Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
Witaj kotku ja tobie także życzę miłego dzionka i śle gorące buziaczki oooooo widzę kotku że masz adoratorke a ja rywalkie no no masz kotku powodzenie

Gość gość
no widzę widzę. Ale ja słonko za leniwy na te sprawy jestem. Starzeję się

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek? ???? Byłeś zrobić te badania ????? Ja właśnie wracam z tej miejscowośc****amiętasz gdzie mieszkała ta Dorotka ???? Buziaczi kotku na dobry wieczór

Gość gość
te badania nie są dużo gorsze niż rok temu, ale coś tam jest. Maj jeszcze zlecone jedne badania na jutro. Słonko ja patrzyłem w koło tego budynku i niczego tam takiego nie widziałem. Buziaczki gorące słonko. a. A co z tą Dorotką? Bo piszesz ' mieszkała.

Gość gość
Przyjechałam do domu a tu szoguny sobie siedzą i kawkę popijają kotek mieszkała bo wyprowadziła się do faceta i już tam nie mieszka dziękuję za sprawdzenie tego kempingu czułam że mnie wkręca tylko nie wiem co chciał tym zyskać

Gość gość
może byli na fazie i głupoty pletli. Szoguny w tygodniu sobie gościnę wymyślili?

Gość gość
No widzisz oni już tacy są ale już się zbierają do odjazdu wkońcu

Gość gość
ja pierdziu. Chce im się o tej porze kursować

Gość gość
Jeszcze sobie palom papieroska na podwórku bo przecież umnie się nie pali a tyle siedzieli bez papieroska bo nie wychodzili autko odpalili to znak że pojadą

Gość gość
No w końcu pojechali a ja idę wziąść szybką kompiel i do łóżeczka ty też kotku zmykaj jest już późno miłych snów i buziaczki na dobranoc do jutra

Gość gość
no miałem to samo napisać bo coś mnie zaczeło mulić. Miłej i spokojnej nocki życzę. Gorące buziaczki ślę. Do jutra słonko.

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i śle gorące buziaczki kotuś kotuś te badania nie są dużo gorsze od poprzednich ???????? Ale jednak gorsze wiesz doskonale że nie wolno ci się przemęczać ale ty jak zwykle o tym zapominasz zobaczymy jeszcze co wykażą dzisiejsze wyniki mam nadzieje że będą dobre

Gość gość
gorące buziaczki na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życzę. Z tym oszczędzaniem to masz rację słonko. Szefowa też na mnie krzyczy bo czasem się zapominam

Gość gość
No widzisz ty jak mamcia nie usiedzicie w domu mamcia nie cierpi niedzieli bo się denerwuje że nie może nic robić ale jak pisze w Biblii siódmy dzień do odpoczynku buziaczki kotku

Gość gość
no właśnie słonko wiesz sama jak to z tym jest bo masz to w domu. Ja staram się pamiętać o tym tylko nie zawsze mi to wychodzi

Gość gość
Mamcia siedzi i duma co tu dzisiaj robić wydumała że musi jechać do twojej miejscowości na te zabawki bo dawno nie była a potrzebuje jednej rzeczy i tam dostanie

Gość gość
na te zabawki to i ja muszę zajrzeć, tylko ja to czekam aż będę się przy okazji kręcił w tamtym rejonie

Gość gość
Kotku zmykamy bo jadę z mamcią bo muszę przy okazji swoje sprawy pozałatwiać miłego dzionka ci życzę i śle gorące buziaczki śle

Gość gość
tam uważajcie bo ślizgawka na drogach. Miłego dzionka słonko. Buziaczki.

Gość gość
Będziemy uważali kotku ty też uważaj na siebie buziaczki

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek? ??, jak tam Twoje wyniki ???? Wkońcu kupiłam ten zamek do mojego segmęciku pamiętasz jak mi mówiłeś gdzie takie cacka można kupić dzisiaj tam byliśmy odrazu tam trafiliśmy buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
no to cieszę się że udało ci się tostać ten zamek. Mnie tam gdzieś nie widziałaś? Bo też trochę się kręciłem. Buziaczki słonko.

Gość gość
Nie kotuś nie widziałam a patrzyłam za tobą na zabawkach mamcia chyba z godz była kurcze co tam robić tyle czasu myślałam że zwariuje dobrze że mam fejzbuka w telefonie to poszperałam bo można było zwariować a jak tam byłeś na tych wynikach ?????

Gość gość
ja słonko w zabawkach dziś nie byłem choć chciałem tam podskoczyć. Co do wyników to ja za bardzo się na tym nieznam, ale jak będę z nimi u doktorka to mi powie. Z tego co wiem to problem z zastawkami. Chyba się wyrobiły.

Gość gość
palom wziąść kompiel segmęciku fejzbuka nieznam :P :P :P

Gość gość
A masz kotku ustaloną wizytę ???,,

Gość gość
A co to nie poszło ? ? Czy stronka się zmieniała ??, masz ustaloną wizytę u lekarza ???

Gość gość
Oooooo pan profesor nas kotku odwiedził dawno go tu u nas nie było znowu swoje mądrości wykłada

Gość gość
No i stronka się zmieniała ☺ czas sobie kawkę zrobić mamcia zrobiła sobie drinka i sączy niedawno przyszła z garażu zmarzła więc drink na rozgrzewkę

Gość gość
Kotku zmykamy spać muli mnie już mamcia łóżeczko pościeliła ale będzie mi się dobrze spało ty też zmykaj bo musisz się wyspać żeby być na jutro wypoczętym buziaczki kotku na dobranoc do jutra