Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna zona

jak reagowac na przeprosiny ?????

Polecane posty

Gość smutna zona

No i mnie zdenerwował. Mąż oczywiscie. Nie dosc ze spedzamy malo ze soba czasu bo ciąglepracujemy do pozna , t w momencie gdzie mamy juz sytuacje gdzie mozemy spedzic czas razem przychodzi wspolokator i zaprasza go na alkohol domowej roboty My akurat bylismy w momencie picia winka (w koncu udalo mi sie go namowic na winko ze mna) i rozmowy. I wiecie co zrobil? poszedl bo ze niby nie wypada odmowic... a mnie zostawil sama .. dopilam lampke wina i co.. i go nie ma i nie ma ... w koncu godzine pozniej wrocil i jakgdyby nic kladzie sie do lozka i chce przytulac. Ja oczywiscie wkurzona.. dzisiaj jest w pracy i przeprosil przez telefon.. jak reagujecie na przeprosiny? Niby przeprosil powinno byc wszystko ok ale ja czuje sie źle i zepchnieta na boczny tor.. nie wiem faceci sobie mysla ze zrobia jakas przykrosc kobiecie potem powiedza przepraszam i kobieta ma sie rzucic w ramiona i zapomniec o sprawie ?

Gość gość
Jak to współlokator to mieszkacie z kimś ?

Gość gość
mieszkam za granica wynajmujemy mieszkanie i odstapilismy jeden pokoj jego kolegom, tak jest taniej niestety..wolalabym sama z nim mieszkac ale sie nie da.. wczoraj wyszlismy nachwile z pokoju do kuchni i byl kolega kolegi i to on namowil meza zeby z nim sie napil... mogl odmowic przeciez my juz mielismy plany.. ale tego nie zrobil.. przkyro :(

Gość gość
K***a co za patologia mieszkać na kupie

Gość smutna zona
nie uwazam zeby to byla patologia.. w życiu porpostu roznie bywa.

Gość gość
co Was obchodzi jak ktoś mieszka, jego/jej sprawa. Poza tym nauczcie się czytać ze zrozumieniem, autorka zadała pytanie jak w tytule. Przyjąć przeprosiny ale porozmawiać o tej sytuacji. Choć w sumie godzina to jeszcze nie jakoś długo ale fakt może zirytować. Gorzej jak by zniknął na całą noc;)

Gość gość
troszke sie pofochaj zeby pamietal jak na drugi raz sie zachowac. ale sexu na zgode bym nie odmowila ;)

Gość gość
Pierdzielona patologia