Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciąży!! mój mąż mnie zdradza

Polecane posty

Gość gość

Właśnie sie upewnilam ze mój sk*****l mąż mnie zdradza, domyślałam sie tego od kilku tyg, pisal z kims wieczorami, ktos do niego dzwoni po pracy, a tel zabiera ze sobą nawet do łazienki ale dzisiaj zebralam sie na odwagę, weszłam na jego fb i zdębiałam, k***s bzyka jakąś 20 letnią studentke, mam ochotę go spakować juz teraz, jestesmy 4 lata po ślubie, jestem w 6 mies.ciąży i niechce mi się patrzeć nawet na jego fałszywy ryj.

Gość gość
Rozwód. Znajdziesz lepszego, tj. kochającego i uczciwego mężczyznę. Nawet z małym dzieckiem. :)

Gość gość
Faceci prowadzący fałszywe, podwójne życie, nie powinni nosić obrączek. Wstyd i hańba. Mógł odejść, ale wolał Cię oszukiwać.

Gość gość
A co myslalas? Ze będzie gruba babę w ciąży posuwac hqhhha. Ale jesteś głupią krowa!

Gość gość
Zachowaj dowody jego zdrady, a gdy wróci spokojnie pokaż mu co przeczytalas,'nie krzycz, nie oczekuj wyjaśnień. kaz się spakować i wprowadzić.

Gość gość
Wygladasz jak locha z oblesnymi zylastymi balonami, brzuchem oblesnym, zylaki w d***e, brzydki ryj i klaki. To sie nie dziw chlopu ze mlodke woli. Przeciez nie bedzie roochal cielnej krowy.

Gość gość
16:45 p********ilo cie zdrowo idioto

Gość gość
Ty wyzej chuj ci w oko, prawda boli. Cielna locha sie nie podoba, wiec chlop ma pelne prawo zazyc przyjemnosci poza domem.

Gość gość
ostatni seks pewnie 6 miesięcy temu>?

Gość gość
Nawet kobiety z czwórką małych dzieci znajdują kochających je mężczyzn. Nie zastanawiaj się, autorko. Oszust nie jest Ciebie wart.

Gość gość
16:54 gowno, a nie znajdzie.

Gość gość
Bardzo wiele jest takich par. Nie będę się przekrzykiwać z kimś o tak niskiej kulturze osobistej ani niczego udowadniać, bo nie mam takiego obowiązku. Mogę tylko zapewnić Cię, autorko, że nawet z 3-5 dzieci masz wciąż ogromne szansę na wspaniałego mężczyznę.

Gość gość
Ty chyba p******a jestes. Tylko desperat wezmie babsko z cudzym przychowkiem. Na co komu cudze bekarty, utrudniajace zycie. Nie pieprz glupot.

Gość gość
A wy co ku...sy ze śmierdzącymi fajfusami, umyjcie jaja i ku...sy, bo jak zony urodzą to was w d**y kopną. nie zasługujecie na żony ani na dzieci, zasługujecie tylko na swój smród, który macie w gaciach

Gość gość
Z ciebie Michaś prawdziwy katolik... miłosierny jak diabli. Kołtun..

Gość gość
Jakbym mial smrod debilico to by mi kochanka lachy nie ciagnela dzien w dzien. Ciezarne lochy sa ohydne i takie sa prawa natury. Mezczyzna ma prawo zaznac przyjemnosci wowczas poza domem. Podczlowieku zwany kobieta zrozumialas ?

Gość gość
bękart to ty jesteś i masz sekret mnicha na swojej małej fujarze, wasze k***sy śmierdzą i taka prawda. powinniście żonom dziekowac, ze chcą śmierdzielom dawac, bo później wlosy wam wypadają, bebzuny rosna i nie myjecie d**y i gacie brudne i smierdzace

Gość gość
Widać, że pisze tu ktoś pokroju męża autorki. Życie takich kiedyś zdziwi.

Gość gość
umyj sobie fiutka, na pewno musisz dużo płacic za obciaganie

Gość gość
Nie odpisujcie temu 17:05. Straszne prostaczysko z niego.

Gość gość
Chcialabym locho obrzydliwa poczuc go w gębie ale nie dla psa kielbasa. Moze twojemu j***e z d**y wiec wyk*****aj prac mu gacie.

Gość gość
pewnie po obciąganiu twojej malej fujary dziewczyna pawia puszcza w kiblu, ale jak dobrze płacisz, to ci wyczyści twój cebulowo-serowy sekret mnicha

Gość gość
Do kobiety trzeba miec takie podejście, krotko i na temat, obrzydliwe samice z zylastym ciazowym cielskiem. I tak mezczyznom lizecie jaja, bo was nalezy tylko ponizac.

Gość gość
bylu ********* gownem, masz mala cuchnaca fujaare i tyle

Gość gość
Nie kazda jest k/u/r/w/a za pieniadze tak jak ty obrzydliwa locho

Gość gość
k******a cie robila fiucie z serem za napletem