Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niby wszystkie kupujecie Bartki,Emele...a w tanich sklepach tlumy

Polecane posty

Gość gość

Na kafe kazda pisze,ze tylko Bartki,Emele,Geoxy,Superfity,a w sklepach z tanim obuwiem sa tlumy rodzicow z dziecmi.Wiem,bo pracuje w ksiegarni w tym samym budynku i widze.Sama tam kupilam butki na jesien.Albo ci wszyscy ludzie lavznie ze mna to 'patola',albo kafe milionerki sa zaklamane

Gość gość
To jest kafe....jeszcze sie nie nauczykas,ze tu pisza bajki

Gość gość
To samo z McDonaldem, niby wszyscy tacy eko, a w macu tlumy. Pracuje w sklepie z odzieza uzywana i u nas tez pelno ludzi, najwiecej w dzien dostawy i w soboty, gdzie mamy wszystko po 1zl-w dzien dostawy to jeszcze rozumiem, bo fajne rzeczy mozna wygrzebac, ale w soboty to kongo-z siatami calymi wychodza klienci.

Gość gość
A ja nie widzę po prostu potrzeby kupowania drogich, markowych butów, zwłaszcza dla dziecka które nie uważa na nie, nie ma wpojonego jeszcze dbania o buty i szybko z nich wyrasta. Chociaż nie ukrywam że gdybym miała dużo większe dochody niż teraz, pewnie kupowałabym droższe buty po prostu dlatego że są często ładniejsze, łatwiej dopasować do ubrania. Faktycznie jak ktoś ma problemy ze stopami, chociażby halluksy czy jest po urazie, to czuje różnicę jak używa tańszych i droższych. To samo z dziećmi które koślawią stopy. Mój śmiga w Decathonowych butach, takich w niższej cenie, jeszcze się nie przejechałam na jakości ich produktów. Za to nie uznaję używanych butów, ani dla siebie, ani dla dziecka. Odsprzedawałam po małym czasem nawet nie niedrogie (chociaż bywało że w prezencie droższe dostał), ale nie kupowałabym takich. A używane ciuchy? Korzystam bez oporów, dla dziecka, dla siebie. Poza tym kupuję właściwie tylko na promocjach, wyprzedażach, dawanie 40 czy 50 zł na kawałek szmatki dla dziecka które lada chwila wyrośnie (jeśli wcześniej nie potarga ani nie zabrudzi) to dla mnie nieporozumienie. Tu pewnie również zmieniłby mi się sposób myślenia gdybym miała nadmiar pieniędzy.

Gość gość
Dwa, trzy wpisy na forum to dla was "wszyscy"? Oj, bardzo słabe te rozumowanie.

Gość gość
a ja kupuję buty dla dziecka zawsze w lidlu i bardzo je sobie chwalę i nie wiem na jakiej podstawie autorko piszesz "wszyscy" pokaż mi topik gdzie autentycznie wszyscy forumowicze tak napisali

Gość gość
w prawie każdym topiku o butach

Gość gość
Ja kupuje droższe ostatnio z wyprzedaży głównie trafiają się Geoxy, choć osobiście wole Superfit...Między tymi tanimi sieciowymi butami np. Z CC kiedyś teściowa kupiła na zimę memu dziecku ja wtedy dziecku też kupiłam Ecco, no nawet nie ma co porównywać jest przepaść nie do zasypania. Na buach nie oszczędzamy nigdy! Za to w droższe ubrania niekoniecznie wierzę, bo bywa z tym różnie...

Gość gość
14.22 To nie dziecko ma dbać o buty, tylko boty mają dbać o prawidłowy rozwój stopy dziecka. Ludzie. ..

Gość gość
14.22 To nie dziecko ma dbać o buty, tylko boty mają dbać o prawidłowy rozwój stopy dziecka. Ludzie. ..

Gość gość
A ja kupuje mojemu dziecku właśnie Bartki, Ecco itp, nie jesteśmy bogaci, klasa średnia ale na buty dla dziecka nie będę żałować, wole oszczędzić na innych rzeczach

Gość gość
Buty z Lidla są całkiem ok, choć przyznam, że kupuję je głównie ze względu na cenę. Buty za 200 zł na jeden sezon to jednak trochę przesada w naszym kraju.

Gość gość
No nie wiem jak inni, my kupujemy dziecku zawsze porządne buty. Nie chodzi o niewiadomo jaką markę, ale muszą być wygodne, nieprzemakalne, ciepłe, dobrze wyprofilowane. Buty dla mojego dziecka są dla mnie ważniejsze niż reszta jego garderoby. I tak jak nie bronię się przed ciuszkami z Lidla, tak buty ma zawsze przyzwoite. Teraz kupiliśmy za 230 zł, myślę, że to w sam raz.

Gość gość
Mój ma ecco do przedszkola i na wyjścia a z lidla na podwórko

Gość gość
Szczerze przyznam, że ja kupowałam Bartki, emele i geoxy bo... naczytałam się na forum, że tak być powinno i, że to najlepsze buty, że nie wypada kupować innych, że na zdrowiu dziecka się nie oszczędza itp itd. Teraz syn ma 3,5 roku i chyba zmądrzałam trochę... Kupiliśmy ostatnio buty w sport direct takie "batmany" świecące, takie mu się podobały.Owszem oglądam dokładnie buty, które chce kupić ale już nie patrzę na markę aż tak. Za dużo forum... W smyku na wyprzedażach zawsze widziałam tłumy ludzi mierzących dzieciom buty. W ccc tak samo. Nie wierzę w to, że wszystkie matki z tego forum kupują tylko te lepsze markowe buty. Większości ludzi na to nie stać. Tutaj wszystko się koloryzuje.