Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mati87

Zachowanie się po rozstaniu a kontakt

Polecane posty

Gość Mati87

Witajcie. Rozstałem się z narzeczoną po 4,5 roku związku przez cały ten okres mieszkaliśmy razem ja się przeniosłem do jej miasta. Sprawa wygląda tak że rozstaliśmy się z innych powodów niż naszych między nami było ok do samego końca do ostatniego dnia do wyjazdu. Pytanie jak się teraz zachowywać pisać do niej ? gdy piszę to nie odpisuje jedynie na sms-y związane z mieszkaniem i rozwiązywaniem umów. Czy też lepiej się ograniczyć jak nie muszę nie pisać ? Nie rozumiem tego.

Gość Joyce2012
Rozstaliście się ? po co piszesz do Niej w sprawach innych niż wzajemnie uzgodnienia np co do mieszkania ?

Gość Mati87
Tak rozstalismy się. Nie wiem po co tęsknie za nią. Chcielismy być razem ale systuacja nie pozwalała nam już na to i musieliśmy się rozstać. Jeśli pisze w sprawach mieszkania czy umów. Odpisuje mi ale jeśli piszę o czym związanym z nami nie odpisuję mi. Czemu ? mam też przestać o tym pisać ?

Gość gość
Jak chcesz zrozumiec jej zachowanie, dowiedziec sie co ona mysli, co czuje, czy jest szansa na reaktywację zwiazku, napisz do mojej wrozki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl