miec skoro nawet do kobiety nie podejdziesz? Z resztą dawaj fote ryja i Ci powiem czy cos z tego bedzie i ew. Co.poprawić z tego ryja masz.

Gość gość
gość dziś Podchodziłem do kobiety miliony razy, próbowałem wszędzie przez internet, czatach i zazwyczaj kleiły się do tych najprzystojniejszych mężczyzn. Przeczytaj ten temat informuje cię, że to nie założyłem ten wątek http://www.netkobiety.pl/t95982.html

Gość gość
gość dziś mówię wprost kobiety wymagają niewiarygodnie przystojnego faceta? czy tak trudno zrozumieć? że każda oleje jak nie będzie wyglądał jak model?

Gość gość
starałem się o kobietę przez 10lat i co? nie udało mi się ani z jedną być w związku