Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciąży!! mój mąż mnie zdradza

Polecane posty

Gość gość
zesrala ci się na ryj przy porodzie i dlatego głupi jesteś i masz małego

Gość gość
Co za p***b na temacie

Gość gość
Naciskajcie "Zgłoś". Zlokalizują go i zajmą się tym przemocowcem.

Gość gość
I wy się dziwicie że nie kobiety nie szanują ,,mężczyzn" na tym forum :D Wystarczy zobaczyć jak jakiś k***s wyżywa się na ciężarnej, swoją matkę pewnie też tak wyzywa...

Gość gość
Przeciez ten topik to czyste provo i ta osoba was podjudza zebyscie pisaly. Co za naiwni ludzie chryste...

Gość gość
Tu autorka, propo zbędnych komentarzy na temat mojego wygladu- wyglądam calkiem atrakcyjnie nawet w trakcie ciąży, dbam o siebie na brak powodzenia nigdy nie narzekałam, waze 62kg zresztą nawet gdybym przytyla 20 kg to nie jest wytłumaczenie do zdrady, teraz dzwonil podobno nadgodziny w pracy został, dzwonilam do jego kolegi z pracy- wyszedł wcześniej , podeszlam do tego na spokojnie, zrobiłam se screen jego rozmów z tą dziewczyną, nie zamierzam upokarzać sie i prosić żeby to skończył, droga wolna.jutro zamierzam z nim porozmawiać żeby sie wyprowadził

Gość gość
Ps. Ten temat to nie jest żadne prowo niestety smutna rzeczywistość

Gość gość
Provo jak ktoś tego nie widzi to jest slepy

Gość gość
historia nieznośnie, do bólu wręcz typowa i życiowa autorzy prowokacji w każdym zawsze widzą samego siebie

Gość gość
Nie będę po raz enty przekonywać ze to nie prowokacja,dziekuje za wsparcie i uwagę, nie chciałam żeby temat stal sie powodem do kłótni, na tym zakończę, jutro ważny dzień , ostatni dzień mojego małżeństwa

Gość gość
Autorko nie mów mężowi, ze wiesz. Zachowaj dowód i nie mów nic. Potem wystosuj pozew rozwodowy z orzekaniem o jego winie i wez cały majątek. Niech zdradziecki gnój zostanie z niczym. Wtedy studentka oleje dziada golodupca. Jak mu zrobisz awanture teraz to on może ukryć te dowody.