Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

appia

Jaką suszarkę do włosów polecacie?

Polecane posty

Dziewczyny, moja stara suszarka dni świetności ma już za sobą i tylko patrzeć jak zechce zakończyć żywot. Dlatego zakładam wątek w którym chciałabym posłuchać waszych rad co do wyboru następnej. Bardzo przydatne będą dla mnie opinie zwłaszcza tych z was, które używają suszarki codziennie, albo prawie codziennie i nie ukrywam mają długie włosy. Drogie koleżanki - jakie suszarki polecacie?

Jak nie zalezy Ci na zadnej wypasionej, to swietnie sie sprawuje i dlugo zyje suszarka z rossmana za bodajze 30 zl :)

Ogólnie Babyliss zbiera dobre opinie i poszła bym bardziej w tym kierunku. Fajnie by suszarka posiadała funkcję jonizacji, co zmieniajsza elektryzowanie się włosów i sam komfort użytkowania. Dobre opinie zbiera Babyliss 6614DE, dobra do stylizacji z dyfuzorem i funkcją zimnego nadmuchu 🙂 

Gość gość
5 godzin temu, Zori_92 napisał:

Ogólnie SPAM zbiera dobre opinie i poszła bym bardziej w tym kierunku. Fajnie by suszarka posiadała funkcję jonizacji, co zmieniajsza elektryzowanie się włosów i sam komfort użytkowania. Dobre opinie zbiera SPAM, dobra do stylizacji z dyfuzorem i funkcją zimnego nadmuchu 🙂 

Jaką spamerską ścierą trzeba być, żeby odkopywać temat sprzed lat dla reklamy? I to reklamy jakiegoś góowna??? :🤮

Gość Fryga

moim zdaniem to nie jest ..., Babyliss to jest bardzo dobra marka, jak się tylko dobrze przyjrzysz to praktycznie w każdym zakładzie fryzjerskim masz suszarki i prostownice Babyliss, ja u siebie w domu też mam tylko, że model 6735e, bo jest tani i dobry i przeciętnego kowalskiego na niego stać. Szybko suszy włosy i dobrze suszy włosy, ma jonizację i dodatkowe nasadki, których używam do stylizacji włosów.