Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toJaTypNiepokorny

Śnił mi się pokój na świecie bo...

Polecane posty

Gość toJaTypNiepokorny

... bo ludzie przestali chodzić do kościołów. Bo jedyną wartością była pomoc zwierzętom (nie rozmnażanie bezcelowe! Adopcje! Szacunek!). Kto chciał to zwiedzał świat, a kto chciał, to hodował warzywa bez GMO (nie pozdrawiam PANA Komorowskiego). Emocje? Polska wygrała w piłkę nożną Euro, a emerytura starczała na godne życie i rozwijanie pasji artysty (patrz Bornholm mmmmm). Pudzian już nie boksuje a sprawdza się w innych dyscyplinach i zaraża pasją a Lewandowska nie prosi na FB o kasę...

Gość gość
Z czym mi się kojarzy kościoł: z pedofilią, z braniem kasy a w zamian NIC. Z manipulacjami ludźmi. Z zakazem aborcji. Z zakazem sekszenia się. Z zakazem gumek :) . Hihihi a wy jak te stado baranów! Macie mózgi? Bez wyimaginowanej postaci też się dobrze żyje. Jeśli potrzebuje pomyśleć to ide z psem na dluuugi spacer i usiade na łące. Porzucam mu patyki. Mogę się wtedy namyśleć i poukładac wszystko w głowie. Jeśli potrzebuje się komuś wygadać - to od tego mam kumpele, chłopaka. Jeśli potrzebuje dać ofiarę - to dam puszki karmy dla Domu Tymczasowego bo kotki chcą nie być głodne. I na ich sterylizacje.

Gość wowsuuuper
:) good idea! :) sterylki są bardzo ważne. Zamiast grubemu :/ niespracowanemu :/ ksiondżu :/, który po kryjomu czyma drogie auto w garażu, :/ wrrrrr!!! :/ :/ lepiej dać te 20zł aby kotki się. niekontrolowanie nie rozmnażały :(

Gość gość
Masz rację... Ludzie robią wyścig szczurów, o którym rapował Tede. Zapominają o tym, co potrzebne i ważne. Nie liczy się szarobiały wózek dla dziecka! Liczy się dorastanie bez psucia sobie wzroku na smartfonie! Ludzie czy wy naprawdę 8mies dziecku musicie dawać smarfona z bajką? Co to, piłek i grzechotek qrwa nie ma!?

Gość gość
najgorszy jest fanatyzm :/ ale fakt jak ojciec wraca z kościoła to nabuzowany i szuka zaczepki o byle gufno