Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się bezwartościowa. Jak sobie z tym poradzić?

Polecane posty

Gość gość

Czuję się bezwartościowa i nie warta nic. Wszystkie moje koleżanki mają chłopaków, są w wieloletnich związkach a ja czuję się od nich gorsza. Dodam, że mam 24 lata i nigdy nie miałam chłopaka. Zaczynam myśleć, że może jestem tak brzydka, że to odstrasza facetów albo może głupia i pusta. Z drugiej strony jednak szukam winy w sobie, bo facetów nie podrywam, nie zagaduję ani nie próbuję uwodzić na wiele innych sposobów. Nie uśmiecham się zalotnie, nie puszczam oczka, nie chichoczę na widok mężczyzn, ani nie noszę spódniczek mini i dekoltów. Poza tym dbam o siebie, używam perfum, maluję się naturalnie, maluję paznokcie, zawsze mam czyste ubranie. Z drugiej strony myślę jednak, że to wina tego, że zawsze przebywam w tym samym gronie znajomych kilka osób i rodzina. Nie wychodzę do klubów ani na imprezy. Byłam na 2 randkach ale to nic nie dało, bo panowie nie byli zainteresowani dalszą znajomością. Czy uda mi się poznać kiedyś kogoś, kto będzie chciał spędzić ze mną życie czy w moim przypadku nie jest to realne?

Gość gość
Z takim pytaniem to do wróżki. Jesteś wyszczekana, zarozumiała i nie wiesz, że miłość przychodzi sama kiedy chce. Nie ma sposobów, ani zaklęć na jej sprowadzenie.

Gość gość
Sama sobie odpowiedziałaś na to dlaczego jesteś sama.Oczywiście bez tej miniówki :P

Gość gość
A skad wiesz ze ona jest wyszczekana i zarozumiala? Po co ten jad? Autorko napewno ktos sie znajdzie, moze w jakiejs pracy. Poprostu staraj sie byc dla ludzi mila i pomocna a znajomosc z kims sama przyjdzie. Badz dobrej mysli:-)

Gość gość
byłam w Twojej sytuacji w tym pieknym wieku, 24 lata brzmi pięknie dziś mam 27 i jestem w tym samym punkcie;-)

Gość gość
Spokojnie, masz czas, ale musisz zmienić coś w swoim życiu. Zapytaj siebie czy to życie Ci odpowiada, tak naprawdę. Poczuj, co mogłabyś zmienić. Ja pierwszego chłopaka miałam w wieku 23 lat. I nie, nie zabiegałam o niego, nie flirtowałam. To on zobaczył coś we mnie jak wyrzucałam gnój :) Tak, tak, machałam szpadlem, w brudnych spodniach i byle tiszercie, bez żadnych gadek, po prostu robiłam swoje. Jedyne, co zrobiłam, to poszłam za głosem serca i zaczęłam realizować swoją pasję. Tam się spotkaliśmy. Dodam, że z towarzystwem kontakt mam cały czas (a minęło naście lat). Także tak, wyjście z domu pomaga. Powodzenia.

Gość gość
wygladasz sexy jak wyrzucasz obornik? oh yeah :D

Gość gość
Mnie raz jeden facet poderwał jak akurat byłam dzień po kacu, nieumyta, w totalnie beznadziejnych ciuchach,rozmyty makijaz...był miły, a ja go zlalam,bo raz, że źle się czulam a dwa nie chciałam flirtować wiedząc, że wyglądam jak kupa i pewnie smierdze. Ale nie poprosił o numer. Pewnie był w związku.

Gość gość
Cześć nie martw się gdzieś jest ten książę :) jak chcesz pogadać to daj znać ;)

Gość gość
gość wczoraj wygladasz sexy jak wyrzucasz obornik? oh yeah smiech.gif Ma się w sobie ten sex ;) :D