Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spowiedź grzesznika...part 2

Polecane posty

Gość gość
Wypinałeś anusa :D:D

Gość gość
dziś ale nie ośmieszył jej tym że wcześniej roochał każdą chętniejszą, przynajmniej wg. mnie. był wolny,mógł robić co tylko sobie chciał,nagle bum!spotyka tą jedyną i z hulaki staje się grzecznym,wiernym chłopcem.ok,kupuje to. niestety Adaś Niezgódka zrobił wielki big love z Ogryzką na bodystory,a potem jak pojawiały się inne laski wzbudzające zainteresowanie(Imp,Want)to zmieniał nick i latał za tamtymi.Przy czym robił z siebie pajaca że on to nie on:P i tym właśnie ośmieszał Ogryzkę.

Gość gość
12:53 wypinał (((:classic_cool:))) pisał do SW na ogóle,że pragnie mieć jej język między swoimi pośladkami,a ta mu odpisywała,że właśnie wyobraża sobie jak wciska mu język w dziurę:P:P:P:P:P:P:P:D

Gość gość
mogli sobie tak pisać, co wam do tego.

Gość gość
nic nikomu do tego,ale jeśli zdecydowali się tak pisać na ogólnodostępnym otwartym forum,to muszą niestety liczyć się z krytyką innych osób.

Gość gość
To co pisali miało miejsce kilka lat temu. Nie za bardzo przeżywacie? Nie pierwsi nie ostatni co się ruszali na forum.

Gość gość
Faktycznie, inaczej kiedy takie rzeczy pisze się prywatnie ale jeśli pisze się na ogóle to tym samym naraża się siebie nawzajem a przed wszystkim potencjalnych późniejszych partnerów na na nieprzyjemności.

Gość gość
i co z tego że kilka lat temu?chodzi o sam fakt,a nie rozpiętość czasową.poza tym tu do końca nie chodzi o to że tak pisali,bardziej beka jest że kokos niby ustatkowany, leciał z ogryzem w wielkie amore mio,a mimo wszystko na innych nickach dalej rwał babki do cyberków.

Gość gość
Jeśli oszukiwał , daj dowody. b o to co robisz to sk****ysynstwo które może komuś rozbić związek.

Gość gość
13:34 Co racja to racja, ale też każdy może się zmienić, ustatkować. Koko dostaje po doopie bardziej nie za przeszłość,a za to że jak już odwalał z Ogryzem wielkie love, to jednocześnie na innych nickach podbijał do innych panienek,jako Igor do Want,jako Lalkarz do Imp itp. :P

Gość gość
Olać patacha. Ani toto nie pasuje do Olki a jeszcze ją ustawicznie ośmiesza:D:D:D:D:D

Gość gość
dowody-srowody.amstaffa też się do samego końca wypierał,dopiero jawnie przyznał się że prowadził ten prodżekt,jak Olka mu pare gorzkich słów napisała co sądzi o takim wypieraniu samego siebie.

Gość Najszybszy w mieście
Takie nudy tu są że już nawet nie ma miejsca na nudziarza chudzielca:O I co ja teraz biedny pocznę jak to forum to moje życie :(

Gość gość
Jak zamilkli jak Naj przyszedł. :D :D :D

Gość gość
co?zamilknąć bo pedałkowaty Najuś przyszedł?a co on ma do tego?dla mnie to nudny frajerek.

Gość gość
Powiedz mu to w twarz jak jesteś tak odważny. ;)

Gość gość
dziś dlaczego zakładasz że jestem "on", a może jestem kobietą,która zwyczajnie nie trawi tego całego Naja?:O

Gość gość
Gość to obojnak czyli coś gorszego niż "on" czy "ona" bo nie masz ani k****a ani cipki. :) lub się wstydzisz po prostu . ;)