Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika_25

Mój facet trzyma nagie zdjęcia i filmy z udziałem swoich byłych

Polecane posty

Gość Monika_25

Cześć, Od kilku niespełna dwóch tygodni mieszkam z moim facetem, z którym jesteśmy razem od ponad roku. Dziś przypadkiem trafiłam na materiały, które posiada na swoim komputerze, a mowa o nagich zdjęciach jego byłych oraz filmikach z ich udziałem... Jestem w szoku, nie wiem co mam z tym zrobić. Nie ma go w tej chwili w domu, a ja nie wiem jak zachować się gdy już wróci...

Gość gość
Po to się to nagrywa, aby kolekcjonować :) Takie fotki i filmy są pewnego rodzaju trofeum.

Gość gość
Szok....one są a mnie jeszcze nie ma.

Gość gość
Spoko, przyjdzie czas i na ciebie o ile dasz się nagrać lub sfotografować :P

Gość gośćxxx2
Wypie*dol to z dysku i tyle. Znając życie i tak ma kopie gdzieś na pendrive lub płytkach. Ewentualnie podmień mu na pliki z twoim udziałem ;)

Gość gość
Usunięcie plików do kosza nic nie da, bo bez problemów to odzyska, nawet format dysku nie pomoże.

Gość gość
haha kto to pisał? :D

Gość gość
Czemu k***o grzebiesz w prywatnych archiwach swojego faceta

Gość gość
dlatego nie chce równiez żadnego faceta

Gość Świstak trojański
Sentymentalny jest, znaczy się.

Gość Kasiek Kasiek
Monika jestem kobietą i szczerze radzę ci nic z tym nie rób, bo tylko pogorszysz sytuację. A już broń Boże usuwać tych materiałów. Tak jak ktos napisał, prawdopodobnie ma to gdzieś zgrane. Jesli mieszkacie razem i zobaczy, że te filmy zniknęły domysli się że je usunęłaś, a to oznacza weszłaś na jego prywatmne terytorium, a jesli chcesz miećwojnę to tak zrób. pamiętaj to jest facet, oni nigdy nie myślą tylko o jednej kobiecie, nawet jeśli jest z tobą i cię kocha i jesteś teraz najwazniejsza to w głwie ma wspomnienia z innymi i je będzie miał tego nie skasujesz. Możesz kiedyś deliktanie zachaczyć o ten temat ale w taki sposob żeby go nie speszyc, sploszyc itp. wykasz sie wyrozumieniem albo nutką podniecenia tą całąsytuacją- tylko go tym nakręcisz a potem to już wiesz co robić....faceta trzeba rozgrysc psychlogicznym sposobem, jesli chcesz byc panią w jego głowie... ;) te filmiki bedzie pewnie nadal miał, ale jak bedzie mial goraca namietna kobiete obok siebie, to nie bedzie mu sie chcialo juz wracac do tego co było. Lepiej docen go za jego zalety. Mowię ci :) Pozdrawiam!

Gość Kasiek Kasiek
Nie jesteśmy na lekcji polskiego, żeby mi błędy wytykać...gorsze byki tu robią... :D szybko piszę a klawiatura moja zawodzi ;) błędów poprawiać nie zamierzam, bo nie pisze tu pracy magisterskiej zeby az tak zwracac na to uwage, ale dziekuje! ;) i pozdrawiam ;)

Gość gość
Wrzuć te fotki, chętnie poogladamy

Gość gość
Uciekaj od takiego faceta to zaden materiał na meza ani chłopaka. Chcez miec zycie zdrada usłane i problemami to byj sobie znim. Ale pamientaj czeka cie wtedy gowniane zycie

Gość gość
niebawem nagra ciebie i będziesz jego kolejną "zdobyczą" ...

Gość Iczi
Myslisz , ze bedziesz wyjatkiem ?? . Jest ryzyko ze te zdjecia filmy ujza swiatlo dzienne , bo on albo ktos je wykorzysta

Gość gość
i co z tego że je ma - to jego przeszłość, jego życie. Wymazanie z pamięci jest niemożliwe, z komputera można ale nie jest to sensowne i uczciwe. Nie zamartwiałabym się że moje fotki znajdą się w kolekcji. Raczej bym zadbała żeby były takie ekstra, żeby nie chciał mnie zmienić. Gdzieś tam po drodze jest oczywiście wstyd, ale on nie powinien być jedynym motywem działania, to by było niezwykle obciążające. Tez robimy takie fotki i filmy, dla mnie istotne jest równe potraktowanie obydwu uczestniczących osób, szczególnie w filmach, no i pokazanie nie tylko naszych ciał ale emocji. Bo właśnie emocje tłumaczą i uzasadniają naszą otwartość.

Gość gość
ehehe no to szkoda że nie publikuje ???a razem oglądacie czy on tylko dochodzi w samotności jak się naptrzy? jak tak to typowy frustrat o kiepskiej osobowości i bogatym życiorysie zawodowym zapewne ehehehe poczekaj może da ci podwyżkę na zakupy za życie w szkodliwych warunkach take 500 brutto ;-))))) a może to słynne channa co zbiera doświadczenia z wirtualnym krzysiem i jego pijącym sztabem kolezanek i życzliwych też pijących sąsidów ;-)))) ot taka telewizyjna patologia zakodowana na pln ;-)))

Gość gość
zdobądz namiary na byłe i powysyłaj im mężom ,będzie zabawnie :-)

Gość gość
z nazwiskiem swojego ,może go znajdą bo pomyślą że to świeże akcje i wtedy sam pousuwa :-)