Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
A co to ranszy buziaczek nie poszedł ???????? Kotuś byłeś u lekarza ??????????? Zapewno nie bo przecież musisz na chlebek zarabiać kotek nie lekcewasz tego zdrowie jest ważniejsze jak będzie zdrowie to i będzie chlebek kotku dzisiaj siedziałam jak na szpilkach czekałam na telefon ale nie zadzwonił może jutro zadzwoni zobaczymy a póki co to muszę uzbroić się w cierpliwość kotku jesteś zmęczony wiem odpoczywaj i pomyśl nad tym lekarzem PROSZĘ zrób to dla mnie ja też zmykam spać bo co tu robić mamcia w barze a samemu nie chce się siedzieć buziaczki kotku takie podwójne na dobranoc śpij słodko niech ta noc będzie bez dyżuru tego ci życzę

Gość gość
właśnie na dziś mam wizytę ustawioną do doktorka. Miłego dzionka słonko życzę i gorące buziaczki ślę.

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i śle gorące buziaczki u nas dzisiaj pleban chodzi

Gość gość
no i będziesz miała z głowy. U mnie jak w zeszłym roku chodził w dzień w środku tygodnia to nikogo w domu nie było. Nikt nie będzie brał wolnego bo jemu się łazić zachciało. Wcześniej zawsze chodził w soboty

Gość gość
Jak tam kotku u lekarza ?????? Pleban już z głowy uffff wkońcu buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Kotku dzisiaj to ja pierwsza zmykam spać tak mnie muli że nie daje już rady miłego wieczoru i spokojnej nocki buziaczki kotku na dobranoc do jutra

Gość gość
gorące buziaczki na dzieńdobry. Miłego dzionko życzę. Wieczorem do późna miałem gości i niemiałem jak tu zajrzeć. Dostałem pilne skierowanie na badanie. W poniedziałek będę robił.

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i śle gorące buziaczki no to musisz zrobić koniecznie te wyniki a czemu dopiero w poniedziałek ????? Przecież jest laboratorium w twojej miejscowość tu od mojego przejazdu które jest czynne 24 godz a w poniedziałek jusz byś poszedł z nimi do lekarza

Gość gość
to nie są takie badania słonko. Ja musze zrobić echo

Gość gość
No tak tam chyba takiego badania nie robią u nas te echo robią na miejscu ja kiedyś była u lekarza to obok jest gabinet poszłam z lekarzem i zaraz mi zrobili lekarz zobaczył i było ok no ale wszędzie jest inaczej co dzisiaj porabiasz ???? Buziaczi kotku

Gość gość
słonko. Ty może miałaś robione EKG. echo kardiografu to u mnie w żadnej przychodni niema tylko w szpitalu.

Gość gość
Masz rację kotku jakie plany na dzisiaj ?????? Ja po pracy chce jechać z mamcią i kociakiem do babci bo dzisiaj jej święto nie dzwoniłam zrobię jej niespodziankę a jak tam nie patrzyłeś za tym kanpingiem ?????????

Gość gość
słonko będziesz mojła zagadać?

Gość gość
Kotuś dopiero weszłam do domu i raczej nie będę mogła na drugi raz napisz mi eska buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
ja słonko dał bym ci rygnałka, ale byłem w terenie i pomieszała mi się twoja czwarta numerka. Nie byłem pewien czy to 5 czy 3. Taka ta moja pamięć

Gość gość
Haha no widzisz kotku ja też czasami tak mam że mi wyleci z głowy chyba się kochanie starzejemy moja cyferka to 5 ale i tak byśmy nie pogadali bo nie miałabym jak i coś kotku nie zawracałeś uwagi na ten kamping ????buziaczi kotku

Gość gość
ja tam będę w poniedziałek. Gdybym jeździł po terenie sam to bym tam specjalnie zajechał, ale jak mam CPS to wiesz jak to jest

Gość gość
Ok kotku ale jeżeli masz tam specjalnie jechać to dajmy sobie z tym spokój kotuś zmykam spać jestem padnięta ty pewnie też zmęczony jesteś jutro też jest dzień na romansowanie a za tym buziaczki kotku na dobranoc i miłych snów myślę że u mnie dyżuru nie będzie tej nocy bo ostatnio coraz częściej zdarza mi się dyżurować

Gość gość
no to słonko życzę ci spokojnej nocki słonko bez dyżuru. No i gorące buziaczki ślę.

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i śle gorące buziaczki ale mi się dzisiaj spało i nawet dyżuru nie było pije kawkę i dosłownie mnie muli chyba cały dzień prześpie dzwi na klucz i pod kołderkę

Gość gość
a i mnie się wyjątkowo dobrze spało. Może pogoda taka? Miłego dzionka słonko życzę i gorące buziaczki ślę

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek? ? ? ? Ja pół dnia przestałam potem szybki obiadzik no i w pracy wieczorem nie byłam takiego miałam lenia że wstyd się przyznać myślę że nie dostanę dyscyplinarki mamcia po pracy pojechała do baru a ja siedzę z kociakiem kociak na jednym laptopie ja na drugim i gra gitara nikt nikomu nie przeszkadza a cicho na mieszkaniu że jakby mysz przebiegła to bym ją usłyszała a i jeszcze się szoguny zapowiedzieli ale jak dotej pory nie przyjechali to może sobie odpuszczę chociaż mamy ferie wiec nic nie wiadomo ale szczerze mówiąc wcale ich nie wypatruje a co tam u ciebie kotku nie zapomnij o jutrzejszych wynikach buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
to fajnie słonko że sobie odpoczełaś. Należy ci się. Ja miałem też takiego lenia dziś i dobrze że nikomu nie przyszło na myśl mi w tym przeszkadzać. Oglądałaś słonko skoki?

Gość gość
Skoki kotku ???? Nie nie oglądałam nie trawie tego może dlatego że nie cierpiałam tego Małysza ale słyszałam o sukcesie Kamila kręci mnie piłka nożna siatkówka piłka ręczna i boks to mogę oglądać mamcia już wraca szogun dzwonił powiedziałam mu że mamci nie ma to wizytè odłożył na jutro kotku pamiętaj o wynikach buziaczki

Gość gość
Mamcia już przyjechała a jaka zmęczona biedaczka zrobiła sobie drinkola i sączy

Gość gość
Kotku zmykam spać miłego wieczoru i spokojnej nocy do jutra kotku buziaczki na dobranoc

Gość gość
słonko. Skoki skokami. Ale jak grali hymn i w pewnym momencie odłączyli fonię, a śpiewali ludzie, to było piękne.

Gość gość
A psik kocury

Gość gość
Hej kotku z kąd jesteś ? Może ja bym się z tobą zabawiła jestem z pomorskiego jak się namyślisz to podam Ci swoją stronkę gdzie sobie poklikamy buziaczki Asia

Gość gość
gorące buziaczki słonko na dzieńdobry. Miłego dzionka życzę.