Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomoc w zrozumieniu faceta

Polecane posty

Gość gość

itam od pół roku spotykam się z 40 letnim facetem, dodam że oboje jesteśmi po jakiś związkach ale dzieci nie mamy. W niedziele po raz pierwszy doszło między nami do żbliżenia. Niesatety tak naprawdę prawdziwego seksu nie było ja byłam zmęczona i bardzo zdenerwowana w tym dniu mama w poważnym stanie znalazła się w szpitalu z trasfuzją krwi{dodam że Paweł zdawał sobie sprawę że stan poważny jest strażakiem]. W niedziele wieczorem pojechał proponowałam mu żeby został ale twierdził że musi tacie pomóc w pracach remotnowych. W poniedziałek napisłam mu czy się nie obraził napisał że nie z bużką , zaproponowałam że może w tygodniu się spotkamy że czasu nie ma bo pomaga tacie akurat to normalne bo przeważnie w weekand widywaliśmy się. Od wtorku unika tematu spotkania w weekand nie odpisuje albo zmienia temat. Wczoraj wysłałam mu sms czy ok po niedzieli napisał ok z buzką. Od dziś unika tematu spotkania w niedziełę po kilku sms jak z niedziełą pyta się jak zdrowie mojej mamy czy się poprawia? Piszę mu raz jeszcze że wysłałam sms co ze spotkaniem a on że przeziębiony jest i złe się czuje, ja piszę na zwolneinu on że pracuje. Napisałam mu czy wogóle czy chce się spotykać on pisze że jak się spotkamy to pogadamy.Dodam że napisałam wcześniej że jak nie chce kotynuowować znajomości to niech po prostu napiszę. Proszę o pomoc i radę

Gość gość
Piszesz jakbys miala 15 lat. W koncu byl ten seks czy nie. Trudno sie polapac.

Gość gość
był ale widziałam że był moze trochę zawiedzony aczkolwiek zdawał sobie sprawę w jakim stanie byłam

Gość gość
To moze jego obecne zachowanie jest tym spowodowane, ze nie sprawdzilas sie w jego oczach w seksie. Bylo poczekac na lepsza chwile zeby przezyc ten pierwszy raz. Szacun, ze bedac w takim wieku czekaliscie pol roku na ten pierwszy raz.

Gość gość
Serio macie po 40 lat? :-D Po co się dopytujesz? Po co w ogóle zaczęłaś ten temat? A może on myśli, że się nie sprawdził? Chcesz jasna sytuację, jedź do Niego (tak, pierwsza!). Powiedz, że jest dla Ciebie ważny, coś fajnego zaplanuj i czekaj na reakcję. Jeśli coś będzie nie tak - spytaj wprost, nie przez sms-y.

Gość gość
On ma 40 lat ja jestem 8 lat młodsza

Gość gość
I serio byłaś wcześniej w związku?

Gość gość
Oczywiście że bylam tamten taki skomplikowany nie byl rozpadło się ze względu na odległość

Gość gość
Twój facet chyba chce się wycofać(może coś mu nie pasuje,może nie jest pewien czy chce dalej z Tobą być) a Ty pytasz i drążysz a on unika konkretnej odpowiedzi.Może odpuść sobie na chwile

Gość gość
Za dużo tych pytań, jak poszło zle to nie zmienisz tego, teraz zalezy od tego jakim on jest człowiekiem i co jest dla niego ważne. Jezeli jest mądry to wszystko bedzie ok ale te buźki mogą tez świadczyć ze mimo ze mu przeszło to od czasu do czasu wpadnie do ciebie.

Gość gośćjj23
jeden nawet nieudany seks o niczym nie świadczy,trzeba się zawsze dotrzeć tez w tych sprawach,napisałaś co mogłaś i juz mu sie nie narzucaj,będzie mu zależało to poruszy niebo i ziemię żeby być z tobą

Gość gość
E nawet jesli chce ze mna zerwać to powinien mi to napisać pisałam mu ze jesli nie chce siee spotykać to niech po prostu napisze

Gość gość
Nie dociera do ciebie ze faceci nigdy nie zrywaja wprost? Taka stara a taka glupia!

Gość gość
Nie wierze,ze autorka ma 40 lat :/ masakra sam fakt pytania się i opisywania mentalność 15 latki.. az nie chce się komentować. Serio TRAGIKOMICZNE.

Gość gość
Ja myślę ze autorka powinna poważnie porozmawiać z facetem, on może nie jest pewny autorka napisala ze jest 8 lat młodsza wczesniej a facet może nie wie do końca dla mnie jest to do uratowania

Gość gość
Nie kombinuj! Facet sie wycofal i tyle!

Gość gość
Jak chcesz naprawde wiedziec co on mysli, co czuje i jakie macie perspektywy , napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
A,może facet na problem np boi sie zblizenia, może on boi sie ze niezadowlil

Gość gość
Dorośli ludzie?? Było się spotkać, żeby pogadać i przytulić się po ciężkim dniu, a seks przełożyć. Chociaż... dziwi mnie, że na samym początku zmęczenie działa na Ciebie bardziej, niż facet, z którym chcesz się kochać pierwszy raz. Opis sytuacji i zachowanie jak u gimnazjalistki.

Gość gość
Nie dość, że seks nieudany, to facet zorientował się, że ma do czynienia z dziewczynką z nieodciętą pępowiną.

Gość gość
czy wy, patałachy, umiecie czytać ze zrozumieniem? w tym dniu jej matka wylądowała w szpitalu z transfuzją krwi!!x x "ja byłam zmęczona i bardzo zdenerwowana w tym dniu mama w poważnym stanie znalazła się w szpitalu z trasfuzją krwi{dodam że Paweł zdawał sobie sprawę że stan poważny jest strażakiem" x miała inne rzeczy na głowie niż dawanie d0000py staremu pierdzielowi! a fakt, że on się obraził dowodzi braku empatii- nie wyobrażam sobie zadowalać jakiegoś kootasa w dniu w którym moja matka ląduje w szpitalu!