Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pociągają mnie badboye

Polecane posty

Gość gość

Najlepiej tacy ze skorzana kurtka, markowymi jeansami rozdartymi na kolanach ,martensami itd. Gdzie szukac takich przystojniaków :--D?

Gość gość
W Arabii Saudyjskiej. Tam będą cię (celowo z małej litery) pierdolić po ryju dzień w dzień, ruchać poza tobą zylion lasek. Raj i dom dla badbojów.

Gość gość
No ale powaznie pytam. Od zawsze mi sie tacy podobali, ale wszędzie wokol tylko same cioteusze pissdeczki w sweterkach ,okularkach i już serio nie wiem gdzie takiego znajde.

Gość gość
Tylko i wyłącznie Arabia Saudyjska jest domem badbojów.

Gość gość
Mój facet taki jest.Od 5 lat jestem z nim i będę do samego końca.

Gość gość
Poważnie to staro Panno zostaniesz :)

Gość gość
12:32 O to super cool! Gdzie go wyhaczylas?

Gość gość
No to poważnie odpowiadam. Musisz koniecznie wyemigrować do Arabii Saudyjskiej, bo w Europie masz same żałosne c***y które pozwalają sobie wchodzić babom na głowę , pozwalają im prowadzić samochody, łazić z nieodkrytą mordą, a nawet się k****, leczyć (to niepojęte, kobieta nie ma prawa być leczona), tam na każdym kroku bad boy który p******i jedną ze swoich stu lasek w krzywy ryj i k****, jest gitara.

Gość gość
12:33 No juz lepsze bycie starą panną niz związek z nudnym jak flaki z olejem pravikiem pissdeuszem.

Gość gość
12:34 Ale mi sie nie podobaja ciapaki, wole raczej blondynow niebiesko (tudziez zielono) okich : )

Gość gość
Dodam jeszcze, ze mega mi sie podobaja brody u facetow : DD taki typowy drwal mmmm no takiego to bym z sypialnie noe wygonila ;)

Gość gość
12:36 no to masz problem, bo Niemcy i ogólnie Europejczycy , a szczególnie Szwedzi to banda ciot która pozwala durnym babom włazić sobie na łeb, kobieta w parlamencie, kobieta mogąca prowadzić samochód, no i najgorszy idiotyzm na świecie, kobieta ma prawo oglądać twarz faceta który jej nie wali w dupsko, no po prostu Europejczycy to żałosne cieple kluchy. Muzułmanie to prawdziwi badboje z krwi i kości którzy więdzą że kobiety trzeba pierdolić prosto w tępą mordę i nie pozwalać jej na nic. Kobieta studiująca na uniwersytecie, wolne żarty, kobieta to tępe bydło które nie ma prawa do niczego poza zaspokojaniem męskich żądz.

Gość gość
12:35 pewnie jesteś pasztet nieziemski i nawet ten "p**deusz" cię nie chcę :D!

Gość gość
Wiadomo, mężczyźni są od przyjemności , a kobiety zostały stworzone tylko i wyłącznie po to by nam tych przyjemności dostarczać. Jeżeli podobają ci się europejskie cwele to masz problem, bo tylko muzułmanie są prawdziwymi badbojami.

Gość gość
12:43 Otoz mylisz sie ;) mam bardzo wielu adoratorow, niestety zaden z nich mnie nie pociąga, bo nie jest badboyem. Swą cnote trzymam dla prawdziwego Faceta lumbesexualnego ze skorzaną kurtką.

Gość gość
12.33- beka,bo poznaliśmy się na nk.Którą kasowałam zresztą.I tak od słowa do słowa,Skype.Po miesiącu z północy Polski przeprowadziłam się do niego.I do dziś jesteśmy razem.A za niedługo mi się oświadcza.Stary metal,ale człowiek ,który potrafi wiele rzeczy.

Gość gość
Lol pisalam juz przecież ze nie podobaja mi sie arabusy -.-

Gość gość
Do 12.32 to było.Sorry.

Gość gość
12:47 No kurde, tylko ze juz nikt nie siedzi na nk. Gdzie ja teraz znajde wymarzonego badboya?

Gość gość
Mówię ci, tępa cipo , do Szwecji sobie jeszcze wyjedź , tam będziesz miała badbojów jak s*******n. Jak nie wyemigrujesz do Arabii Saudyjskiej czy do Iraku, no to sobie zatrzymasz cnotę do czasu aż będziesz starą, pomarszczoną c***arą i wtedy już nawet najżałośniejszy szwedzki prawik na ciebie nie spojrzy. Ale jak wolisz, siedzieć wśród żałosnych europejskich ciot którzy pozwalają sobie włazić babom na łeb, czy wśród prawdziwych arabskich badbojów.

Gość gość
Matkoooo....z tym moim i historią o nk to było do 12.34.

Gość gość
No to masz, k****, problem, że ci się muzułmanie nie podobają, bo aryjczycy to cioooooooooooooooootyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ! Szwecja to kraj ciot, jak można pozwalać kobietom głosować, być prezydentem, prowadzić samochód, no po prostu chore, żałosne prawictwo i c***owatość. Skoro nie chcesz d*******y ani arabusowi ani nice guy'owi, to zostaniesz dziewicą do końca życia. Sorry, winetou, taki mamy klimat.

Gość gość
No ale przeciez serce noe sluga, pewnych rzeczy nie przeskocze :( Jak badboy to tylko aryjski ,a jak takich niema to juz wole byc sama ....

Gość gość
Czy badboy może być intelektualistą?