Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Nieaktualne

Polecane posty

Gość gość
Związek na odległość to nie związek zerwij z nim

Gość jakasTAKAbaba
W kazdym razie sensu to niema. Z czasem bedziecie sie oddalac, mniej tesknic, az w koncu kazdy zacznie kroczyc swoja sciezka, na ktorej spotka kogos, kto jest w zasiegu reki. Druga sprawa.. nie macie nawet szans sie poznac. Cos takiegonie istnieje. A idealistka jestem...

Gość gość
Ty sie ze swoim masz możliwość widzenia 1* na dwa tygodnie a ja ze swoim narzeczonym widywalam sie raz na miesiac (weekend) albo raz na dwa miesiące ! Było ciężko i tak 2 lata teraz jesteśmy już razem bardzo szcześliwi :)

to śmieszne. ona poznaje facetów przez neta z innych miast a jak jakiegoś znajdzie to widuje się z nim tak raz na dwa miesiące siedzi u niego z godzinę bo ma zawsze ważniejsze sprawy na głowie. mam wrażenie że robi to tylko po to by ustawić sobie status na fejsiku że jest w związku :o do tego nikt nigdy nie widział jej z żadnym facetem lub nawet jego zdjęcia. ponieważ to koleżanka którą dobrze znam jak była okazja chciałam go poznać bo dużo pozytywnych rzeczy mi o nim mówiła ale nagle zaczęła coś kręcić i nie udało nam się zobaczyć. myślę że ten związek polega tylko na tym że oczekuje wstrzemięźliwości od tych jej fagasów. i tak jest w kółko, gdy ją zacznie zdradzać (nie dziwię mu się) pojawia się kolejny i historia się powtarza. to ja nie byłam w związku a w moich powiedzmy... krótkotrwałych relacjach było więcej uczucia.

Gość
polonez dziś mysle ze problemem nie jest tu odleglosc tylko to ze tak naprawde sie nie kochaja i nie wiadomo po co ze soba sa.:P

ona tak przez parę lat odkąd ją znam. było ich już paru i wszyscy są z wrocławia :D poważnie myślę że ściemnia tylko dla statusu na fb. a i wstawia dużo swoich zdjęć ale nigdy z żadnym z tych jej fagasów. ale wiesz może być to też prawdą. niektóre laski godzą się na wszystko byleby nie być samą.

Im dłużej się ta odległość utrzymuje tym mniejszy w tym sens, ale nikt nie planuje takich związków, czasem tak wychodzi i na krótką metę chyba nie ma w tym nic złego. Życzę wytrwałości ;)

Gość
polonez dziś Ale co to ma tak naprawde wspolnego z tym tematem? tu mam wlasnie taki problem ze mam pelno opcji, poszlam na studia, poznalam fajnych facetow wlasnie na nich i tez poza np z mojego rodzinnego miasta, stary znajomy caly czas do mnie pisze, czy ostatnio przyczepil sie do mnie

Gość
Elfowiec dziś dzieki, dawno cie nie widzialam.;)

Gość gość
zerwij z nim on pewnie posuwa jakieś panienki

Gość
gość dziś to nie ten typ faceta;):classic_cool:

Gość gość
tacy zazwyczaj zdradzają na odległość bo nie jesteś w stanie go sprawdzić

Gość jakasTAKAbaba
Ale kiedy ta przyszlosc nastapi??? W dodatku jezeli piszesz, ze obydwoje jestescie w jakimsstopniu zaborczy... Nie przewiduje... Alemniejsza z tym.... Zrozumm, ze w pewnym momencie oddalicie sie od siebie, jakas emcjonalna wiez pojdzie w diably. A rozmowy telefoniczne?? Phi... Coz to takiego...? W obliczu jakiegokolwiek kontaktu fizycznego, dotku, przytulenia, seksu....

Gość gość
good girl gone bad96 dziś żebyś nie zdziwiła to taki typ który zalicza naiwne panienki zdecydowanie zerwij z nim

Gość jakasTAKAbaba
Dziewczynko, nawet idealisci musza miec jakes podstawy. Pojecia nie masz przez co ja przszlam i w jaki sposob budowalam swoj zwiazek. wiem jedno... Widzenie raz na dwa tygodne nie uzupelni zadnych emocjonalnych potrzeb, nie zastapi kontaktu fizycznego, chocby w postaci pocalunku czy innej pieszczoty, ktorej czlowiek spragniony jest kazdego dnia. To nie jest pesymizm, to realizm. Chcialas opinii, wiec ja dostalas. Z tego co widze oczekiwalas wylacznie aprobaty... Negacja juz sie Tobie nie pdoba.

Gość gość
Ja sie chętnie do ciebie przyprowadzę Twój Michałek który jest zauroczony w tobie

Gość gość
GGGB kocham cię umówisz się na kawę

Gość
jakasTAKAbaba dziś nie, po prostu ty wszystko piszesz na nie.:) odleglosc-zero szans, zazdrosc-nie przewidujesz(obojetnosc niby lepsza?), a tak naprawde przeciez nic nie wiesz, kazdy jest inny.;) edit

Gość jakasTAKAbaba
Niestety, duzo wiem. Odleglosc i zazdrosc to dwa z wielu innych czynnikow powodujacych rozpad zwiazku. Oczywiscie, zle Ci nie zycze. Nie nastawiaj sie negatywnie do mnie. Chcesz - probuj. W zasadzie nie rozumiem po co chcialas zaczerpnac tutaj opinii. Przeczysz sama sobie. Jestes pelna wiary, nadziei i zaufania z tego co widze, ale mimo wszystko oczekiwalas, ze dyskutanci beda Ci poklaskiwac. Nie na tym moja droga to polega. Pytasz kogos o zdanie, uszanuj to, ze ma zupelnie inne. W kazdym razie szczescie zycze. Mimo wszystko.

Gość gość
GGGB to jeszcze emocjonalna gimbaza :D