Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent urodzinowy dla meża

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Mąż ma 38 lat Nie mamy dzieci Nie wiem co mu kupić na urodziny.... Macie jakieś pomysły....

Gość onthewind
Ja swojemu na 36 kupiłam samochód. Ale to ja. Zależy ile masz kasy, czym się mąż interesuje, jakie książki czyta, jakiej muzyki słucha, jakie ma pasje. Zawsze się coś znajdzie. Ty powinnaś wiedzieć najlepiej, w końcu to Twój mąż, nie mój.

Gość gość
Na samochód mnie nie stać. Oto chodzi ze Maz się interesuje niczym... oglada tylko tv... I tak w kolko praca tv praca tv.....

Gość gość
Nie wiem co twój mąż lubi... Może zegarek? Każdy facet fajnie wygląda w porządnym zegarku. A jak nie lubi to może coś z elektroniki? Teraz są modne kamerki do samochodów. ogólnie dużo fajnych rzeczy możesz znaleźć na http://alitopbrand.pl/ ja tam często zamawiam i jestem zadowolona

Gość gość
Mój mąż dostał ode mnie jakiś czas temu zegarek. Udało sie znaleźć promocję w http://www.demus-zegarki.pl/, na jego ukochany, wyczekany model, więc skorzystałam z tego ;)

Gość bergamotka82
Ja swojemu mężowi sprezentowałam przejażdżkę monster truckiem, pomysł znalazłam na www.myfun.pl. Strona pokazuje różne ciekawe atrakcje czy wydarzenia z okolic Warszawy. Chłop zachwycony, zawsze chciał pojeździć taką bestią;)

Gość gość
Moim zdaniem świetnym pomysłem byłby w tym przypadku elegancki zegarek. Ja kupiłam swojemu mężowi w https://poljot.com.pl/ - mają bardzo duży wybór, na pewno znajdziesz coś w guście swojego. :)

Gość gość
Może coś do golenia? Dobre kosmetyki, sprzęt? Każdemu mężczyźnie przyda się porządna golarka. Mój ma Panasonic ES-LT2N-S803 (właśnie sprawdziłam) i bardzo sobie chwali to za dokładnośc i delikatność golenia.

Najlepszy prezent dla mężczyzny to prezent po prostu praktyczny. My zawsze jesteśmy za ubraniami ponieważ z doświadczenia wiemy, że mężczyźni są z takich prezentów bardzo zadowoleni :) Bo czy to nowy dres do biegania lub grania w piłkę, czy fajny zestaw koszula + marynarka, czy nawet ciepła bluza do zimowego majsterkowania w garażu. Grunt to dopasować taki prezent do konkretnego człowieka :) Jakby pojawiły się Wam jakiekolwiek pytania to piszcie śmiało -->  www.ombre.pl

Gość goria
całe szczęście że mój jest typowym "drwalem", hehe :) kupiłam mu ostatnio zestaw do pielęgnacji brody na bronsy.pl i był zadowolony bardzo :)

Gość karina32
może jakiegoś drona albo coś podobnego? w teletorium mają spoko modele

Gość gość
U mojego bardzo dobrze sprawdziła się golarka Panasonica. Używa od jakiegoś roku i jest z niej bardzo zadowolony.

Gość gość
Może golarka albo trymer do brody? To fajne, praktyczne prezenty. :) ja kupiłam swojemu trymer od Panasonica i bardzo się ucieszył.

Gość Kataszynka
Uwierzcie mi, że praktyczne prezenty najlepiej sprawdzają sie dla facetów. Wiem, co mówię ;) Jeśli nie wiecie, co kupić, to pomyślcie o trymerze. Teraz coraz więcej mężczyzn je używa. W rankingu http://amantis.pl/jaki-trymer-do-150-zl-ranking-top-5-najpopularniejszych-produktow/ znajdziecie fajne zestawienie kilku trymerów do 150zł. To będzie chyba najlepszy pomysł na prezent.

Gość gość
Ja swojemu kupiłam golarkę Panasonica. Mężczyźni lubią takie praktyczne prezenty. :)