Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po drugiej ciąży i porodzie dłużej dochodzilyscie do siebie?

Polecane posty

Gość gość

Niż za pierwszym razem?

Gość gość
Ja dłużej. Miałam dwie cesarki w niedużym odstępie czasu. Ja przeszłam niezbyt dobrze drugą cesarke choć pierwszej nawet nie odczułam. Kurczenie macicy po drugiej ciąży jest tak bolesne jakby na żywca flaki rozpruwali. Naprawde okropne nie wiem jak czułabym sie po 3 chyba bym krzyczała już z bólu. Jeśli chodzi o wage to po pierwszej mi waga szybko zeszła po 2 niekoniecznie. Syn rok a ja mam jeszcze 5 kg.

Gość El BI We
Dłużej. Rozklapiocha i wiadro :/ to się już moze nie unormowac :/ maz już wqrwiony bo minęły 3 lata i muszę dokanczac buzia a mi się to nie podoba bo ma dużego :/

Gość gość
U mnie podobnie! Też mam "tam" zero czucia! Ej i jak schudnąć zostało mi 22kg z 77 na 99 i ciągle tyje help! Gdybym wiedziała to bym drugiego nie miała!!!! Ból! Rozstępy!!! Tragedia!!!!

Gość gość
Glupie trollki ktore nie maja pojecia o macierzynstwie i ciazy. Nie sluchaj sie.

Gość Megi od ommegi
Współczuję :( :( wiem co czujecie. Mam 44 lata i tak obwisla skórę na brzuchu, że wstydzę się lekarza, czy faceta. On mnie pociesza, ale widze żal, że go nie pociągam i że tylko po ciemku :( kiedyś mi powiedział, że mogłabym to zoperować. Ale boję się. Chyba się mnie wstydzi. Kocham plaże ale raz się tak na mnie patrzeli :( nie chce mi się życ.

Gość gość
Pierwszy post to głupi troll :)

Gość gość
gość dziś U mnie podobnie! Też mam "tam" zero czucia! Ej i jak schudnąć zostało mi 22kg z 77 na 99 i ciągle tyje help! Gdybym wiedziała to bym drugiego nie miała!!!! Ból! Rozstępy!!! Tragedia!!!! X Zmniejsz porcje, przestań podjadać orzeszki, czipsy, słodycze, nie kupuj soków i napojów. Jedz ciemne pieczywo, dużo owoców, warzyw, dzień zacznij od wypicia ciepłej wody z cytryną. Dorzuć aktywność fizyczną, Ja sama schudłam sporo kg... Da się. Tylko trzeba naprawdę chcieć.

Gość gość
Ta kurczenie macicy. Ty głupi trollu weź się za robotę :/ :|

Gość gość
Ale ja wcale nie jem. Byłam u dietetyczki, zrobiła mi dietę iiiii dalej nic.....

Gość gość
Ale ja wcale nie jem. Byłam u dietetyczki, zrobiła mi dietę iiiii dalej nic..... X To zrób badania. Może jesteś na coś chora. To nie jest normalne by jeść np 1500 kal i tyć nadal!

Gość gość
maz mi mówi to samo!

Gość gość
gość dziś Ta kurczenie macicy. Ty głupi trollu weź się za robotę :/ :| x Odezwała się bezdzietna, która nie ma pojęcia o obkurczaniu się macicy po porodzie. Autorko ja szybciej. To ma związek z tym, że drugi poród miałam dużo szybszy, więc i więcej sił zaoszczędzonych. 30, a 10 godzin, to jednak jest różnica.

Gość gość
El BI We dziś Jak miałaś słabe mięśnie pochwowe przed ciążą, plus szycie na odp/ier/dol, to się to kończy jak się kończy. Operacyjnie da się to naprawić.