Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
Witaj kotku dopiero zaczął mi chodzić internet bo od rana zero internetu buziaki kotku na dzień dobry i także miłego dzionka życie

Gość gość
No jak tam kotuś minął dzionek ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
u mnie to słonko tak jak co dzień. Niby zajęć aż tak dużo nie miałem, ale jak dla mnie wystarczy. A co tam słonko u ciebie? Byłaś w mojej miejscowości?

Gość gość
Nie kotuś nie byłam mamcia dostała pilny telefon i musiała wyjechać jutro może pojadę kurcze szoguny mają przyjechać bo szogun dzwonił teraz oni mają poczucie czasu i pewnie będą nocowali

Gość gość
masz się z tymi szogunami. Ja miałem też takich po sąsiedzku. Dobrze że się kilka lat temu wyprowadzili. Czasem w niedzielę przed 7mą potrafili na kawę wpaść

Gość gość
Haha to nie ta sąsiadka co kasę od ciebie pożyczała co mi o niej opowiadałeś

Gość gość
kupe mi sie chce buziaczki

Gość gość
nie słonko. To nie ta. To ci co chrześniaka u nich mam

Gość gość
A ja myslałam że to tamta no wiesz ja jak z sasiadem lody kreciłam to fajnie było jak na kawę zaleciał też lubiał wieczorkiem wpaść

Gość gość
lubiał :D

Gość gość
ja nie bardzo lubię takie wczesne czy późne odwiedziny sąsiedzkie. Inaczej gdy ktoś jest w drodze i wpadnie na kawę. Wtedy to chętnie drzwi otwieram choć by i w środku nocy

Gość gość
Kotku ja czy ty to jesteśmy ranne ptaszki i musimy się wyspać a nie siedzieć do późna bo komuś tak się podoba oni śpią do południa chodzi mi o szogunów a ja na obrotach

Gość gość
no właśnie o to chodzi że oni tego nie wiedzą. Niedawno kuzyn z czwórką dzieci w tym jedno 3 miesiąceh niedziela prawie wieczór, a on dzwoni że wpadną na kawę. Prosto powiedziałem że jutro nie wszyscy mają wolne i to nie pora na kawę. Od tamtej pory kawkowanie się skończyło.

Gość gość
No wiesz nie każdy jest taki otwarty jak ty może to i dobrze mówić prosto z mostu chyba przemę twoje zasady a co mi tam zobacz o której dzwonił a jeszcze ich nie ma już jestem zła oni prowadzą nocny tryb życia z tego co słyszałam to oni potrafią chodzić spać o 3 nad ranem nie tyle on jak ona

Gość gość
no dziś słonko to już i ja bym im tego nie powiedział na twoim miejscu bo mleko już się wylało. Ale następnym razem postaw sprawę jasno. Takim ludziom trzeba walić prosto z mostu bo inaczej nie łapią.

Gość gość
no dziś słonko to już i ja bym im tego nie powiedział na twoim miejscu bo mleko już się wylało. Ale następnym razem postaw sprawę jasno. Takim ludziom trzeba walić prosto z mostu bo inaczej nie łapią.

Gość gość
No widzisz kotku jeszcze ich nie ma już się zaczynam denerwować bo zaczyna mnie już powoli mylić ja to bym się wstydziła jechać tak na noc do kogoś nie ma to jak u siebie

Gość gość
Kotku zmykam spać muli mnie już mam wywalone na szogunów mamcia niech ich obsługuje jak przyjadą a jak znam życie to napewno przyjadą buziaczki kotku na dobranoc śpij dobrze i do jutra

Gość gość
nam słonko to by nawet po głowie nie łaziły takie myśli by komuś walić się o tej porze. Masz rację słonko. Niech mamcia im zrobi tą kawę, słabą kawę bo malo, a sklep zamknięty, cukru wogóle zabrakło i cicho mają być bo ludzie śpią. Miłej nocki słonko. Buziaczki gorące ślę.

Gość gość
Gorące buziaczki na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życzę. Jak tam nocni goście?

Gość gość
Witaj kotuś a przyjechali wczoraj szogunka mnie obudziła i siedzieliśmy do 1 szogun był ze mną w pracy i z mamcią a szogunka jeszcze śpi ale chrapie no ja bym na miejscu szogunka z nią nie usunęła przyjechali w 7 osób masakra buziaczki kotku na dzień dobry i także miłego dzionka życie

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ?? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
Kędzierzyn-Koźle to miasto w województwie opolskim w powiecie Kędzierzyńsko - kozielskim ma 58 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne OK

Gość gość
w nocy w 7 osób komuś na kark się zwalić? Co za tupet. Teraz widzisz że z niektórymi trzeba wprost gadać bo inaczej nie załapią. Buziaczki słonko

Gość gość
Niedawno pojechali ooooo oo jaka cisza można odpocząć to nie dla mnie chyba kotku się starzeje a co tam u ciebie ? Jak tam twój gość ?

Gość gość
A co to nie poszło ? Albo znowu strona się zmienia

Gość gość
No i stronka się pewnie zmienia bo nic nie idzie

Gość gość
Idę zrobię sobie kawkę bo już za mną chodzi a mamcia w garażu swoje porządki robi muszę ją zawołać bo samej to jakoś nie smakuje dobrze że jest teraz telefon i można przedzwonić i nie trzeba iść

Gość gość
to dali ci trochę popalić. Sami pewnie w dzień odsypiali

Gość gość
Nie nie odsypiali szogun pojechał do twojej miejscowości interesy kręcić pojechał o 9 a wrócił o 17stej a szogunka cały dzień na fejzbuku