Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostatnio widziałem brzydką dziewczynę z modelem brunetem z ciemną karnacją

Polecane posty

Gość gość

widać jakie kobiety mają chore oczekiwania i wymagania

Gość gość
No, a ja widziałem brzydką dziewczynę, z modelem z o******cą na mordzie i czułkami na łbie.

Gość gość
Taki inteligentny, a nie wie, że atrakcyjność, to pojęcie względne? DLA CIEBIE ta dziewczyna była brzydka, a facet był modelem Ciekawe, że tak to oceniasz, dla normalnego faceta każdy facet jest brzydki przecież. Natomiast dla tej pary oboje byli nawzajem modelami, będąc pewnie przeciętnymi, bo liczy się to, co myśli ukochana osoba, a nie jakiś faciu, którego nigdy nie spotkają. Można być brzydkim dla ogółu, ale dla tej jednej osoby pięknym.

Gość gość
gość dziś Ale dla kobiet to ten jeden sam typ brunet z ciemną karnacją z włoskami do góry, wyrzeźbiony? i co chwile o takich wymaganiach słysze od kobiet więc?

Gość gość
gość dziś Ale on był zdecydowanie ładniejszy z twarzy niż ta dziewczyna.

Gość gość
gość dziś Jesteś gejem, że tak pięknie oceniasz męską urodę? Nawet, jakby miał czułki, to byś mówił, że to model, bo szedł z dziewczyną, a Ty mogłeś tylko patrzeć.

Gość gość
gość dziś Nie jestem gejem ale oceniam obiektywnie bo znam się na urodzie mężczyzn i kobiet.

Gość gość
gość dziś Nie oceniasz obiektywnie, zazdrość, że rżniesz dziurę w ścianie sprawia, że jesteś zgorzkniały i jojczysz codziennie jak jakiś psychicznie zafiksowany na jednym punkcie człowieczek

Gość gość
gość dziś No jestem zazdrosny o urodę bo nie wyglądam jak model i nie mam dziewczyny.

Gość gość
gość dziś Nie o urodę, tylko o to, że wszyscy dookoła chcą rżnąć i to robią, a Ty bidulek jęczysz tylko nad swym losem i nawet na d***** iść się boisz

Gość gość
Kobiety najprawdopodobniej mają większe wymagania bo jako samice ponoszą większe koszty ewentualnej kopulacji (ciąża), samce stawiają na ilość bardziej niż na jakość.

Gość gość
A ja nie raz widze ładne kobiety z facetami ktorzy nie są w ogóle w moim typie i sie dziwie im ze tak sie chcą marnowac ja jestem gruba i wogole nie mam szans nawet u przecietnego ale dziwie się tym ładnym bo ja bedac ładna nie polecialam bym nba takich w ogole nie w ,moim typie.