Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozegnanie Slodko Winnej

Polecane posty

Gość gość

8Widmo8 dziś [20:22] Tylko ja bylem ostatnio w kontakcie z S.W. i jeszcze jakas kobieta (nicku nie podam) S.W. ujawnila kiedys na forum na co cierpi. Zawartosci poczty nie bede wklejal, napisze tylko ze ostatnie moje rozmowy z S.W. to bylo utrzymywanie Jej na duchu, bo lekarze dawali Jej niewiele czasu i byla tego swiadoma. Jakis czas temu zerwala ze mna kontakt, ale na drugi dzien wrocila. Mnie ta sytuacja przerastala momentami, bo oboje wiedzielismy co sie stanie. Ale staralem sie trzymac cisnienie i na forum nic nie dalem po sobie poznac dopoki jakas Jej przyjaciolka zakomunikowala co sie stalo. Na Weekendzie jeszcze zlozylismy sobie zyczenia urodzinowe (w moim przypadku przedwczesne)Pozniej wymiana rozmow, ale widzialem ze jest coraz gorzej z Jej stanem zdrowia. Plataly Jej sie litery, wyrazy i na dniach nastapila cisza z Jej strony. Obecnie jakiekolwiek proby kontaktu z S.W. koncza sie komunikatem "usluga niedostepna" jezeli chodzi o telefon, a email milczy z Jej strony jednak nie "odbija" wiadomosci. Po tym wszystkim nie sadze aby to byl zart. Przyjaznilismy sie i ufalismy sobie. To tyle co uznalem, ze moge napisac w tej sytuacji.