Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

jestescie tepymi polskimi wsiurami

Polecane posty

Gość gość
hihihih idź żebraj o fajki biedny frajerze :D to z ciebie się wszyscy śmieją :)

ta ze mnie sie wszyscy smieja, bo wszyscy jestescie tacy sami, wszyscy pracujecie nawet charakteru nie macie, bo wam ta praca wypacza te tepe mozgi wy idioci zasrani buahahah.

Gość gość
guaqmire, a ty nie pracujesz? żebrasz czy kradniesz mądralo?a może na utrzymaniu mamusi siedzisz i tu kwiczysz swoje mądrości

A co czy jedynym co sie robi to jest isc do pracy, nie dzieki, ja nie dam sobie zeby ktos na mnie szmal krecil, a ja mam gvwno w tym samym czasie, wole cieszyc sie swoim istnieniem i otoczeniem, a nie codziennie j3bac w pracy :).

Gość gość
co to jest za tępy frustrat ten quagmire? macie jego foty? fb? itp? co to za żywe goowno? druga noxelia? :D

w koncu do pracy isc i miec prace to szczyt marzen kazdego czlowieka, ale nie mojego patalachu, pojscie do pracy to jak isc na latwizne, a ja wole isc trudniejsza sciezka, a za to na koniec miec 5000 razy wiecej niz taki czubek co cale zycie przepracowal buahahah.

sorry, to nie ja targam lache szefostwu, zywe gowno to wlasnie takie korporacyjne s****wa jak wy, co kazdy tylko do pracy i pracuje heheh, w koncu zero osobowosci i samoinstynktu, trzeba do pracy isc, bo tak kazdy robi, ja nie jestem kazdy :D🖐️. A wasza noxelia se dvpe wycieram po sraniu.

Gość gość
No cóż, różne gnidy żyją kosztem uczciwych ludzi😭 a słyszałeś, że praca uszlachetnia? wyraźnie ci tego brakuje nieboraku. ..sama woda sodowa:-o Mimo wszystko, powodzenia

Gość gość
Wyprowadź się od matki, nie bierz od niej kasy i zobaczymy, jakj z Ciebie kozak.

Gość gość
ścierwo

Gość gość
temat założył ruski debil

Gość gość
nie temat założył ludzki bezrobotny śmieć srynik xD

Gość asiutka    1999
ja mądra jestem