Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zerwac czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Facet po 3 miesiacach mi powiedzial ze boi sie angazowac i swiadomie nie dazy do rozwiniecia zwiazku. Mowi ze nadajemy na tych samych falach i fajnie nam sie spedza czas bo mozemy pogadac o wszystkich...Mowi ze taki zwiazek moze trwac pare miesiecy moze pare lat bez progresu ale co dalej.....? Odzywa sie raz na dzien... co robic? Juz przestalam sie pierwsza odzywac

Gość gość
Ja mialam taka sytuacje a sie potem okazalo ze ma dziewczyne. Pol roku to trwalo. Tez odpisywal raz na dzien, spotkania rzadko i rozmowy ze nie chce sie angazowac. Dobrze ze to odkrylam zanim zmanipulowal mnie na amen

Gość gość
na pewno nie ma dziewczyny

Gość gość
jak pisalam ze tesknie to pisal tylko ze mysli o mnie duzo... ale nie reagowal na cieplejsze slowa

Gość gość
Ile lat masz Ty, a ile On?

Gość gość
facet mówi prosto w twarz że cię nie chce jako partnerki a ta lezie do niego - masz trochę honoru głupia dziewucho?

Gość gość
30 lat to już czas myśleć o związku na poważnie. Faceci czasem myślą wolniej, ale mimo wszystko wydaje mi się, że powinnaś dać sobie z nim spokój. Powiedz mi, że Ty szukasz czegoś poważnego, że możesz poczekać, aż sobie to przemyśli, powiedzmy miesiąc. Szkoda tracić czasu, może pewnie dnia zechce mieć normalny związek, a może nie. Szkoda czasu. Jestem w podobnym wieku co Ty, i tak bym zrobiła na Twoim miejscu. Jeżeli Ci zależy daj mu miesiąc niech się ogarnie. A jak nie.. jego strata.