Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem gruba i żadna dieta mi nie pomaga, mam już dość, nie wygram z nadwagą...

Polecane posty

Gość gość

nawet gdy troche schudnę np przez odmawianie sobie wielu rzeczy i więcej ruchu to potem i tak tyje... ja juz mam taki charakter i NIE LUBIE SPORTU, nienawidze i juz, lubie sobie pojezdzic rowerem turystycznie po parku, po mieście, z kolezanką aloe zeby co drugi dzien dymac po 10-20 km jak inni ? albo biegać...po prostu mi sie NIE CHE, to takie wkurwiająe przebierac sie potem cała spocona masakra jakas zaczynam sie przyzwyzajac do swojej wagi, przyszedł czas na akceptacje, tak jak Dorota Wellmann , przestala z tym walczyc, ja jak Chodakowska nigdy nie bede chyba ze żarłabym sterydy

Gość gość
haHA 10 km co drugi dzien ale duzo haha to ja sie nie dziwie czemu jestes gtuba ;)

Gość gość
nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu i takie skutki.

Gość gość
Masz dwa wyjscia albo polubic swoja wage i w miare ją kontrolowac zeby jeszcze bardziej nie urosnac albo dymac codziennie az do potow na d***e. Tez mam problem z waga i wole dziennie dymac po 30km a nawet wiecej na rowerze az padne i mimo potow czuc sie dobrze. Wszystko to kwestia nastawienia. Przelam sie. Po miesiacu polubisz wysilek fizyczny. Powodzenia ;)

Gość gość
To innej rady nie Ma Dieta i dużo ruchu. Niektórzy są genetycznie szczupli ale U pozostałych szczupła sylwetka niestety go wynik ćwiczeń i dobrej diety.

Gość ckol189
No niestety niektórzy jedzą i jedzą a chudzi są wręcz za chudzi a niektórzy w tym ja nie jem wcale dużo a byłam grubaskiem:) byłam bo już od 6 miesięcy jestem po skończonej kuracji wraz z suplementem African Mango http://szczupla-kobieta.pl schudłam 35kg w 7 miesięcy;) i czuję się rewelacyjnie jestem jak Nowa;)