Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Wiem, to głupie. Poleci fala hejtu, która w sumie jest w pełni zrozumiała, ale proszę tylko o odpowiedź, nic więcej. Obstawiam, że każda osoba chociaż raz w życiu miała niepewna sytuację, w której chciała po prostu zapewnienia, by uspokoić to co siedzi w głowie. Tak, jestem młodą osobą. Przytulałam się i namiętnie całowałam z chłopakiem, obie w spodniach, bieliźnie, ogółem ubraniach. Potem poszło to tak dalej, że moja ręka wylądowała w jego spodniach (jego członek był wilgotny, nie było wytrysku), to była dosłownie chwila. Potem wyciągnęłam tą rękę, jeszcze przytulaliśmy się i wgl. Potem wytarłam ręce mokrą chusteczką i suchą (jakaś schiza), poszłam do łazienki skorzystać i nie jestem teraz już w stu procentach pewna, ale wydaje mi się, że przed załatwieniem potrzeb umyłam ręce ( w razi w). Przyjmijmy jednak, że nie umyłam. Czy są jakieś realne szanse na to, że załatwiając swoje potrzeby i podcierając się papierem tą ręką mogłam coś przenieść, ciąża czy coś? Potem umyłam jeszcze raz ręce i miejsca intymna.. Wiem, może głupie pytanie, ale proszę o odpowiedź. Chce się uspokoić, moją psychikę. Tak, to dowód na to, że nie jestem dojrzała, wiem to. ;-)

Gość gość
Tak, mogłaś się zarazić ciążą.

Gość gość
Wyczuwam sarkazm, a chcę szczerej odpowiedzi. Są na to realne szanse?

Gość gość
Małe ale są, w płynie ewakuacyjnym są plemniki teoretycznie przenioslas je ręką na papier, papierem na pochwe no i ciąża możliwa.

Gość gość
nie bedzie zadnej ciąży, to nie takie proste