Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejna noc we łzach

Polecane posty

Gość gość

Czy kobieta, która od najmłodszych lat żyje w samotności i w poczuciu gorszości od innych ma szansę na prawdziwą miłość i przyjaźń?

Gość gość
masz szanse :) ja też płaczę w ten wieczór

Gość gość
Mam już serdecznie dość tego, jak wygląda moje życie. Jak dotąd nigdy nie miałam chłopaka, a co za tym idzie, nigdy nie dane mi było spróbować pocałunków, seksu itp. Ze znajomościami o profilu koleżeńskim też zawsze było tak sobie. Ktoś był dla mnie ważny, tymczasem ja dla tego ktosia już niekoniecznie. Nigdy nie czułam się wystarczająco ważna dla innych, mogłabym powiedzieć, że wręcz przeciwnie. Często robiłam (i w sumie robię nadal) za tło dla nich, tak jakbym była kimś gorszym, mniej wartym uwagi. Niejednokrotnie czułam się wręcz niewidzialna. :( Przykro mi. Nie wiem co takiego mam w sobie, że inni mają mnie gdzieś.

Gość gość
Ktoś się ustosunkuje do tego, co napisałam?

Gość gość
Może pora zmienić towarzystwo? Wyjechać gdzieś i zacząć wszystko odnowa. Czasem to bardzo pomaga mi pomogło co prawda na chwilkę ale zawsze jakiś +

Gość gość
Też jestem samotny, odezwij się na ermer89@wp.pl będzie nam raźniej;)

Gość gość
Myślę o tym, ale na razie mam chorą mamę pod opieką i nie mogę jej zostawić. Poza tym nie wiem, czy gdzie indziej też tak nie będzie.

Gość gość
Wiesz z tego co napisałaś wynika że jesteś mądrą dziewczyną ;) Rodzina jest najważniejsza szczególnie matka! Może poszukaj w internecie najpierw kolega potem przyjaciel może a nóż Ci się uda, mam wielu znajomych którym takie związki się opłaciły, dzieliło ich po 200km....:-) Popisać można z każdym, ale może pomóc, co Ty na to,a może już tego próbowałaś ?

Gość gość
Autorko w jakim wieku jesteś

Gość gość
Cześć to znowu ja (00:37), pomyślałem że fajnie byłoby z Tobą popisać ;-) Pamiętaj to zawsze pomaga! Jak nie będziesz miała z kim pogadać to napisz sssmas@wp.pl może mamy wspólne tematy ;)