Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Syntetyk

Mam dość Polskiego Klimatu TU SIĘ NIE DA ŻYĆ. 8 miesięcy zimna

Polecane posty

Gość Syntetyk

Od 10 dni pada, i pada i pada. Temperatura na poziomie 10 stopni. Cały dzień pochmurno i przelotne opady. Czuje się jak bym mieszkał na jakimś kompletnym zadupiu. Wszyscy chodzą przytłumieni, zgaszeni, zaspani. Pogoda każdego dobija. A warto dodać że w tym roku nie było nawet porządnego lata. To jest naprawdę tragiczny klimat.Czemu nie może być tak pięknie jak np. w Atenach dzisiaj 24 stopnie. Albo chociaż jak na południu Austrii w insbrucku w którym tym roku byłem. Aktualnie 18 stopni piękne słońce. Ludzie mam czasami mam wrażenie, że w naszym kraju jest 8 miesięcy zimna

Gość Syntetyk
Odechciewa się życia, naprawdę nie jestem fanem upałów. ale mamy dopiero połowę października a jest zimno jak w psiarni. Dzień trwa pare godzin zaraz robi się ciemno i zimno. Jak mam wstawać wesoły i uśmiechnięty. Chociaż żeby było to słońce to już inaczej. nawet nie musi być tak ciepło ale żeby było słońce

Gość gość
Mam tak samo. Nie chce się z domu wychodzic. Chujj a nie zycie. Caly rok powinno byc 22 stopnie bo to idealna temperatura podobno.

Gość gość
mam to samo.Masakra.

Gość gość
To się wyprowadź. Mieszkałem 6 lat na słonecznej Florydzie i uwierz, że rzygać mi się już chciało ciągłym słońcem. Fajne, ale tylko na chwile, na wakacje a nie 365 dni w roku. Co za dużo to nie zdrowo.

Gość Syntetyk
Gdzie się wyprowadzę? gościu? dobrze się czujesz? Mam zostawić szkołę i wyjechać w poszukiwaniu szczęścia do Aten albo Madrytu? To nie takie proste. Ale chętnie bym to zrobił, bo naprawdę coś w tym życiu trzeba mieć. A my nawet nie mamy fajnej pogody. Uwierz mi, że słońce by mi nie przeszkadzało. Nawet 365 dni w roku. To jest to co daje pozytywną energię chęć do życia, i zdrowie.

Gość Syntetyk
A tak pozatym, to klimatu się nie zmieni. Ale chciałbym żeby było chociaż trochę więcej miesięcy ciepłych. Żeby już ten kwiecień był ciepły, żeby ten październik pozwalał jeszcze na chodzenie w lekkiej kurtce, czy bluzie. Żeby w styczniu nie było -20 stopni. Tylko +10 Żeby na 3 miesiące lata było 10 dni pochmurnych a reszta słonecznych a nie na odwrót. to już jest wiele. a w Polsce tego nie ma

Gość Princessinthesky
Hmm ja mieszkam w Dubaju, przez 4 miesiące lata jest 45C i więcej, jak piekarnik. Nie do wytrzymania. Od października robi się już przyjemnie. Aktualnie 35 C. Zimą można chodzić na plażę.

Gość gość
Jak ci sie nie podoba to wypiertalaj a nie narzekasz tu i jęczysz. Nie będzie c y c ó w na wierzchu i doopy grzał nie będziesz na słońcu do wiosny. Weź sie za robotę, to ci ciepło będzie.

Gość gość
Syntetyk myślałem, że już zakończyłeś edukacje. Uwierz mi, że przy 35 C upale też nie chce się żyć. Moim zdaniem najlepsze są kraje gdzie jest łagodna zima i ciepłe lato. Do Miałem okazje być w Dubaju i masz racje tam temp przechodzą ludzkie pojęcie.

Gość Syntetyk
Tak najlepiej gdzieś na produkcji? to jest mega z******te życie, harówa za groszę a na dworze -10 stopnii Ja tak żył nie będę

Gość Syntetyk
Łagodna zima ciepłe lato. No właśnie tego chciałbym, a nie dubaj. No dubaj to przykład ekstremalny , oprócz dubaju są inne miejsca na świecie gdzie jest ciepło i przyjemnie cały rok. Np. południe europy. Nawet w takiej serbii czy Chorwacji jest super klimat, nawet południe Austrii to już jest ogromna różnica z Polską. A NAWET KURWA CZESI MAJĄ LEPIE. GORZEJ OD NAS TO MAJĄ TYLKO ANGLICY , SZKOCI, I CAŁA SKANDYNAWIA, ORAZ REPUBLIKI NADBŁATYCKIE.

Gość gość
Ostatnio jechałem w autobusie gdzie koleś zrobił z siebie kompletnego idiotę, Gadał na głos do drugiego że ma siostrę w Australii i jak to tam nie jest z***biście. Mają dobre zarobki, wspaniałą kapele AC/DC oraz klimat, cały rok ciepło mówi TO JEST ŻYCIE! został publicznie wyśmiany, każdy tylko kiwał głową. Chodzi o to, że jest jak jest, nie mieszkasz tu pierwszego roku. Trzeba się przywyczaić. Mamy jesień, wiosnę, jest zima i jest lato. Mamy wszystkie 4 pory roku. Jesień też ma coś w sobie, pewną nostalgie zapomnienie. A potem piękna wiosna, zima jeśli jest słoneczna to też fajnie.

Gość gość
Akurat zarobki i poziom życia w Polsce są świetne. Rak samo nie brakuje polskich zespołów muzycznych znanych na cały świat.

Gość gość
jak się jest zdrowym to ten klimat przebiega sie z palcem w nosie a ciepłolubni urzekają a niedługo to i w ciepłym zaczniecie narzekać bo zdrowie to podstawa a nie macie go i w tym problem!!!

Gość gość
tu się nie da żyć ale za to można przejść wszystkie gry komputerowe świata :) bo nie chce się wychodzić na podwórko :D

Gość yxyx

Co ty gadasz,  w Polsce klimat się ociepla to raz, dwa, że mamy dużo lepszą pogodę niż wszystkie kraje skandynawskie i bałtyckie. Tam to w lato jest 20 stopni, deszcz, wiatr i mało słońca. Polecam tam się wybrać to docenisz Polski klimat. Jasne, że są kraje gdzie jest cieplej niż w Polsce, ale tam są susze i wszystko jest spalone słońcem. Jak ci się to podoba to tam jedź.