Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydziłbym się Polski

Brzydziłbym się Polski, gdyby zalegalizowała aborcję na życzenie

Polecane posty

Gość Brzydziłbym się Polski

Podobnie, gdyby wprowadzono u nas małżeństwa homoseksualne. Byłoby mi wstyd żyć w tak lewackim kraju.

Gość gość
To jedz do muslimow, tam bedzie wg twego gustu.

Gość gość
A ja brzydze się tobą bo nie chcesz adoptować dziecka z wadami genetycznymi

ehh spłyną polskie ulice krwią rozpustnych kobiet. Ja osobiście wezmę udział w tych czystkach ponieważ chcę oczyścić polską ziemię z puszczalskich wieprzy. Amen!

Gość gość
Nie martwcie sie tak bardzo.niedlugo w tym kraju nic wam nie bedzie wolno.tu same nakazy i zakazy,tylko gora ma prawo do wszystkiego.amen

Gość gość
A jak pojdę srać, to też będę musiala miec zgodę?

Gość gość
Chodz ci nasram w otwór gębowy. Wtedy dostrzezesz smaczek życia w PL autorze. TAK dla aborcji. Nie dla gejuf i lesbuf

Gość gość
jak lubicie odchody to pobawcie się w ludzką stonogę...POYEBY

Gość gość
Ja ja lubie obchody i odchody.

Gość gość
Perforacja przewodu pokarmowego – jest to uszkodzenie wszystkich warstw ściany przewodu pokarmowego prowadzące do obecności gazu lub zawartości przewodu pokarmowego poza jego światłem. Perforacja najczęściej jest spowodowana chorobą wrzodową (niemal 70% wszystkich perforacji) lub przyczyną urazową, również jatrogenną. Jest to stan zagrożenia życia, wymaga szybkiej diagnostyki i leczenia, które zwykle jest operacyjne. Perforacja przewodu pokarmowego jest zaliczana do tzw. ostrego brzucha.

Gość gość
Perforacja przewodu pokarmowego – jest to uszkodzenie wszystkich warstw ściany przewodu pokarmowego prowadzące do obecności gazu lub zawartości przewodu pokarmowego poza jego światłem. Perforacja najczęściej jest spowodowana chorobą wrzodową (niemal 70% wszystkich perforacji) lub przyczyną urazową, również jatrogenną. Jest to stan zagrożenia życia, wymaga szybkiej diagnostyki i leczenia, które zwykle jest operacyjne. Perforacja przewodu pokarmowego jest zaliczana do tzw. ostrego brzucha.