Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobić pomocy

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Po ostatnim seksie nie wiem co mam zrobić ze swoim związkiem. Nie wiem czy to był gwałt czy wyolbrzymiam. Mój facet chciał się że mną kochać nic dziwnego ale ja nie miałam ochoty tego dnIa kompletnie próbował się do mnie dobierac jak szliśmy już spać powiedziałam stanowczo nie a on nadal pr9biwalam go odepchnac ale on mi poo prostu go wlozyl i prosił się i nalegal zacząłam na niego krzyczeć i wyszedł ze mnie przeprosił myślal że jak mi wlozy to nabiore ochoty itp itd ja nie czuje sie jakąś ofiarą po tym no ale nie wiem co robić czy zerwać z nim bo notabene to był gwałt czy zostawić to tak jak jest i żyć z nim dalej

Gość gość
haa haa jaki g**** kretynko , ile ty masz lat ze nie wiesz co zrobic , nie umiesz rozmawiac z facetem ?

Gość gość
Jak to jaki zrobił to siła pomimo iż ona nie chciała

Gość gość
Stop dyktaturze kobiet!. Facet się dobiera do swojej kobiety to od razu gwałt. Gender i feminizm wyprał wam mózgi. Jedźcie do Szwecji.

Gość gość
debilka a jak w nocy ci wlozy podczas snu to tez g**** wszystko g****** lepiej zostaw tego faceta bo jestes mocno j******a

Gość gość
Jacy wy jesteście zboczeni i prymitywni :O Jak facet Cię zmusza do seksu siłą, a Ty tego nie chcesz, to jest gwałt, nie ważne czy robi to obcy czy znajomy. Pogoń zwyrola i tyle.

Gość gość
gość dziś To ty jesteś zboczonym debilem, wsadzanie nieprzytomnej kobiecie kut.acha nie jest normalne :O Masz zapędy nekrofilskie?

Gość gość
gość dziś Jedź do Pakistanu dobierać się do kóz wbrew ich woli, prymitywie.

Gość gość
A może ktoś wypowie się poważnie tak bez kłótni?

Gość gośćmonia
Dla mnie nie jest to normalne facet powinien akceptowac twoje zdanie, natomiast oni myślą przedmiotowo niestety... pewnie nie zdaje sobie sprawy, że moze to wywołać u ciebie jakąś traumę. Na twoim miejscu pogadałabym z nim spokojnie o tym że nie życzę sobie więcej takiej sytuacji i dlaczego, a jeśli się to powtórzy uciekaj kochana!!

Gość gość
Dla mnie to nie jest takie wszystko czarno białe