Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj partner bedzie musial uspic swojego psa

Polecane posty

Gość gość

Zaatakował mnie zupełnie bez powodu i nie wiem dlaczego! Był ułożony, partnet do mial przez 5 lat. W zeszłym roku urodziła nam się córka. Wczoraj niosłam mała na rękach, robiłam jej samolociki, i nagle skoczył na nmnie warczac, szczekając, ugryzł mnie w rękę. Uciekłam z pokoju, zamkłam drzwi a on sie na nie rzucał. Po chwili się uspokoił a jak otworzyłam to podszedł i mnie polizał. Boje sie o dziecko. Nie oddam go bo nikt takiego psa nie weźmie - rotwailer.

Gość gość
Qrwa przecież on bronił twojego dzieciaka, wg niego robiłaś mu krzywdę. Jak moj maz wychodzi do pracy i podchodzi za szybko do mnie na buziaka to moj pies tez na niego skacze. To nie jest agresja. Uśpisz zdrowego , dobrego psa? Nie bądź podła, po prostu baw sie mnie agresywnie , zwierze nie pojęło ze to zabawa. Wybacz mu.

Gość gość
Rotwailery to swirusy

Gość gość
rottweilery to maszyny do zabijania za żadne skarby bym nie chciała mieć takiego bydlęcia w domu Jest na moich osiedlu taki pies, wygląda na dobrze ułożonego ale i tak jak biega bez smyczy to cała drżę

Gość gość
A jak dziecko zacznie być *****iwe, wiadomo wiele rzeczy bedzie robic energicznie i niespodziewanie i pies się na niego rzuci bo nie zrozumie ze to zabawa to co.mało tragedii bylo z psami?

Gość gość
Roczne dziecko a ty nim wywijasz w powietrzu, z gorem masz? Pies zachował sie adekwatnie to nie jest powód , mam nadzieje ze twoj facet to pojmie a ty sie utemperujesz. 5 letniego psa usypiać to rzeźnia

Gość gość
hmmm.. gdybym miała takiego psa, albo oddałabym do schroniska, albo bym porzuciła, ale chyba nie uśpiłabym (wiem co to znaczy, sama usypiałam niedawno zwierzaka i do teraz po nim płaczę czasem jak dziecko) a gdybym miała dziecko to zrobiłabym to jak najszybciej, by nie stało się coś gorszego, niż ten JEDEN incydent miałam kiedyś do czynienia z tą rasą (pies szefa) niby taki grzeczniutki, przymilny, spędzał całe godziny ze mną a razu pewnego kiedy go głaskałam a już było ciemnawo za oknem, tak zaczął na mnie warczeć, żę mało w gacie nie narobiłam ze strachu uważam, że z takim psem nie ma żartów

Gość gość
Tak to jest jak chłopcy kupują sobie takie psy a potem płodzą dzieci . Szukajcie dla niego domu, porzucanie psa jest takim samym qrestwem jak sypianie zdrowego. Odpowiedzialność to obowiązek człowieka nad zwierzęciem.

Gość gość
oddaj psa do adopcji, to nie wina psa,że ma właścicieli idiotów.Wiedz o tym,że normalny wet nie uśpi zdrowego psa.

Gość gość
Lepiej dla chłopa gdyby ciebie uśpił jednak

Gość gość
Kategorycznie uśpić. W zyciu bym nie zostala sama z dzieckiem i takim psiurem w domu. Jak nie chcesz tragedii to zrob to jak najszybciej. Psy sa nieobliczalne,dosyc juz bylo zdarzeń ze psy zagryzly nawet wlascicieli.

Gość gość
Psy tej rasy to największe pieszczochy na świecie. Od dziecka mam je w domu, z nimi się wychowywałam i teraz też mam u siebie rottweilera. Jest przekochany a Twój źle zrozumiał Twoje intencje, to jeszcze nie zbrodnia. Bronił dziecka a argument, ze zaatakuje dzieciaka, jak zacznie energicznie chodzić jest bez sensu- on bronił dziecka przed Tobą.