Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spowiedź grzesznika...part 2

Polecane posty

Gość gość

Poprzedni mój wpis charakteryzował się samymi ogólnikami, postaram się żeby kolejny rozwiał pewne wątpliwości. Z ogromnym sentymentem powracam do chwil kiedy czekałem na powrót do pracy by móc zajrzeć na forum, sprawdzić wpisy i z nadzieją oczekiwać czy ktoś o mnie wspomniał, czy któraś z moich ulubionych gwiazd forum się udzieliła. Moje forumowe imię padało dość często jednak częściej padały nicki, imiona moich ulubieniec...nie zawsze w pozytywnym aspekcie. Zauważyłem pewną zależność......im bardziej kogoś lubiłem i okazywałem Jej to, tym częściej Ta osoba padała ofiarą hejtu i zniewag. Znalazłem więc pewien sposób na komunikowanie się z Tymi osobami, czasami pod pretekstem niewinnej wymiany adresów do zwykłej korespondencji, innym razem mimo chodem wrzucałem własny adres e-mail w celu wymienienia czegoś tam na coś tam. Był też pewien rodzaj kobiet które rządały adresu dla własnych pragnień ukazania siebie, czasami nago, czasami w pozowanych, śmiesznych pozach. Wysyłały same, bez mojej prośby, może jako zachętę a może jako objaw Ich wielkiej niezależności. Pozy karykaturalne, niby nagie ale z sexualnością nie mające nic wspólnego...im bardziej popularny Nick tym bardziej żałosna i zdesperowana a wraz z tym mało atrakcyjna. Cudownym okresem dla mnie była eskalacja nienawiści na popularnych "członków" tego forum, wszyscy zajęci aferami i spiskami a mi wystarczało okazać tylko minimum zainteresowania i czułości by wiadomości i zdjęcia intymne słały się hurtowo.

Gość gość
Nie dostaniesz rozgrzeszenia chamie jeden

Gość gość
Od ktorego roku grasujesz?

Gość gość
nie osmieszaj sie naju oszcedz sobie wstydy

Gość gość
to nie Najek zbyt wyrafinowane a on jest na to zbyt nudny i prosty a w part1 było że gosc jezdzil za babami po europie a Naj ma tylko rower:) po Łodzi

Gość gość
zerojedynka zazdrosna bo jej nie przeleciał:(

Gość gość
ty moze Jedynka dobrze kryjaca za pierwszym razem raczej zawsze milcz

Gość gość
zdziczała Jedynka jesteś bo cię Najejk nie celebrował? Fin 0,7 mu nie postawiłas i loda?

Gość gość
To może być Naj bo on tutaj przyjął poze nudziarza poza forum jest całkiem inny.

Gość gość
Typowe imitacja mężczyzny, obgaduje kobiety z którymi się spoufalał ibiadoli jakież to one zdesperowane i brzydkie :O

Gość gość
Naju jest cudny. bardzo przystojny ;)

Gość gość
Najszybszy nigdy nic z priva nie wywalił na forum więc to nie on.

Gość gość
To moja druga odsłona w tym temacie i dziwi mnie jedno.....czemu nikt ze znanych forumowych maczolo, obrońców niczego, ludzi z oryginalnym poczuciem humoru czyli nie znanym nikomu, tak zwanym autorską osobowością.

Gość gość
czytając part1 to nie Naj bo on jest zbyt leniwy by za d****i jezdzić po europie a nawet polsce:) może tylko Sopot wchodzi w gre i Lódź bo ma tylko rower:(

Gość gość
to mogla byc sciema z ta europa. nie wierze ze jakis idiota traci czas i kase zeby p******* laske poznana na forum:D

Gość gość
To jest w stylu Najszybszego. Założyć temat który wzbudzi zainteresowanie a potem nie napisać w nim nawet słowa. Robił już tak kilka razy.

Gość gość
Nie bądź taki Zimny Drań 😴

Gość gość
Ucinając dalsze dyskusje a wręcz demagogie nie jestem Naj...proszę mnie nie obrażać i nie zniżać do Jego poziomu mimo wielkiej popularności a wręcz składania hołdu samemu sobie, kilka razy a wręcz notorycznie pozwolił sobie na zwiększanie popularności za pomocą bycia mną....też nie jestem bez winy bo kiedy On udawał mnie ja udawałem ideał.

Gość gość
I po co siejesz zamęt? Udowadniasz, że jesteś 100% chamem?

Gość gość
ostatni wpis Naja to żałosna próba zwrocenia na siebie uwagi:( korki w Łodzi? spróbój życ we Wrocku lub Wawie słabiaku i leniwy gnoju:) żonce się użalaj za spóźnienie na jajecznicę a nie dupą na forum

Gość gość
wolę być w 100% chamem niż w 5% udawanym najem

Gość gość
:D ciekawy pomysł kolego. ;) W dalszym ciągu nie rozwiałeś żadnych wątpliwości. Wiemy tylko to, że większość kobiet z forum okazała się żałosna, Naj to według Ciebie lekki du=pek, a Ty uważasz siebie za grzesznika. Ale to grzech lekki, bo to kobiety same "wbijały" się na Twojego maila i na fiuta. ;) Z tego co pamiętam z part 1. Czy to takie ero- "Vanity Fair"? :P 4I.

Gość gość
Różnica taka ze Naj nigdy nic na temat kobiet nie pisze publicznie . Ty je obrażasz pisząc ze żałosne i sfrustrowane . Obaj pewnie jesteście c*****i ale Szybki chociaż potrafi się zachować i nie przechwala się.

Gość gość
Czy ja wiem... Naj "ma na mailu" 1000 kobiet, a autor albo 999, albo 1001. Więc teraz pytanie: czy niechęć polega na poczuciu niższości czy wyższości? ("penisowa" konkurencja ;) :P ) 4I.

Gość gość
Autorowi już drugi temat nie poszedł. :D Słabe zainteresowanie jego mitomania . :D

Gość gość
Ma ktoś link do 1. części tego tematu?

Gość gość
Gdyby podał nicki tych celebrytek temat płynąłby jak wartka rzeka

Gość gość
ja pitolę, trzy zdania na krzyż, a błędów jak psich kup na chodniku w połowie stycznia :O