Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niepewnazarozumiała

Co z nimi nie tak

Polecane posty

Jakiś czas temu na jednym z typowych portali hot or not poznałam trzech chłopaków. Zdecydowałam, że do póki nie spotkam z którymś z nich, nie będę wybierać, wiem że to ciut dwulicowe, ale nie o to chodzi. Z dwoma z nich przeszłam prawie od razu na messengera. Ale od jakiegoś czasu coś się popsuło... zacznijmy od pana A, z nim kontakt się zatrzymał na hot or not, jest miły, bezpośredni i pracowity. Godzinami z nim mogę żartować i przekomarzać się, jednak nie chce przejść na inny portal,a jak wspominam o spotkaniu,mówi tekst w stulu jak chcesz to se przyjedź (jestem typem osoby która uważa, że na 1 spotkanie to facet powinien trochę zainicjować), ale co więcej... przypatkiem odnalazłam jego profil (polajkował grupe na której jestem moderatorką) i zobaczyłam że jest z dziewczyną z UK, ale ciągle pisze i utrzymuje jakiś tam kontakt. Pan B za to jest o 2 lata starszy,studiuje,jest wredny, protekcjonalny, ale też o dziwo sympatyczny. Niestety ostatnio nabijał się z moich przyjaciół i kontakt nam się ochłodził. Jak wczęściej oboje pisaliśmy zdaniami i to długimi, to teraz jego się skróciły. Nie zaczna rozmowy i jest dziwny. No i na koniec największą dla mnie zagadka... pan C. Jest miły, pracowity i totalnie samodzielny chociaż jest jeszcze w wieku w którym normalnie większość mieszka z rodzicami i kuje do matury. Już 2 razy zapewniał że przyjedzie, ale totalnie mnie olał.. bo przecież nikt mi nie wciśnie mi że w soboty są otwarte o godzinie 15 urzędy itp. W dodatku raz rozmowa idzie nam bajkowo, a raz w ogóle się nie stara... sama nie wiem co robić... kurcze zależy mi na nich trochę. Wiem internet to bajka o fałszywych kłamcach, ale chcę z nimi utrzymać kontakt i się spotkać... jakieś rady byłyby mile widziane, bo niestety nie wiem co zrobić z nimi

Gość gość
Jak cię olewają to po zawracać sobie głowę? Z żadnym się nie spotkałaś to napisz do każdego co ci na wątrobie leży i zobaczysz jaki odzew dostaniesz. Nie masz nic do stracenia a dużo do zyskania (nie stracisz wiącej czasu na byle dupków i szukasz dalej).