Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
Kotku nie jeszcze nic nie wiadomo ale dziękuję za to że pytasz jak jutro nikt nie zadzwoni to ja zadzwonie i się umówie a szefową wyślemy na zakupy buziaczki kotku

Gość gość
słonko. Ja się z tobą tak zrzyłem że co dla ciebie dobre to i dla mnie. Co dla ciebie złe to i mnie boli. Tacy oboje słonko jesteśmy.

Gość gość
Masz racje kotku ze mną jest tak samo jeszcze wczoraj dostałam wiadomość na fejzbuku że zwzliło mnie z nóg ale czas pokaże może będzie dobrze buziaczki kotku

Gość gość
jeśli możesz to napisz mi teraz eska co cię zwaliło z nóg słonko. Moja ostatnia to 3.

Gość gość
buziaczki na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życzę

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i śle gorące buziaczki

Gość gość
Kotku dzisiaj zdążyłam z pracy przyjść z już szoguny przyjechali załapali się na śniadanie i ranną kawkę ☺ jak ci kotku minął dzionek ? Buziaki kotku na dobry wieczór

Gość gość
ja pierdziu. Tak rano goście? To masz słonko przeclapane. Wracając do wczorajszej rozmowy. Tak to słonko jest teraz z tymi młodymi. Nie przemyślą sprawy, a potem to tylko rodzice mają problem i ich dzieci. Dlatego mnie się raczej z tym nie śpieszy. Buziaczki słonko na dobry wieczór.

Gość gość
Ja też nie chciałam tych baletów ale wiesz siła wyższa a teraz problemy zobaczymy może się po układa ten rok zaczął się kijowo od samego sylwestra a co tam kotku u ciebie ????? Buziaczi

Gość gość
słonko u mnie jak u mnie. Narazie to dzień podobny do dnia. Tylko widzę że u ciebie jest trochę nieciekawie. Masz poprostu o czym myśleć. Trochę to przykre dla starych jak kociaki jakieś numery odwijają.

Gość gość
słonko daj mi pustego eska a ja ci odpiszę.

Gość gość
Mamcia każe się nie denerwować ale weź się nie denerwuj jak człowiek myśli a tobie to cóż mogę tylko pozazdrościć wszystko Ci się u kładą tak jak być powinno i prowadzisz spokojny tryb życia pamiętasz jak żeśmy się poznali u mnie było super niczym się nie martwiłam a teraz ach szkoda gadać

Gość gość
to nie tyle że mi się układa,jest i u mnie trochę dziwnych spraw, tylko ja, jak ty to mówisz, mam na wszystko wywalone. Wczoraj musiałem pokasować wszystko, dlatego dziś prosiłem cię o pustego eska.

Gość gość
Dzisiaj prosiłeś mnie o eska ??????? No co ty nic nie dostałam kotku jeśli masz kłopoty przeze mnie to ja mogę się usunąć znasz mnie będzie bolało ale nie chce żebyś mniał jakieś problemy

Gość gość
słonko poczytaj post z 20.36.

Gość gość
poczytaj slonko z 20.51

Gość gość
Kotku nie zauważyłam tego dlatego byłam taka zdziwiona

Gość gość
to słonko daj mi pustego eska to ci napiszę jak jest u mnie

Gość gość
No i co z tego ale życie sobie ułożył a u mnie cooooo ???????? Jak nie jedno to teraz drugie mamcia podchodzi do tego tak samo jak ty ale my kobiety bardziej to przeżywamy nic się nie układa oby cały rok Nie był dla mnie tak okrutny

Gość gość
ja wiem to słonko jak ty podchodzisz do tego. Dlatego wcześniej c***isałem że człowiek chce jak najlepiej, ale gnojom nie wytłumaczycz, i kto potem najbardziej cierpi? Matka.

Gość gość
Kotku zmykamy spać jutro też jest dzień na romansowanie a jutro pewnie rano polecisz w traskę i nie zapomnij popatrzeć za tym kanpingiem będę ci wdzięczna buziaczki kotku na dobranoc śpij słodko i oby tak noc była bez dyżuru

Gość gość
A co to nie poszło ? ? ? Kotuś zmykamy spać jutro też jest dzień na romansowanie rano trzeba wstawać a zwłaszcza ty musisz być wypoczęty buziaczki kotku na dobranoc śpij słodko i oby tak noc była bez dyżuru

Gość gość
no miałem ci to samo napisać, bo jutro rano to ja będę koguty budził. Jutro tego kampinga będę wypatrywał i dam ci znać. Miłej i spokojnej nocki życzę i buziaczki ślę. Do jutra słonko.

Gość gość
Buziaczki kotku na dobry początek dnia miłego dzionka życzę

Gość gość
dziś to miałem taką zrywkę że kawa w locie. Niemiałem czasu nawet tu zajrzeć. Coraz częściej mi się zdarza dużur w nocy, a nad ranem w kimę. co tam u ciebie słonko? Buziaczki gorące ślę.

Gość gość
słonko spadam bo miałem trochę ciężki dzień i mi oko leci. Dobrej i spokojnej nocki ci życzę. No i oczywiście gorące buziaczki ślę. Do jutra słonko.

Gość gość
Sorry kotku że dopiero teraz tu zaglądam ale miałam gość dopiero odjechali ty już pewnie śpisz skoro w nocy dyżur to chodzi się z kurami spać buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
A co to nie poszło kotku sorry że dopiero teraz tu wchodzą ale miałam gość dopiero odjechali ty już pewnie śpisz masz w nocy dyżur to i z wieczora muli do spania ja też zaraz zmykam tylko muszę zaliczyć jaką kąpiel i wskoczyć w nocny strój buziaczki kotku na dobranoc śpij słodko

Gość gość
gorące buziaczki na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życzę

Gość gość
słonko. Ja już dziś nie będę wchodził bo dosłownie padam. Mam nadzieję że u ciebie wszystko w wporządku. Jeśli nawet było by inaczej to oby na dobre. Miłej nocki życzę i gorące buziaczki ślę.