Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwka2212

Wachania orientacji

Polecane posty

Gość Oliwka2212

Mam 16 i zawsze pociągali mnie tylko chłopcy. Tzn w wieku 13 lat miałam też taką faze przejściową, ale na szczęście to mi przeszło. Zawsze byłam obsesyjna na punkcie chłopaków, a związki homoseksualne mnie brzydziły i zawsze zastanawiałam się jak wgl można być z kimś tej samej płci. Jeszcze niedawno płakałam ciągle że nie mam chłopaka. Ale od niedawna znowu czuję coś przy dziewczynach, nie mogę nawet opisać tego uczucia...Martwię się o to chociaż może znów sb coś wmówiłam bo mam skłonności do wmawiania sb problemów albo jak wyczytam za dużo o tym na internecie. Mimo to uczucie które siedzi wewnątrz mnie nie daje mi spokoju. Chcę być hetero tak jak cały czas i chcę by było normalnie. Sama nwm co mam o tym już myśleć...

Gość gość
powiem ci prawdę ale nie bierz mnie za oszołoma reli.gijn.ego homoseksualizm to kara za bałwochwalstwo przestań mo.dlić się do figur, obrazów i innych bał.wanów nawróć się do prawdziwego Bo.ga i jego syna Jez.usa Chry.stu.sa czytaj bi.bl.ie a nie będziesz lesbą

Gość gość
19.32 nie zwracaj uwagi ...A ty oliwko po prostu przeżywasz burzę hormonów i to stąd .Znajdż sobie fajnego kumpla chłopaka (nie od razu partnera !) i trzymaj sie z dala od babochłopów /lesbijek itp .bo gdy cie wyczują to przekabacą :P:O . Nie oglądaj jeszcze p****li less i będzie dobrze -za rok dwa przejdzie samo .

Gość gość
Moze jestes bi? :) to przeciez nic strasznego nie słuchaj religijnych swirów

Gość gość
Nie daj sobie wmówić biseksualizmu ...to co innego od fazy dojrzewania i wachań nastroju wtedy .